منتدي المركز الدولى




۩۞۩ منتدي المركز الدولى۩۞۩
ترحب بكم

عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول
ونحيطكم علما ان هذا المنتدى مجانى من أجلك أنت
فلا تتردد وسارع بالتسجيل و الهدف من إنشاء هذا المنتدى هو تبادل الخبرات والمعرفة المختلفة فى مناحى الحياة
أعوذ بالله من علم لاينفع شارك برد
أو أبتسانه ولاتأخذ ولا تعطى
اللهم أجعل هذا العمل فى ميزان حسناتنا
يوم العرض عليك ، لا إله إلا الله محمد رسول الله.
شكرا لكم جميعا
۩۞۩ ::ادارة
منتدي المركز الدولى ::۩۞۩


منتدي المركز الدولى،منتدي مختص بتقديم ونشر كل ما هو جديد وهادف لجميع مستخدمي الإنترنت فى كل مكان
 
الرئيسيةبحـثالتسجيلدخول
Awesome Orange 
Sharp Pointer

منتدى المركز الدولى يرحب بكم أجمل الترحيب و تتمنى لك وقتا سعيدا مليئا بالحب

اللهم يا الله إجعلنا لك كما تريد وكن لنا يا الله فوق ما نريد واعنا يارب العالمين ان نفهم مرادك من كل لحظة مرت علينا أو ستمر علينا يا الله

شاطر | 
 

 احدث طريقة فى عمل مكرونه بالبشاميل2015

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ضيف سماره
برونزى


عدد المساهمات : 105
تاريخ التسجيل : 12/04/2013

مُساهمةموضوع: احدث طريقة فى عمل مكرونه بالبشاميل2015   الجمعة 9 مايو - 4:10

احدث طريقة فى عمل مكرونه بالبشاميل2015


احدث طريقة فى عمل مكرونه بالبشاميل2015

احدث طريقة فى عمل مكرونه بالبشاميل2015

احدث طريقة فى عمل مكرونه بالبشاميل2015


جيبتلكم طريقتها
المكرونه بالباشميل سهله وبسيطه وعمايل ايدي
وكمان الكل بيحبها
أولا دي المقادير
مكرونه حسب العدد
ولحمه
سمنه أو زبده
حليب
طماطم
بصل
فلفل اخضر
ملح وفلفل
خلطه باشميل






أول شئ هنعسج اللحمه
فقطعتها قطع صغيره هي والبصل


بعد ماقطعنا البصل هحمره ف الزيت


وبعدين هضيف اللحم المتقطع
واقلبها كويس واسيبها شويه على نار هاديه لما تاخد لون ذهبي وجميل


بعدين أضيف قطع الطماطم


ونسيبها على النار لما تستوي
وكل شويه نضيف ربع كوبايه ميه عشان مش تتحرق مننا


نيجي بقى للمكرونه
نسلقها


وعاوزين نعمل خلطه الباشميل
أنا فضلت اشتري الخلطه جاهزه



هنحط معلقه سمنه أو زبده
لما تسخن
هنضيف لها بودر الباشميل ونقلب تقليب سريع
وبعدين نضيف الحليب


هتكون بالشكل ده

بعد ماعملنا خلطه الباشميل نضيف نصها على المكرونه
ونسيب منها شويه عشان هنحطهم فى الاخر
دالوقتى حطينا الطبقه الاولى من المكرونه ف الصينيه بتاعتنا بعد مادهناها زبده

وضيفنا ف النص اللحمه المتعسجه
بعدين هنضيف بقيت المكرونه

والشويه لباقيين من الباشميل نضيفهم ف النهايه على وش المكرونه كلها
نوزعها كويس

بعدين ندخلها الفرن
وهتطلع بالشكل ده



لما نخرجها نستنى لما تبرد شويه وبعدين نقطعها
وبالهنا والشفا






الكل معزوم على فكره



أيه رأيكم بقى
مكرونتي ولآ لآزانيه رووكه
بس بكل صراحه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
احدث طريقة فى عمل مكرونه بالبشاميل2015
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» وعلاش لا...
» الكاسبر سكاي 11 ــ كاسبر سكاي مجانا للابد-شرح إضافة كراك الكاسبر ليعمل طوال العمر
» كلنا مع المغرب في ملــف تنظيــم كأس افريقــيا 2015 **
» اريد كود العد التنازلي لرمضان 2015
» كود html العد التنازلي لشهر رمضان 2015 م

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي المركز الدولى :: مطبخ - وصفات و وجبات و اطباق اكلات ومعجنات وحلويات(Kitchen) :: مطبخ - Kitchen - وصفات و وجبات و اطباق اكلات(Food Recipes)-
انتقل الى: