منتدي المركز الدولى




۩۞۩ منتدي المركز الدولى۩۞۩
ترحب بكم

عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول
ونحيطكم علما ان هذا المنتدى مجانى من أجلك أنت
فلا تتردد وسارع بالتسجيل و الهدف من إنشاء هذا المنتدى هو تبادل الخبرات والمعرفة المختلفة فى مناحى الحياة
أعوذ بالله من علم لاينفع شارك برد
أو أبتسانه ولاتأخذ ولا تعطى
اللهم أجعل هذا العمل فى ميزان حسناتنا
يوم العرض عليك ، لا إله إلا الله محمد رسول الله.
شكرا لكم جميعا
۩۞۩ ::ادارة
منتدي المركز الدولى ::۩۞۩


منتدي المركز الدولى،منتدي مختص بتقديم ونشر كل ما هو جديد وهادف لجميع مستخدمي الإنترنت فى كل مكان
 
الرئيسيةبحـثالتسجيلدخول
Awesome Orange 
Sharp Pointer

منتدى المركز الدولى يرحب بكم أجمل الترحيب و تتمنى لك وقتا سعيدا مليئا بالحب

اللهم يا الله إجعلنا لك كما تريد وكن لنا يا الله فوق ما نريد واعنا يارب العالمين ان نفهم مرادك من كل لحظة مرت علينا أو ستمر علينا يا الله

شاطر | 
 

 قوالب الكنافة باللبن المكثف والقشطة روعة من مطبخي وبالصور

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
زينب وحيد
عضو فعال
عضو  فعال


عدد المساهمات : 498
تاريخ التسجيل : 05/12/2010

مُساهمةموضوع: قوالب الكنافة باللبن المكثف والقشطة روعة من مطبخي وبالصور   الخميس 10 أبريل - 13:31

[size=24]من , مطبخي , المكثف , الكنافة , باللبن , روعة , والقشطة , وبالصور , قوالب
قوالب الكنافة باللبن المكثف والقشطة روعة من مطبخي وبالصور
قوالب الكنافة باللبن المكثف والقشطة روعة من مطبخي وبالصور

[center][font=arial]




ازيكو يا عسولات يا قمرات جيبالكو طريقة كنافة رووعه بجد هتحبيها جدا
صدقتي حبيبة قلبي قالتلي علي الطريقة وجربتها وعجبتني جدا قولت لازم انقلها لحلوياتي حبيبات قلبي
نيجيقوالب الكنافة باللبن المكثف والقشطة روعة من مطبخي وبالصور لطريقة

[/color][/color]

مقادير الكنافة [/color]
علبة قشطه حسب الرغبه
زبده تقريبا 200 جرام
حليب مكثف محلي
وملعقه كبيره سكر



حاجة بنجيب الكنافة ويفضل تكون طالعة من الفريزر

نقطع الكنافة صغير جداا




نحط الزبدة والكنافة علي النار

دة شكلها اول ما حطنيها علي النار

وافضل اقلب فيها لغاية ما تحمر


[/b][/b]
[/color]

ودة اللون المطلوب هتكون اتحمرت واستوت ولونها بقي جميل

لغاية ما تكون بالشكل ده



استني لما تهدي شوية



ونطفي النار واضيف الحليب المكثف المحلي والقشطة
ونخلطهم ببعض كويس



بعد كده اجيب قالب واحط في الكنافة قبل ما تبرد
واضغط عليها
[/b][/b][/b]لو معندكش قوالب زي دي ممكن
[color=Red

]قوالب الثلج بتاعه الثلاجة
وممكن تحطي مكسرات قبل ما تحطي الكنافة





وبعدين نقلبها في الطبق بالراحة

وحطيت عليها شوية حليب من فوق
ودة هيكون شكلها النهائي







يالاه كل وحده تاخد حته وتقولي ايه رئيها

معلش التصوير الكاميرا مش حلو
[/b]




‗۩‗°¨_‗ـ المصدر:منتدي المركز الدولى ـ‗_¨°‗۩‗








نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
قوالب الكنافة باللبن المكثف والقشطة روعة من مطبخي وبالصور
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي المركز الدولى :: مطبخ - وصفات و وجبات و اطباق اكلات ومعجنات وحلويات(Kitchen) :: حلويات -تورتات- فطائر بالصور Cakes معجنات طريقة اعداد تشيز كيك-
انتقل الى: