منتدي المركز الدولى




۩۞۩ منتدي المركز الدولى۩۞۩
ترحب بكم

عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول
ونحيطكم علما ان هذا المنتدى مجانى من أجلك أنت
فلا تتردد وسارع بالتسجيل و الهدف من إنشاء هذا المنتدى هو تبادل الخبرات والمعرفة المختلفة فى مناحى الحياة
أعوذ بالله من علم لاينفع شارك برد
أو أبتسانه ولاتأخذ ولا تعطى
اللهم أجعل هذا العمل فى ميزان حسناتنا
يوم العرض عليك ، لا إله إلا الله محمد رسول الله.
شكرا لكم جميعا
۩۞۩ ::ادارة
منتدي المركز الدولى ::۩۞۩


منتدي المركز الدولى،منتدي مختص بتقديم ونشر كل ما هو جديد وهادف لجميع مستخدمي الإنترنت فى كل مكان
 
الرئيسيةبحـثالتسجيلدخول
Awesome Orange 
Sharp Pointer

منتدى المركز الدولى يرحب بكم أجمل الترحيب و تتمنى لك وقتا سعيدا مليئا بالحب

اللهم يا الله إجعلنا لك كما تريد وكن لنا يا الله فوق ما نريد واعنا يارب العالمين ان نفهم مرادك من كل لحظة مرت علينا أو ستمر علينا يا الله

شاطر | 
 

 اكلات مصرية رمضانية فتة الكوارع بالخطوات

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
علامة استفهام
المراقب العام
المراقب العام


وسام الابداع

اوفياء المنتدى

نجمة المنتدى

وسامالعطاء

انثى الابراج : السمك عدد المساهمات : 1301
تاريخ الميلاد : 03/03/1977
تاريخ التسجيل : 15/08/2010
العمر : 39
المزاج المزاج : الحمدلله

مُساهمةموضوع: اكلات مصرية رمضانية فتة الكوارع بالخطوات   الإثنين 16 يونيو - 3:32

اكلات مصرية رمضانية فتة الكوارع بالخطوات
اكلات مصرية رمضانية فتة الكوارع بالخطوات
اكلات مصرية رمضانية فتة الكوارع بالخطوات
اكلات مصرية رمضانية فتة الكوارع بالخطوات





اكلات مصرية رمضانية فتة الكوارع بالخطوات









اكلات مصرية رمضانية فتة الكوارع بالخطوات


  فتة الكوارع،طريقة عمل فتة الكوارع،اعداد فتة الكوارع






كيف الحال اخوتي واخواتي

اتمنى ان ينال الموضوع رضاكم



المقادير:
عدد 1 فردة كارع مقدار حبهان مقدار مستكة مقدار ورق لورا مقدار ملح مقدار فلفل 1/2 كيلو عصير طماطم 5 فصوص ثوم مفروم مقدار ملح فلفل بهارات مقدار زبدة وزيت عدد 4 ارغفة عيش مقدار زبدة وزيت مقدار ارز ابيض مستوي 5 فصوص توم 1/4 كوب خل مغلف زبدة وزيت

التحضير:

- الكوارع نغسلها كويس جدا
انا كحتها بالسكينة ونضفتها كويس
ونقعتها في ميه وملح وخل
وبعدين غسلتها تاني
- يقطع الخبز قطع صغيرة ويحمر في زبدة وزيت على النار حتى يحمر
الطبخ: - وبعدين بحطها في الحلة وبملاها مية وحطها علي النار وسيبها تغلي هنلقيها عملت ريم كتير
- نسيبها تغلي غلوة بعدين هنرمي المية دي
- ونعمل ميه جديدة نملي الحلة مية ونسيبها تغلي ونسقط فيها الكوارع مع الحبهان والمستكة وورق اللورا ونسيبها علي النار ولو فيه ريم ظهر نشيله
- هي بتاخد وقت علي النار لحد لما تستوي ولما تقرب علي السوا نحطلها الملح والفلفل
نعرف انها استوت لما الجزء الابيض اللي عليها نلقيه طري لما نحط فيه الشوكة
- نحضر الصلصة باننا نسيح الزبدة وشوية زيت نحط عليهم التوم ونقلبه لحد لما يصفر ونحط الطماطم ونسيبها لحد لما تتسبك
- نعمل دقة الثوم : نسيح الزبدة والزيت نحط التوم ونقلبه لحد لما يصفر ونحط عليه الخل وتكون الشوربة بتغلي نضيفها
نطفي عليه النار ونحط العيش
ودي اخر مرحلة ساعة التقديم علشان العيش ميطراش
وبعدين ننقله في طبق التقديم
ونحط عليه الرز وبعدين نحط الصلصلة وتتقدم مع الكوارع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://up.aldwly.com/uploads/13621361613.gif
 
اكلات مصرية رمضانية فتة الكوارع بالخطوات
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي المركز الدولى :: مطبخ - وصفات و وجبات و اطباق اكلات ومعجنات وحلويات(Kitchen) :: مطبخ - Kitchen - وصفات و وجبات و اطباق اكلات(Food Recipes)-
انتقل الى: