منتدي المركز الدولى


ملف شامل لجميع أنواع حلويات الكرانشي Ououou11

۩۞۩ منتدي المركز الدولى۩۞۩
ترحب بكم
ملف شامل لجميع أنواع حلويات الكرانشي 1110
ملف شامل لجميع أنواع حلويات الكرانشي Emoji-10
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول
ونحيطكم علما ان هذا المنتدى مجانى من أجلك أنت
فلا تتردد وسارع بالتسجيل و الهدف من إنشاء هذا المنتدى هو تبادل الخبرات والمعرفة المختلفة فى مناحى الحياة
أعوذ بالله من علم لاينفع شارك برد
أو أبتسانه ولاتأخذ ولا تعطى
اللهم أجعل هذا العمل فى ميزان حسناتنا
يوم العرض عليك ، لا إله إلا الله محمد رسول الله.
شكرا لكم جميعا ملف شامل لجميع أنواع حلويات الكرانشي 61s4t410
۩۞۩ ::ادارة
منتدي المركز الدولى ::۩۞۩
منتدي المركز الدولى


ملف شامل لجميع أنواع حلويات الكرانشي Ououou11

۩۞۩ منتدي المركز الدولى۩۞۩
ترحب بكم
ملف شامل لجميع أنواع حلويات الكرانشي 1110
ملف شامل لجميع أنواع حلويات الكرانشي Emoji-10
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول
ونحيطكم علما ان هذا المنتدى مجانى من أجلك أنت
فلا تتردد وسارع بالتسجيل و الهدف من إنشاء هذا المنتدى هو تبادل الخبرات والمعرفة المختلفة فى مناحى الحياة
أعوذ بالله من علم لاينفع شارك برد
أو أبتسانه ولاتأخذ ولا تعطى
اللهم أجعل هذا العمل فى ميزان حسناتنا
يوم العرض عليك ، لا إله إلا الله محمد رسول الله.
شكرا لكم جميعا ملف شامل لجميع أنواع حلويات الكرانشي 61s4t410
۩۞۩ ::ادارة
منتدي المركز الدولى ::۩۞۩
منتدي المركز الدولى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدي المركز الدولى،منتدي مختص بتقديم ونشر كل ما هو جديد وهادف لجميع مستخدمي الإنترنت فى كل مكان
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
Awesome Orange 
Sharp Pointer
منتدى المركز الدولى يرحب بكم أجمل الترحيب و يتمنى لك اسعد الاوقات فى هذا الصرح الثقافى

اللهم يا الله إجعلنا لك كما تريد وكن لنا يا الله فوق ما نريد واعنا يارب العالمين ان نفهم مرادك من كل لحظة مرت علينا أو ستمر علينا يا الله

 

 ملف شامل لجميع أنواع حلويات الكرانشي

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
هدى
مشرفة
مشرفة
هدى


عدد المساهمات : 1891
تاريخ التسجيل : 30/10/2010

ملف شامل لجميع أنواع حلويات الكرانشي Empty
مُساهمةموضوع: ملف شامل لجميع أنواع حلويات الكرانشي   ملف شامل لجميع أنواع حلويات الكرانشي Icon_minitime1الإثنين 27 يناير - 22:34







ملف شامل جميع انواع حلويات الكرانشى

تمر كرانشى
المقادير
كوب تمر طرى مكعبات(200 جم)
نصف كوب لوز محمص مكعبات(100 جم)
نصف كوب سودانى محمس مكعبات(100 جم)
ربع كوب مربى مشمش(50 جم)
ربع كوب كريمه زبدة(50 جم)
شيكولاته سايحه باردة
طريقه التحضير
- فى بوله نخلط تمرولوز وسودانى ومربى مشمش وكريمه زبدة ونقلبهم مع بعض كويس وندخلها الثلاجه تتجمد ساعه على الاقل
- ونشكله كورات ونرصها فى صاج مفروش ورقه زبدة وندخلها الثلاجه ساعه ونزينها بشيكولاته سايحه برده
- ويقدم وبالف هنا وشفا
■■■■■■■■■■■■■■■■■>

شوفان كرانشى
المقادير
كوب شوفان (200 جم)
نصف كوب بندق محمص(100 جم)
نصف كوب زبيب طرى (100 جم)
ربع كوب كريمه زبدة(50 جم)
ربع كوب مربى مشمش(50 جم)
شيكولاته سايحه بارده
طريقه التحضير
- فى بوله نخلط شوفان وبندق وزبيب طرى ومربى مشمش وكريمه زبدة ونقلبهم مع بعض كويس وندخلها الثلاجه تتجمد ساعه على الاقل
- ونشكله كورات ونرصها فى صاج مفروش ورقه زبدة وندخلها الثلاجه ساعه ونزينها بشيكولاته سايحه برده
- ويقدم وبالف هنا وشفا
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

جوزهند كرانشى
المقادير
كوب ونصف جوزهند مبشور(300 جم)
نصف كوب سودانى محمص قطع (100 جم)
نصف كوب فواكه مسكرة قطع(100 جم)
ربع كوب مربى مشمش(50 جم)
ربع كوب كريمه زبدة(50 جم)
شيكولاته سايحه باردة
طريقه التحضير
- فى بوله نخلط جوزهند وسودانى وفواكه مسكرة ومربى مشمش وكريمه زبدة ونقلبهم مع بعض كويس وندخلها الثلاجه تتجمد ساعه على الاقل
- ونشكله كورات ونرصها فى صاج مفروش ورقه زبدة وندخلها الثلاجه ساعه ونزينها بشيكولاته سايحه برده
- ويقدم وبالف هنا وشفا
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

كورن فليكس كرانشى
المقادير
كوب كورن فيلكس(200 جم)
نصف كوب زبيب طرى (100 جم)
نصف كوب زبيب اسود طرى (100 جم)
نصف كوب فواكه مسكرة (100 جم)
ربع كوب مربى مشمش(50 جم)
ربع كوب كريمه زبدة(50 جم)
شيكولاته سايحه بارده
طريقه التحضير
- فى بوله نخلط كورن فليكس وزبيب طرى وزبيب اسود طرى وفاكهه مسكره ومربى مشمش وكريمه زبدة ونقلبهم مع بعض كويس وندخلها الثلاجه تتجمد ساعه على الاقل
- ونشكله كورات ونرصها فى صاج مفروش ورقه زبدة وندخلها الثلاجه ساعه ونزينها بشيكولاته سايحه برده
- ويقدم وبالف هنا وشفا
■■■■■■■■■■■■■■■■■■

بسكويت شيكولاته كرانشى
المقادير
باكو بسكويت شيكولاته
نصف كوب شيكولاته حبوب(100 جم)
نصف كوب فسدق مكعبات(100 جم)
نصف كوب بندق مكعبات(100 جم)
ربع كوب كريمه زبدة(50 جم)
ربع كوب مربى مشمش(50 جم)
شيكولاته سايحه باردة
شيكولاته بيضاء سايحه
طريقه التحضير
- فى بوله نخلط بسكويت فانيليا وشيكولاته حبوب وفسدق وبندق مكعبات وكريمه زبدة ومربى مشمش ونقلبهم مع بعض كويس وندخلها الثلاجه تتجمد ساعه على الاقل
- ونشكله كورات ونرصها فى صاج مفروش ورقه زبدة وندخلها الثلاجه ساعه ونزينها بشيكولاته سايحه بارده
- ويقدم وبالف هنا وشفا
■■■■■■■■■■■■■■>>>>

بسكويت كرانشى فانيليا
المقادير
باكو بسكويت فانيليا
نصف كوب موز طرى(100 جم)
ربع كوب كريمه زبدة(50 جم)
ربع كوب لوز محمص(50 جم)
شيكولاته سايحه باردة
شيكولاته بيضاء سايحه
طريقه التحضير
- فى بوله نخلط بسكويت فانيليا وموز طرى وكريمه زبدة ولوز محمص ونقلبهم مع بعض كويس وندخلها الثلاجه تتجمد ساعه على الاقل
- ونشكله كورات ونرصها فى صاج مفروش ورقه زبدة وندخلها الثلاجه ساعه ونزينها بشيكولاته سايحه بارده
- ويقدم وبالف هنا وشفا
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

كوكيز الشوفان كرانشى
المقادير
كوب شوفان
2 ونصف ملعقه سكربنى
كوب الاربع زيت
2 بيضه مخفوقه
نصف ملعقه فانيليا
نصف ملعقه ملح
كوب شيكولاته ساده سايحه

طريقه التحضير

- فى الميكسرنضع شوفان وسكربنى وزيت وبيض وفانيليا ونخفقهم مع بعض , وفى بوله نخلط دقيق وملح وشيكولاته ساده سايحه ونضيفهم على الخليط ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط
= ونضع العحينه فى بوله ونغطيها بكيس بلاسيتك وندخلها الثلاجه لمدة ساعه تاخد تبريد , ونقطعها بملعقه ايس كريم او نشكلها كرات
- ونجيب صاج مدهون سمن ونضع فى كرات العجينه ونعفرايدينا بالدقيق ونفرد كرات العجين
- وندخل الصاج على 180 درجه لمدة 15 دقيقه ( ولمه يبرد خالص نجيب علبه محكمه الاغلاق ونرص فى الكوكيز ونقفلها كويس)
- ويقدم وبالف هنا وشفا
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

كورن فليكس كرانشى
المقادير
100 جم كورن فليكس (نصف كوب)
100 جم زبيب طرى (نصف كوب)
100 جم فاكهه مسكره= (نصف كوب)
50 جم مربى مشمش= (ربع كوب)
50 جم كريمه زبدة (ربع كوب)
طريقه التحضير
- فى بوله نخلط كورن فليكس وزبيب طرى وفاكهه مسكره ومربى مشمش وكريمه زبدة ونقلبهم مع بعض كويس وندخلها الثلاجخ تتجمد ساعه على الاقل
- ونشكله كورات ونرصها فى صاج مفروش ورقه زبدة وندخلها الثلاجه ساعه ونزينها بشيكولاته سايحه برده
- ويقدم وبالف هنا وشفا
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

فواكه مجففه كرانشى
المقادير
100 حم تين قطع (نصف كوب)
100 جم مشمشيه قطع (نصف كوب)
100 جم قرصيا قطع (نصف كوب)
100 جم قمر الدين قطع (نصف كوب)
50 جم مربى مشمش (ربع كوب)
50 جم كريمه زبدة (ربع كوب)
طريقه التحضير
- فى بوله نخلط تين ومشمشيه وقرصيا وقمرالدين قطعمربى مشمش وكريمه زبدة ونقلبهم مع بعض كويس وندخلها الثلاجخ تتجمد ساعه على الاقل
- ونشكله كورات ونرصها فى صاج مفروش ورقه زبدة وندخلها الثلاجه ساعه ونزينها بشيكولاته سايحه برده
- ويقدم وبالف هنا وشفا
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

فاكهه مسكرة كرانشى
المقادير
200 جم فاكهه مسكرة (نصف كوب)
100 جم كريز مسكر (نصف كوب)
100 جم زبيب طرى (نصف كوب)
100 جم زبيب اسود (نصف كوب)
50 جم مربى مشمش (ربع كوب)
50 جم كريمه زبدة (ربع كوب)
طريقه التحضير
- فى بوله نخلط فاكهه مسكره وكريز مسكر وزبيب طرى وزبيب اسود ومربى مشمش وكريمه زبدة ونقلبهم مع بعض كويس وندخلها الثلاجخ تتجمد ساعه على الاقل
- ونشكله كورات ونرصها فى صاج مفروش ورقه زبدة وندخلها الثلاجه ساعه ونزينها بشيكولاته سايحه برده
- ويقدم وبالف هنا وشفا
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

تورته وجاتوة البلاك فورست
المقادير
( الكيك الاسفنجيه)
10 بيضه
كوب سكرحبيبات(200 جم)
ربع ملعقه فانيليا(5 جم)
كوب وربع دقيق مخبوزات(250 جم)
2 ملعقه كبيرة كاكاو خام(50 جم)
نصف ملعقه كبيرة بيكنج بودر(10 جم)
ربع ملعقه ملح(5 جم)
(الاسبونج)
نصف كيلو دقيق اسبونج شيكولاته
6 بيضات
نصف كوب ماء دافئ(100 مل)
(الكريمه)
2 كوب كريم شانتيه بودر(400 جم)
5 كوب ماء مثلج( لتر)
(الحشو)
5 كوب ماء مغلى ( لتر)
نصف كوب سكر(100 جم)
ربع ملعقه اسانس كريز(5 جم)
2 ونصف كوب كريز قطع(500 جم)
ملعقه نشا(25 جم)
2 ونصف ملعقه ماء مثلج (60 مل)
(الشربات)
كوب سكر(200 جم)
كوب ماء (200 مل)
ملعقه عصير ليمون (25 جم)
ملعقه اسانس كريز(25 جم)

طريقه التحضير

الشربات
- فى اناء ندوب سكر فى ماء ونرفعها على النار وبعد الغليان نضيف عصير ليمون ونسيبها تعمل شربات خفيف ونضيف اسانس كريز ونسيبه يبرد
الحشو
- فى اناء على النار ندوب سكر فى ماء وبعد الغليان نضيف كريز قطه ياخد غلاوتين وندوب نشا فى ماء مثلج ونقلبهم مع بعض ونضيفهم ونقلبهم مع بعض لحد ما يتقل شويه وياخد غلاوة ونسيبه يبرد خالص
الكريمه
- فى الميكسر نخفق كريمه شانتيه مع ماء مثلج ونخفقهم مع بعض لحد ما يتضاعف حجمها اربع مرات ونضعها فى كيس حلوانى
الكيك الاسفنجيه
- فى الميكسر نخلط بيض وفانيليا وسكرونخفقهم مع بعض حتى يتضاعف الخليط
- فى بوله نخلط دقيق وبيكنج بودر وكاكاو ونقلبهم مع بعض ونضيفهم حبه حبه على خليط البيض ونقلبهم بملعقه خشب من تحت لفوق فى اتجاة واحد حتى تجانس الخليط
- لو هنعمل الاسبونج فى الميكسر نخلط دقيق اسبونج وبيض وماء ونخفقهم مع بعض لمدة 5 دقائق
- ونجيب صاج او صينيه وندهنها سمن ونفرش فى ورقه زبدة ونصب فى خليط الكيك ونسوى لازم يكون كله سمك واحد
- وندخل الكيك الفرن على 180 درجه لمدة 30 دقيقه ونسيبها تبرد خالص( ممكن نسوى فى صاج مربع ونعمل جاتوة مربعات)
- ونجيب اول ديسك من الكيك وندهنه شربات خفيف بارد ونفرد عليه طبقه من الكريمه ونضع عليه خليط الكريز, ونضع تانى ديسك من الكيك ونضغط عليه وندهنه شربات خفيف بارد ونفرد عليه الكريمه ونرش عليها خليط الكريز ونجلس الجانب بكريمه, ونزينها بالكريمه من فوق ونرش عليها شيكولاته مبشورة وندهنه بجيلى تلميع ( لازم نجلس الجانب الاول وندخلها الثلاجه تجمد ونكمل تزين من فوق قبل ونرص عليها كريز)
- وتقدم وبالف هنا وشفا









‗۩‗°¨_‗ـ المصدر:#منتدي_المركز_الدولى ـ‗_¨°‗۩‗








ملف شامل لجميع أنواع حلويات الكرانشي 352_0
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
ملف شامل لجميع أنواع حلويات الكرانشي
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» ملف شامل كامل لجميع أنواع الخلطات
» ملف شامل (كامل)لبعض أنواع الكيك
» ملف شامل وكامل جميع انواع حلويات واكلات عين الجمل
» ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع حلويات ومخبوزات وصوصات
» ملف شامل وكامل لعمل جميع حلويات القهوة وباسهل الطرق

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي المركز الدولى :: مطبخ - وصفات و وجبات و اطباق اكلات ومعجنات وحلويات(Kitchen) :: حلويات -تورتات- فطائر بالصور Cakes معجنات طريقة اعداد تشيز كيك-
انتقل الى: