منتدي المركز الدولى




۩۞۩ منتدي المركز الدولى۩۞۩
ترحب بكم

عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول
ونحيطكم علما ان هذا المنتدى مجانى من أجلك أنت
فلا تتردد وسارع بالتسجيل و الهدف من إنشاء هذا المنتدى هو تبادل الخبرات والمعرفة المختلفة فى مناحى الحياة
أعوذ بالله من علم لاينفع شارك برد
أو أبتسانه ولاتأخذ ولا تعطى
اللهم أجعل هذا العمل فى ميزان حسناتنا
يوم العرض عليك ، لا إله إلا الله محمد رسول الله.
شكرا لكم جميعا
۩۞۩ ::ادارة
منتدي المركز الدولى ::۩۞۩


منتدي المركز الدولى،منتدي مختص بتقديم ونشر كل ما هو جديد وهادف لجميع مستخدمي الإنترنت فى كل مكان
 
الرئيسيةبحـثالتسجيلدخول
Awesome Orange 
Sharp Pointer

منتدى المركز الدولى يرحب بكم أجمل الترحيب و تتمنى لك وقتا سعيدا مليئا بالحب

اللهم يا الله إجعلنا لك كما تريد وكن لنا يا الله فوق ما نريد واعنا يارب العالمين ان نفهم مرادك من كل لحظة مرت علينا أو ستمر علينا يا الله

شاطر | 
 

 طريقة عمل ساندويش شاورما بالفراخ والمايونيز

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ام على
عضو فضى
عضو فضى


عدد المساهمات : 245
تاريخ التسجيل : 02/07/2013

مُساهمةموضوع: طريقة عمل ساندويش شاورما بالفراخ والمايونيز   الإثنين 9 يونيو - 18:32

طريقة عمل ساندويش شاورما بالفراخ والمايونيز
طريقة عمل ساندويش شاورما بالفراخ والمايونيز
طريقة عمل ساندويش شاورما بالفراخ والمايونيز
طريقة عمل ساندويش شاورما بالفراخ والمايونيز




طريقة عمل ساندويش شاورما بالفراخ والمايونيز وقت التحضير 25 دقيقة وقت الطهي 30 دقيقة تكفي لـ 2 شخص
المقادير :


  • ¼ كيلو صدور فراخ مغسولة ومقطعة شرائح رقيقة
  • 2 ثمرة فلفل أحمر مقطعة شرائح طولية
  • ¼ ملعقة فلفل أحمر حار
  • ملعقة كبيرة ريحان مفروم
  • 2 ملعقة كبيرة مايونيز
  • ½ كوب عصير ليمون
  • ملعقة كبيرة زيت ذرة
  • رغيف عيش لبناني
  • ملح وفلفل أسود
  • فص ثوم مفروم

طريقة التحضير

1- تبلي شرائح الفراخ بالملح والفلفل الأسود ونصف كمية عصير الليمون، وسيبيها في الثلاجة لمدة ساعة علشان تتبل كويس.
2- اشوي شرائح الفراخ على الشواية الكهربائية، أو رصيها في صينية مدهونة بزيت الذرة، ودخليها فرن البوتوجاز لمدة نصف ساعة أو لغاية لونها ما يبقى دهبي.
3- أثناء ما الفراخ بتتشوي، هاتي طبق صغير واخلطي فيه المقادير الآتية مع بعضها؛ وهي: المايونيز وعصير الليمون والريحان والثوم والفلفل الحار، وقلبيهم كلهم مع بعض كويس.
4- هاتي العيش وسخنيه في الفرن وادهنيه بالخليط السابق، وبعد كده حطي شرائح الفراخ.. وبألف هنا وشفا.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
طريقة عمل ساندويش شاورما بالفراخ والمايونيز
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي المركز الدولى :: مطبخ - وصفات و وجبات و اطباق اكلات ومعجنات وحلويات(Kitchen) :: مطبخ - Kitchen - وصفات و وجبات و اطباق اكلات(Food Recipes)-
انتقل الى: