منتدي المركز الدولى




۩۞۩ منتدي المركز الدولى۩۞۩
ترحب بكم

عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول
ونحيطكم علما ان هذا المنتدى مجانى من أجلك أنت
فلا تتردد وسارع بالتسجيل و الهدف من إنشاء هذا المنتدى هو تبادل الخبرات والمعرفة المختلفة فى مناحى الحياة
أعوذ بالله من علم لاينفع شارك برد
أو أبتسانه ولاتأخذ ولا تعطى
اللهم أجعل هذا العمل فى ميزان حسناتنا
يوم العرض عليك ، لا إله إلا الله محمد رسول الله.
شكرا لكم جميعا
۩۞۩ ::ادارة
منتدي المركز الدولى ::۩۞۩


منتدي المركز الدولى،منتدي مختص بتقديم ونشر كل ما هو جديد وهادف لجميع مستخدمي الإنترنت فى كل مكان
 
الرئيسيةبحـثالتسجيلدخول
Awesome Orange 
Sharp Pointer

منتدى المركز الدولى يرحب بكم أجمل الترحيب و تتمنى لك وقتا سعيدا مليئا بالحب

اللهم يا الله إجعلنا لك كما تريد وكن لنا يا الله فوق ما نريد واعنا يارب العالمين ان نفهم مرادك من كل لحظة مرت علينا أو ستمر علينا يا الله

شاطر | 
 

 صيادية السمك والارز الاحمر

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
زمزم
المشرف العام
المشرف العام


ذهبى

شعلة المنتدى

وسام الابداع

اوفياء المنتدى

وسامالعطاء

انثى الابراج : السمك عدد المساهمات : 1660
تاريخ الميلاد : 11/03/1988
تاريخ التسجيل : 22/08/2010
العمر : 28

مُساهمةموضوع: صيادية السمك والارز الاحمر   الجمعة 2 مارس - 9:16



السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
صيادية السمك والارز الاحمر
























المكونات






















1ك سمك بلطي مقطع بالطول











تتبيلة السمك ثوم ملح كمون بهارات سمك شطة خضراء











دقيق و زيت للتحمير











الصيادية و الارز نفس التتبيلة واحدة و هي











بشر 4 ثمرات بصل.. كوب عصير طماطم ..شطة خضراء و حمراء.. ملح ..بهارات ..ليمون











الخطوات مع بعض











يتبل السمك و يرش بالدقيق خفيف و يقلى السمك في زيت ساخن






















ناتي باناء و نضع فيه كمية مناسبه من الزيت لتحمير البصل و اما يبتتدي يحمر نضيف الشطة الالوان





















نضيف عصير الطماطم






















و لما يغلي برفع نصفه من الاناء عشان الصيادية






















و النصف الاخر بزوده ماء حسب كمية الارز المستخدم و بعدها نضيف الارز و اهدي علي النار حتى تمام نضجه..











و هذا شكله






















نبتدي نعمل الصيادية











بنفرش حوالي ملعقتين من الصوص اللي عملناه و نحط معاهم كزبرة خضراء( اختياري )


و بعدين احط السمك و باقي الصوص


و كزبرة خضراء و ندخله الفرن متوسط الحرارة











و اليكم الصور لمزيد من الشرح



























































































و يقدم الارز مع السمك..



















م/ن
[/b][/center]

[/center]



‗۩‗°¨_‗ـ المصدر:منتدي المركز الدولى ـ‗_¨°‗۩‗













 
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
صيادية السمك والارز الاحمر
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي المركز الدولى :: مطبخ - وصفات و وجبات و اطباق اكلات ومعجنات وحلويات(Kitchen) :: مطبخ - Kitchen - وصفات و وجبات و اطباق اكلات(Food Recipes)-
انتقل الى: