منتدي المركز الدولى




۩۞۩ منتدي المركز الدولى۩۞۩
ترحب بكم

عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول
ونحيطكم علما ان هذا المنتدى مجانى من أجلك أنت
فلا تتردد وسارع بالتسجيل و الهدف من إنشاء هذا المنتدى هو تبادل الخبرات والمعرفة المختلفة فى مناحى الحياة
أعوذ بالله من علم لاينفع شارك برد
أو أبتسانه ولاتأخذ ولا تعطى
اللهم أجعل هذا العمل فى ميزان حسناتنا
يوم العرض عليك ، لا إله إلا الله محمد رسول الله.
شكرا لكم جميعا
۩۞۩ ::ادارة
منتدي المركز الدولى ::۩۞۩


منتدي المركز الدولى،منتدي مختص بتقديم ونشر كل ما هو جديد وهادف لجميع مستخدمي الإنترنت فى كل مكان
 
الرئيسيةبحـثالتسجيلدخول
Awesome Orange 
Sharp Pointer

منتدى المركز الدولى يرحب بكم أجمل الترحيب و تتمنى لك وقتا سعيدا مليئا بالحب

اللهم يا الله إجعلنا لك كما تريد وكن لنا يا الله فوق ما نريد واعنا يارب العالمين ان نفهم مرادك من كل لحظة مرت علينا أو ستمر علينا يا الله

شاطر | 
 

 طريقة عمل الارز المعمر المصرى بالصور

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
زهرة العراق
عضو جديد
عضو جديد


عدد المساهمات : 41
تاريخ التسجيل : 13/01/2012

مُساهمةموضوع: طريقة عمل الارز المعمر المصرى بالصور   الأربعاء 12 أغسطس - 19:53

طريقة عمل الارز المعمر المصرى بالصور

طريقة عمل الارز المعمر المصرى بالصور

طريقة عمل الارز المعمر المصرى بالصور

طريقة عمل الارز المعمر المصرى بالصور

طريقة عمل الارز المعمر المصرى بالصور
سم الله الرحمن الرحيم


الرز المعمر المصرى,الرز المعمر فى الصينيه,طاجن الرز المعمر,الرز المعمر بالقشطه


المكونات


رز
لبن جاموسى كامل الدسم
ملح
قشطه


هنغسل الرز كويس ونضعه فى الصينية اللى هيتسوى فيها


[/url]





هنضع اللبن فوق الرز زى مابنعاير المايه عند عمل الرز الابيض العادى يعنى اللبن يبقا فوق الرز عقلة ونص او ممكن تقدرى ان كيلو اللبن بياخد كوبيتين رز









هنحط الملح بتاعنا حسب الرغبه





وبعد كدا اهم خطوة واللى بتخلى الرز المعمر زى الرز المعمر الفلاحى فى الشكل والطعم انا بجيب القشطه اللى بتطلع من وش اللبن وبخزنها فى الفريزر بطلعها من الفريزر وبحطها فى وسط صينيه الرز










خطوه مهمه كمان انك تسيبى الرز منقوع فى اللبن مش اقل من 3 ساعات وانا بسيبه فى الثلاجه اضمن


بعد كدا قبل ماتدخليه الفرن بتقلبيه بالمعلقه عشان توزعى القشطه واللى بتكون ساحت


وتدخليها الفرن على الرف السفلى عند درجه حرارة 200 بتاخد حوالى ساعه هتلاقى وشها احمر وعمل قشره وبجد الطعم لازم تجربوها عشان تدوقوا بنفسكوا





الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
طريقة عمل الارز المعمر المصرى بالصور
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي المركز الدولى :: مطبخ - وصفات و وجبات و اطباق اكلات ومعجنات وحلويات(Kitchen) :: مطبخ - Kitchen - وصفات و وجبات و اطباق اكلات(Food Recipes)-
انتقل الى: