منتدي المركز الدولى




۩۞۩ منتدي المركز الدولى۩۞۩
ترحب بكم

عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول
ونحيطكم علما ان هذا المنتدى مجانى من أجلك أنت
فلا تتردد وسارع بالتسجيل و الهدف من إنشاء هذا المنتدى هو تبادل الخبرات والمعرفة المختلفة فى مناحى الحياة
أعوذ بالله من علم لاينفع شارك برد
أو أبتسانه ولاتأخذ ولا تعطى
اللهم أجعل هذا العمل فى ميزان حسناتنا
يوم العرض عليك ، لا إله إلا الله محمد رسول الله.
شكرا لكم جميعا
۩۞۩ ::ادارة
منتدي المركز الدولى ::۩۞۩


منتدي المركز الدولى،منتدي مختص بتقديم ونشر كل ما هو جديد وهادف لجميع مستخدمي الإنترنت فى كل مكان
 
الرئيسيةبحـثالتسجيلدخول
Awesome Orange 
Sharp Pointer

منتدى المركز الدولى يرحب بكم أجمل الترحيب و تتمنى لك وقتا سعيدا مليئا بالحب

اللهم يا الله إجعلنا لك كما تريد وكن لنا يا الله فوق ما نريد واعنا يارب العالمين ان نفهم مرادك من كل لحظة مرت علينا أو ستمر علينا يا الله

شاطر | 
 

 طريقة عمل رموش الست من الحلويات الشرقيه

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ماما نونه
عضو جديد
عضو جديد


عدد المساهمات : 95
تاريخ التسجيل : 03/05/2014

مُساهمةموضوع: طريقة عمل رموش الست من الحلويات الشرقيه   الجمعة 4 مارس - 19:18

طريقة عمل رموش الست  من الحلويات الشرقيه
طريقة عمل رموش الست  من الحلويات الشرقيه

طريقة عمل رموش الست  من الحلويات الشرقيه



من الحلويات الشرقيه الجميله وبطريقة صحيحة
المقادير :
1 كوب سكر بودرة
6 معالق كبيره سميد بسبوسه
1 كوب زبده
2 معلقه جوز الهند
3 بيض + فانيليا
3 كوب ونص دقيق
معلقه بيكنج بودر
عدد 1 صفار بيضه مع فانليا لدهن الوجه
شربات تقيل
كوب ونصف سكر مع كوب ونصف مايه مع عصير ليمونه ومعلقة صغيرة فانيليا و هتعمليه يغلى مع بعضه لحد مايعمل معاكى شربات ويقلب ويترك حتى يبرد تماما ثم يستخدم
الطريقه :
بنضرب السكر مع الزبده بالمضرب الكهربائى وبعدين بضيف عليهم البيض الفانيليا مع الضرب المستمر وبعد كده بضيف السميد وجوز الهند وبقلبهم كويس وبعدين بنزل بالبيكنج بودر والدقيق شويه شويه لحد متبقى عجينه متماسكه معايا بعد كده بحطها فى الثلاجه لمده نص ساعه عشان تتماسك وتبقى سهله التشكيل وبعد كده بشكلها زى منتوا شايفين فى الصوره وممكن كمان اعملها مدوره اى شكل انتوا عايزينه بايديكم تعملوها كرات صغيره وتضغطوا عليها بخفه بالشوكة وترصوها فى صاج او صينيه مدهونه بقطعه زبده بسيطه -ندهن الوجه بصفار البضه مع الفانليا وتدخل الفرن على درجه حراره 160 لمده 15 دقيقه ولما تخرج تسقوها بالشربات لو انتم عايزين تسقوها انا بحبها من غير شربات
وبالهنااااا والشفاااااا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
طريقة عمل رموش الست من الحلويات الشرقيه
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي المركز الدولى :: مطبخ - وصفات و وجبات و اطباق اكلات ومعجنات وحلويات(Kitchen) :: حلويات -تورتات- فطائر بالصور Cakes معجنات طريقة اعداد تشيز كيك-
انتقل الى: