منتدي المركز الدولى




۩۞۩ منتدي المركز الدولى۩۞۩
ترحب بكم

عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول
ونحيطكم علما ان هذا المنتدى مجانى من أجلك أنت
فلا تتردد وسارع بالتسجيل و الهدف من إنشاء هذا المنتدى هو تبادل الخبرات والمعرفة المختلفة فى مناحى الحياة
أعوذ بالله من علم لاينفع شارك برد
أو أبتسانه ولاتأخذ ولا تعطى
اللهم أجعل هذا العمل فى ميزان حسناتنا
يوم العرض عليك ، لا إله إلا الله محمد رسول الله.
شكرا لكم جميعا
۩۞۩ ::ادارة
منتدي المركز الدولى ::۩۞۩


منتدي المركز الدولى،منتدي مختص بتقديم ونشر كل ما هو جديد وهادف لجميع مستخدمي الإنترنت فى كل مكان
 
الرئيسيةبحـثالتسجيلدخول
Awesome Orange 
Sharp Pointer

منتدى المركز الدولى يرحب بكم أجمل الترحيب و تتمنى لك وقتا سعيدا مليئا بالحب

اللهم يا الله إجعلنا لك كما تريد وكن لنا يا الله فوق ما نريد واعنا يارب العالمين ان نفهم مرادك من كل لحظة مرت علينا أو ستمر علينا يا الله

شاطر | 
 

 طريقة عمل البط الروستو بالتفصيل و الصور

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
بوسى
نائبة المدير العام
نائبة المدير العام


انثى عدد المساهمات : 2012
تاريخ التسجيل : 02/03/2011
الموقع :
المزاج المزاج : تمام

مُساهمةموضوع: طريقة عمل البط الروستو بالتفصيل و الصور   السبت 30 يناير - 13:07

طريقة عمل البط الروستو بالتفصيل و الصور
طريقة عمل البط الروستو بالتفصيل و الصور
طريقة عمل البط الروستو بالتفصيل و الصور
طريقة عمل البط الروستو بالتفصيل و الصور
طريقة عمل البط الروستو بالتفصيل و الصور
[size=24]






بطة حلوة كدة غسيل البط كويس مهم ...
بطاطس متقطعة مكعبات ..
بصل متقطع مكعبات ....
جزر صغير أو متقطع مكعبات....
ماشروم متقطع شرايح ... اختيارى. .
6 أو 7 فصوص ثوم صحاح أو مفرومين برحتك. ...
معلقة صغيرة مليانة من الملح و الفلفل و البصل البودر و الثوم البودر و البابريكا ... و عود روز مارى ...



أول حاجة حطى كل التوابل على بعض ....



ادهنى بالتوابل البط كويس من جوة و من برة و تحت الجلد و وسعى ما بين الورك و الصدر و حطى التوابل فى كل مكان ..و ممكن تتنى الجناح لورة انا بس نسيت اعمل كدة




هاتى بقى البصل و الجزر و الثوم حطيهم جوة البط. ..



و دخلى كمان عود الروز مارى ....



ربطى بقى الرجل بالرباط علشان البطة يبقى شكلها حلو فى التقديم. ...




هيبقى شكلها كدة رشى بس عليها من فوق رشة خفيفة من السكر



‗۩‗°¨_‗ـ المصدر:منتدي المركز الدولى ـ‗_¨°‗۩‗








الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
طريقة عمل البط الروستو بالتفصيل و الصور
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي المركز الدولى :: مطبخ - وصفات و وجبات و اطباق اكلات ومعجنات وحلويات(Kitchen) :: مطبخ - Kitchen - وصفات و وجبات و اطباق اكلات(Food Recipes)-
انتقل الى: