منتدي المركز الدولى


ملف شامل لعمل جميع انواع الهريسة  Ououou11

۩۞۩ منتدي المركز الدولى۩۞۩
ترحب بكم
ملف شامل لعمل جميع انواع الهريسة  1110
ملف شامل لعمل جميع انواع الهريسة  Emoji-10
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول
ونحيطكم علما ان هذا المنتدى مجانى من أجلك أنت
فلا تتردد وسارع بالتسجيل و الهدف من إنشاء هذا المنتدى هو تبادل الخبرات والمعرفة المختلفة فى مناحى الحياة
أعوذ بالله من علم لاينفع شارك برد
أو أبتسانه ولاتأخذ ولا تعطى
اللهم أجعل هذا العمل فى ميزان حسناتنا
يوم العرض عليك ، لا إله إلا الله محمد رسول الله.
شكرا لكم جميعا ملف شامل لعمل جميع انواع الهريسة  61s4t410
۩۞۩ ::ادارة
منتدي المركز الدولى ::۩۞۩
منتدي المركز الدولى


ملف شامل لعمل جميع انواع الهريسة  Ououou11

۩۞۩ منتدي المركز الدولى۩۞۩
ترحب بكم
ملف شامل لعمل جميع انواع الهريسة  1110
ملف شامل لعمل جميع انواع الهريسة  Emoji-10
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول
ونحيطكم علما ان هذا المنتدى مجانى من أجلك أنت
فلا تتردد وسارع بالتسجيل و الهدف من إنشاء هذا المنتدى هو تبادل الخبرات والمعرفة المختلفة فى مناحى الحياة
أعوذ بالله من علم لاينفع شارك برد
أو أبتسانه ولاتأخذ ولا تعطى
اللهم أجعل هذا العمل فى ميزان حسناتنا
يوم العرض عليك ، لا إله إلا الله محمد رسول الله.
شكرا لكم جميعا ملف شامل لعمل جميع انواع الهريسة  61s4t410
۩۞۩ ::ادارة
منتدي المركز الدولى ::۩۞۩
منتدي المركز الدولى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدي المركز الدولى،منتدي مختص بتقديم ونشر كل ما هو جديد وهادف لجميع مستخدمي الإنترنت فى كل مكان
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
Awesome Orange 
Sharp Pointer
منتدى المركز الدولى يرحب بكم أجمل الترحيب و يتمنى لك اسعد الاوقات فى هذا الصرح الثقافى

اللهم يا الله إجعلنا لك كما تريد وكن لنا يا الله فوق ما نريد واعنا يارب العالمين ان نفهم مرادك من كل لحظة مرت علينا أو ستمر علينا يا الله

 

 ملف شامل لعمل جميع انواع الهريسة

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
مشمشات
عضو فضى
عضو فضى
مشمشات


عدد المساهمات : 299
تاريخ التسجيل : 04/01/2014

ملف شامل لعمل جميع انواع الهريسة  Empty
مُساهمةموضوع: ملف شامل لعمل جميع انواع الهريسة    ملف شامل لعمل جميع انواع الهريسة  Icon_minitime1الثلاثاء 27 يوليو - 18:51

🌷ملف شامل جميع أنواع الهريسه🌷 ملف كامل

المقادير

الهريسه
المقادير
(الخليط)
400 جم سميد بسبوسه(2 كوب)
200 جم دقيق(كوب)
200 جم جوزهند ناعم(كوب)
5 جم بيكنج بودر(نصف ملعقه كبيره)
50 جم لبن بودر(2 ملعقه كبيره)
175 جم سكر(كوب الاربع)
100 جم شربات ثقيل بارد(نصف كوب)
50 جم زبدة او سمن(2 ملعقه كبيره)
200 مل ماء دافئ( كوب)
200 بيض مخفوق( كوب)
50 جم سودانى قطع(2 ملعقه كبيره)
(الشربات)
500 جم سكر(3 كوب)
400 مل ماء(2 كوب)
عصير ليمونه
طريقه التحضير
الشربات
- فى اناء ندوب سكر فى ماء ونرفعها على الناروبعد غليان لمدة 14 دقيقه نضيف عصير ليمون وتاخد غلاوتين ونرفعها من على النار
الهريسه
-فى اناء نضع سميد بسبوسه وجوزهند ودقيق وبيكنج بودر ونقلبهم مع بعض كويس
-فى بوله نضيف اللبن وسكروشربات وزبدة وماء دافئوشربات وبيضه ونقلبهم مع بعض كويس لحد ما السكر يدوب
- ونخلط الخليط الاول مع التانى حتى تجانس الخليط مع بعض كويس
- ونجيب صاج وندهنه سمن ونصب فى الهريسه ونرش على سودانى ونضغط عليها
-وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 20 دقيقه ولمه تخرج وتبرد ونصب عليها شربات ثقيل دافئ
-وتقدم وبالف هنا وشفا
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

الهريسه الاسكندرانى
المقادير
(الخليط)
3 كوب دقيق سميد(600 جم)
كوب الاربع دقيق ابيض(175 جم)
كوب وربع جوزهند ناعم(150 جم)
نصف كوب سمن(100 جم)
كوب الاربع لبن دافئ(175 جم)
ربع كوب عسل جلوكوز(50 جم)
(الحشو)
كوب جوزهند مبشور(200 جم)
كوب مكسرات(200 جم)
كوب زبيب (200 جم)
نصف كوب عسل جلوز(100 جم)
(الشربات)
2 ونصف كوب سكر(500 مل)
كوب وربع ماء(150 جم)
عصير ليمونة

طريقه التحضير
الشربات
- فى اناء ندوب سكر فى ماء ونرفعه على النارونسيبه يغلى لمدة 12 دقيقه ونضيف عصير ليمونه ياخد غلاوه ونرفعه من على النارونسيبه تبرد خالص
الحشو
- فى بوله نخلط جوزهند ومكسرات وزبيب وعسل جلوكوز ونقلبهم مع بعض
الهريسه
-فى اناء نضع دقيق سميد ودقيق ابيض وجوزهند وسمن ونقلبهم مع بعض كويس
-فى اناء على النار ندافى لبن وعسل جلوكوزونقلبهم مع بعض لحد ما العسل يدوب فى اللبن
- ونخلط خليط السميد مع خليط اللبن ونقلبهم حتى تجانس الخليط مع بعض كويس ويكون خليط رملى
- ونجيب صاج وندهنه سمن ونصب فى نصف كميه العجينه ونفردها ونضع الحشو ونضع باقى كميه العجينه ونساويها ونقطعها
-وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه ولمه تخرج وتبرد ونصب عليها شربات ثقيل دافئ
-وتقدم وبالف هنا وشفا
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

هريسه كوب لتجهيزات رمضان

المقادير
1كوب وربع سميد بسبوسه
3معلقه كبيره دقيق
6معلقه كبيره جوز هند
3معلقه كبيره سمنه
3معلقه كبيره جلوكوز
1كوب الا ربع ومعلقه سكر
1كوب الا ربع لبن
مقادير الشربات
2كوب ونصف سكر
1كوب وربع ماء
2 معلقه عسل جلوكوز
طريقه التحضير
نضع السميد مع السكر مع الدقيق مع جوز الهند مع السمنه نبسهم مع بعض ثم ندافى البن وعسل الجلوكوز ثم نضيفها على بالقى الخليط ثم نعجنهم مع بعض بطرطيف الاصباع ثم نحضر صنيه مدهونه بسمه والطحينه ونصب عليه الخليط فى الصنيه ثم نضع من فوق حبه سمنه على الوجه ونضع فول حبه بعد حبه ثم يدخل الفرن على نار هاديه ثم بعد خروجها من الفرن تسقى بى الشربات البرد الثقيل
وبالفا هنا
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
هريسه صيامى
المقادير
2 ونصف كوب سميد ناعم(500 جم)
كوب الاربع جوزهند ناعم(175 جم)
نصف كوب دقيق(100 جم)
كوب الاربع ماء دافئ(175 جم)
ربع كوب عسل جلوكوز(50 جم)
نصف كوب زيت ذره(100 جم)
(الحشو)
نصف كوب سميد ناعم(100 جم)
نصف كوب سكر(100 جم)
نصف كوب مكسرات(100 جم)
نصف كوب عسل جلوكوز(100 جم)
نصف ملعقه قرفه(10 جم)
(الشربات)
2 ونصف كوب ماء(500 مل)
5 كوب سكر(كيلو)
عصير ليمونه

طريقه التحضير
الشربات
- فى اناء على النار ندوب سكر فى ماء وبعد الغليان نضيف عصير ليمونه ونسيبه يغلى لمدة 13 دقيقه ونسيبه يبرد
الحشو
- فى بوله نخلط سميد وسكرومكسرات وعسل جلوكوزوقرفه ونقلبهم مع بعض
- فى بوله نخلط سميد وجوزهند ودقيق ونقلبهم مع بعض, وفى بوله نخلط ماء وعسل جلوكوز وزيت وندوبهم مع بعض ونضيفهم على خليط السميد ونقلبهم مع بعض يكون خليط رملى
- ونجيب صينيه وندهنها زيت ونضع نصف كميه الهريسه ونبل ايدينا ماء ونفردها ونضع الحشو ونفرده ونضيف باقى كميه الهريسه ونبل ايدينا ماء ونفردها ونحددها بالسكينه
- وندخل الصينيه الفرن على 180 درجه لمدة 35 دقيقه اول ما تخرج من الفرن نصب عليها شربات ثقيل بارد
- وتقدم وبالف هنا وشفا
ملف شامل

الهريسه على اصولها
50 جم سمنه سايحه وبارده=٢معلقه كبيرة
135 جم سكر=نصف كوب ومعلقه كبيره
50 جم دقيق=٢معلقه كبيره
50 جم شربات =٢معلقه كبيرة
75 جم جوز هند = ٤معلقه كبيرة
190 جم سميد خشن =١كوب
50 جم لبن =٢معلقه كبيرة
شربات
كوب سكر
كوب ونص سكر
معلقه عسل جلوكوز
ورشه ملح ليمون
طريقه التحضير
- نحط كل المقادير معا ونقلب مش كتير يدوب تتجانس
- ونحطها فى صينيه 22 سم وندهنها سمنه ونساويها بحيث كلها تبقى فى مستوى واحد ونقطعها
- الفرن ساخن على درجه حراره 180 درجه ولما يسخن الفرن نحط الصينيه على الرف الوسطانى وبتاخد حوالى 25 دقيقه وبألف هنا وشفا
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

الهريسه المحشيه
المقادير
(الخليط)
3 كوب دقيق سميد(600 جم)
كوب الاربع دقيق ابيض(175 جم)
كوب وربع جوزهند ناعم(150 جم)
نصف كوب سمن(100 جم)
كوب الاربع لبن دافئ(175 جم)
ربع كوب عسل جلوكوز(50 جم)
(الحشو)
كوب جوزهند مبشور(200 جم)
كوب مكسرات(200 جم)
كوب زبيب (200 جم)
نصف كوب عسل جلوز(100 جم)
(الشربات)
2 ونصف كوب سكر(500 مل)
كوب وربع ماء(150 جم)
عصير ليمونة

طريقه التحضير
الشربات
- فى اناء ندوب سكر فى ماء ونرفعه على النارونسيبه يغلى لمدة 12 دقيقه ونضيف عصير ليمونه ياخد غلاوه ونرفعه من على النارونسيبه تبرد خالص
الحشو
- فى بوله نخلط جوزهند ومكسرات وزبيب وعسل جلوكوز ونقلبهم مع بعض
الهريسه
-فى اناء نضع دقيق سميد ودقيق ابيض وجوزهند وسمن ونقلبهم مع بعض كويس
-فى اناء على النار ندافى لبن وعسل جلوكوزونقلبهم مع بعض لحد ما العسل يدوب فى اللبن
- ونخلط خليط السميد مع خليط اللبن ونقلبهم حتى تجانس الخليط مع بعض كويس ويكون خليط رملى
- ونجيب صاج وندهنه سمن ونصب فى نصف كميه العجينه ونفردها ونضع الحشو ونضع باقى كميه العجينه ونساويها ونقطعها
-وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه ولمه تخرج وتبرد ونصب عليها شربات ثقيل دافئ
-وتقدم وبالف هنا وشفا
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

الهريسه المولد
المقادير
1/2 كيلو سميد بسبوسه
4/1 كيلو سكر
8/1 كيلو جوز هند
100 جم دقيق= 2/1 كوب
50 جم عسل جلوكوز= 4/1 كوب
150 مل لبن دافئ = 4/3 كوب
100 جم سمن سايحه = 2/1 كوب
(الديكور)
150 جم مكسرات = 4/3 كوب
4/1 كيلو شربات ثقيل
طريقه تحضير
1-فى اناء نضع سميد بسبوسه وجوز هند ودقيق ونقلبهم مع بعض كويس
2-فى بوله نضيف اللبن وسكروعسل جلوكوز وسمن ونقلبهم مع بعض كويس لحد ما السكر يدوب
3- ونخلط الخليط الاول مع التانى حتى تجانس الخليط مع بعض كويس
4- ونجيب قوالب الكب كيك وندهنه سمن ونصب فى الهريسه ونرش على الوش مكسرات ونضغط عليها
5-وندخل القوالب الفرن على 140 درجه لمدة 30 دقيقه ولمه تخرج وتبرد نسقيها بالسيرب الثقيل
6-وتقدم وبالف هنا وشفا
علق ب5ملصقات علشان يصلك كل جديد
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

الصنف هريسه اسكندرانى
المقادير
1كيلو سميد بسبوسه=5كوب
1/2 كيلو سكر خشن=2كوب ونصف
100 جرام عسل جلوكوز= نصف كوب
300 جرام لبن حليب=1كوب نصف
1/4 كيلو جوز هند
200 جرام دقيق ابيض=1كوب و2معلقه كبيره 200 جرام سمنه سايح=1كوب
الحشو الدخلى للهريسه
200 جرام سميد=1كوب
200 جرام مكسرات=1كوب
200 جرام سكر =1كوب
100 جرام شربات ثقيل=نصف كوب
الشربات للهريسه
1 كيلو سكر =5كوب
1/2 كيلو ماء=2كوب ونصف
1/8 كيلو عسل جلوكوز=نصف كوب
طريقه التحضير
ندافى على النار البن والسمنه والعسل والسكر مع بعض مع التقليب لى حد مايذوب السكر ونضع السميد مع جوز الهند مع الدقيق ثم نضيافهم على الخليط الاول مع التقليب بطرطيف الاصباع ونحضر صنيه مدهونه بسمنه والطحينه ونصب فيها الخليط نصف الخليط ثم الحشو ثم النصف الثانى ونظبط وشها من فوق ونرش عليه حبه سمنه ونقطعها مربعات ونضع فى كل مربع نصف فوله ثم تدخل الفرن على نا ر هاديه تاخذ الون الذهبى ولما تخرج من الفرن ولما تخرج تاخذ الشربات البارد الثقيل وتكون الهريسه ساخنه وبالف هنا
مع تحياتى منتدى المركز الدولى
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
الصنف هريسه الدمياطى
المقادير
1كيلو سميد بسبوسه
4/1كيلو دقيق
4/1 كيلو جوز هند
4/1 كيلو سمنه
4/1 كيلو عسل جلوكوز
3/4 كيلو سكر
2/1 كيلو لبن
مقادير الشربات
1 كيلو سكر
1كيلو و نصف ماء
8/1 كيلو عسل جلوكوز
طريقه التحضير
اولا نضع السميد مع السكر مع الدقيق مع جوز الهند مع السمنه نبسهم مع بعض لاثم ندافى البن وعسل الجلوكوز ثم نضيفها على بالقى الخليط ثم نعجنهم مع بعض بطرطيف الاصباع ثم نحضر صنحيه مدهونه بسمه والطحينه ونصب عليه الخليط فى الصنيه ثم نضع من فوق حبت سمنه على الوجه ونضع فول حبه بعد حبه ثم يدخل الفرن على نار هاديه ثم بعد خروجها من الفرن تسقى بى الشربات البرد الثقيل وبالفا هنا

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
الهريسه
المقادير
2/1 كيلو سميد بسبوسه
4/1 كيلو سكر
8/1 كيلو جوز هند
100 جم دقيق= 2/1 كوب
50 جم عسل جلوكوز= 4/1 كوب
150 مل لبن دافئ= 4/3 كوب
100 جم سمن سايحه= 2/1 كوب
(الديكور)
150 جم مكسرات= 4/3 كوب
4/1 كيلو شربات ثقيل
طريقه التحضير
فى اناء نضع سميد بسبوسه وجوزهند ودقيق ونقلبهم مع بعض كويس
فى بوله نضيف اللبن وسكروعسل جلوكوز وسمن ونقلبهم مع بعض كويس لحد ما السكر يدوب
ونخلط الخليط الاول مع التانى حتى تجانس الخليط مع بعض كويس
ونجيب قوالب الكب كيك وندهنه سمن او صنيه ونصب فى الهريسه ونرش على الوش مكسرات ونضغط عليها
وندخل القوالب او الصنيع الفرن على 140 درجه لمدة 30 دقيقه ولمه تخرج نسقيها الشربات الثقيل
وتقدم وبالف هنا وشفا

الصنف الهريسه المحشيه
مقادير
4/1كيلو سميد بسبوسه= 1كوب وربع
50 جم دقيق = 2معلقه كبيره
75 جم جوزهند ناعم= 3معلقه كبيره
125 جم سكر= 2/1كوب
100 جم سمن=4معلقه كبيره
100 مل لبن=4معلقه كبيره
50 جم عسل جلوكوز= 2معلقه كبيره
(الحشو)
100 جم دقيق سمولينا=2/1كوب
100 جم سكر=2/1كوب
100 جم مكسرات=2/1كوب
5 جم قرفه=1معلقة صغيرة
50 جم عسل ثقيل=2معلقه كبيره
( الشربات)
250 جم سكر=1كوب
125 مل ماء=2/1كوب
1 عصير ليمون
طريقه التحضير
فى بوله نخلط دقيق سميد مع دقيق وسكروجوزهند ونقلبهم مع بعض
فى بوله نخلط لبن وسمن وعسل جلوكوز ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط السابق ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط

للعمل الحشو
فى بوله نخلط دقيق سمولينا مع مكسرات وسكروقرفه وعسل ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل الشربات
فى اناء ندوب سكر فى ماء ونرفعه على الناروبعد 13 دقيقه غليان نضيف عصير ليمون وتاخد غلاوة ونرفعها من على النارونسيبه يبرد خالص
لعمل الهريسه
ونجيب صينيه وندهنها سمن ونصب فيها نصف الهريسه ونسوى ونضع الحشوونفرده ونضيف باقى كميه الهريسه ونبل ملعقه ماء ونسوى الهريسه ونقطعها
وندخل الصينيه الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
ولمه تخرج من الفرن نسقيعا شربات ثقيل بارد
وتقدم وبالف هنا وشفا

هريسه السميد
المقادير
2 كوب ونصف دقيق سميد
كوب ربع سكر
نصف ملعقه بيكينج بودر
2 بشر ليمون
2معلقه سمن
كوب وربع لبن
3 بيضات
فانيليا
2 ملعقه سمن
ملعقه طحينه
كوب الاربع سمسم ابيض
(الشربات)
كوب ونصف سكر
كوب الا ربع ماء
عصير ليمونه

طريقه التحضير
الشربات
- فى اناء ندوب سكر فى ماء ونرفعه على النار يغلى ونضيف عصير ليمونه ونرفعه من على النار ونسيبه يبرد
الهريسه
- فى بوله نخلط دقيق سميد وسكر وبيكينج بودر وبشر ليمون ونقلبهم مع بعض, وفى بوله نخفق بيض وفانيليا ولبن وسمن ونخفقهم مع بعض كويس ونضيفهم على خليط السميد ونقلبهم مع بعض ونسيبها ترتاح لمدة 3 ساعات فى المطبخ
- ونجيب صاج وندهنه سمن ونبطنه طحينه ونضع فى خليط الهريسه ونفردها فى الصاج
- وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه واول ما تخرج نصب عليها شربات ثقيل بارد ونرش عليها سمسم ابيض
- وتقدم وبالف هنا وشفا
مع تحياتي منتدى المركز الدولى
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
الهريسه
المقادير
كوب دقيق سميد
ربع كوب دقيق ابيض
4معلقه كبيرة سكر
نصف كوب جوزهند
2 ملعقه سمن
3 ملاعق لبن دافئ
ملعقه عسل جلوكوز
باكو فانيليا

(الحشو)
2 ملعقه سودانى
2 ملعقه زبيب
2 ملعقه جوزهند
ملعقه عسل جلوكوز
(الشربات)
2 كوب سكر
كوب ماء
ملعقه عسل جلوكوز
عصير ليمونه

طريقه التحضير
الشربات
فى اناء ندوب سكر فى ماء وعسل جلوكوز ونرفعه على النار ويغلى لمدة 13 دقيقه ونضيف عصير ليمون وياخد غلاوتين ونرفعه من على النار
الحشو
فى اناء نخلط سودانى وزبيب وجوزهند وعسل ونقلبهم مع بعض كويس
- فى اناء على النار ندافئ لبن وسمن وسكر وعسل جلوكوزونقلبهم مع بعض كويس, وفى بوله نخلط دقيق سميد ودقيق وجوزهند وفانيليا ونقلبهم مع بعض كويس ونضيفهم على خليط اللبن ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط
- ونجيب صينيه وندهنه سمن ونصب نصف الخليط ونساوى ونضيف الحشو ونساوى ونضيف باقى الخليط ونساوى كويس
- وندخل الصينيه الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه واول ما تخرج من الفرن نسقيها شربات ثقيل دافئ
- وتقدم وبالف هنا وشفا
#ملف_شامل
#ملف_كامل شامل
مع تحياتي
#منتدى_المركز_الدولى
#منتدى_المركز_الدولى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ابوتوفيق
المراقب العام
المراقب العام
ابوتوفيق


العطاء الذهبى

وسام التواصل

وسام الحضور المميز

المراقبة المميزة

اوفياء المنتدى

وسامالعطاء

عدد المساهمات : 3486
تاريخ التسجيل : 05/11/2012

ملف شامل لعمل جميع انواع الهريسة  Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف شامل لعمل جميع انواع الهريسة    ملف شامل لعمل جميع انواع الهريسة  Icon_minitime1السبت 25 سبتمبر - 12:47

ملف شامل لعمل جميع انواع الهريسة  13316280226



‗۩‗°¨_‗ـ المصدر:#منتدي_المركز_الدولى ـ‗_¨°‗۩‗








ملف شامل لعمل جميع انواع الهريسة  <a href=ملف شامل لعمل جميع انواع الهريسة  149918296993921" />
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
ملف شامل لعمل جميع انواع الهريسة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» ملف شامل وكامل لعمل جميع جميع انواع الكريم كراميل - كريم بورليه
» ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع المعمول
» ملف شامل لعمل جميع انواع الكبده
» ملف شامل لعمل جميع انواع اللحوم
» ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع السجق

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي المركز الدولى :: مطبخ - وصفات و وجبات و اطباق اكلات ومعجنات وحلويات(Kitchen) :: حلويات -تورتات- فطائر بالصور Cakes معجنات طريقة اعداد تشيز كيك-
انتقل الى: