منتدي المركز الدولى


ملف شامل  وكامل لجميع انواع الكيك والموس كيك والشوكليت كيك Ououou11

۩۞۩ منتدي المركز الدولى۩۞۩
ترحب بكم
ملف شامل  وكامل لجميع انواع الكيك والموس كيك والشوكليت كيك 1110
ملف شامل  وكامل لجميع انواع الكيك والموس كيك والشوكليت كيك Emoji-10
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول
ونحيطكم علما ان هذا المنتدى مجانى من أجلك أنت
فلا تتردد وسارع بالتسجيل و الهدف من إنشاء هذا المنتدى هو تبادل الخبرات والمعرفة المختلفة فى مناحى الحياة
أعوذ بالله من علم لاينفع شارك برد
أو أبتسانه ولاتأخذ ولا تعطى
اللهم أجعل هذا العمل فى ميزان حسناتنا
يوم العرض عليك ، لا إله إلا الله محمد رسول الله.
شكرا لكم جميعا ملف شامل  وكامل لجميع انواع الكيك والموس كيك والشوكليت كيك 61s4t410
۩۞۩ ::ادارة
منتدي المركز الدولى ::۩۞۩
منتدي المركز الدولى


ملف شامل  وكامل لجميع انواع الكيك والموس كيك والشوكليت كيك Ououou11

۩۞۩ منتدي المركز الدولى۩۞۩
ترحب بكم
ملف شامل  وكامل لجميع انواع الكيك والموس كيك والشوكليت كيك 1110
ملف شامل  وكامل لجميع انواع الكيك والموس كيك والشوكليت كيك Emoji-10
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول
ونحيطكم علما ان هذا المنتدى مجانى من أجلك أنت
فلا تتردد وسارع بالتسجيل و الهدف من إنشاء هذا المنتدى هو تبادل الخبرات والمعرفة المختلفة فى مناحى الحياة
أعوذ بالله من علم لاينفع شارك برد
أو أبتسانه ولاتأخذ ولا تعطى
اللهم أجعل هذا العمل فى ميزان حسناتنا
يوم العرض عليك ، لا إله إلا الله محمد رسول الله.
شكرا لكم جميعا ملف شامل  وكامل لجميع انواع الكيك والموس كيك والشوكليت كيك 61s4t410
۩۞۩ ::ادارة
منتدي المركز الدولى ::۩۞۩
منتدي المركز الدولى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدي المركز الدولى،منتدي مختص بتقديم ونشر كل ما هو جديد وهادف لجميع مستخدمي الإنترنت فى كل مكان
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
Awesome Orange 
Sharp Pointer
منتدى المركز الدولى يرحب بكم أجمل الترحيب و يتمنى لك اسعد الاوقات فى هذا الصرح الثقافى

اللهم يا الله إجعلنا لك كما تريد وكن لنا يا الله فوق ما نريد واعنا يارب العالمين ان نفهم مرادك من كل لحظة مرت علينا أو ستمر علينا يا الله

 

 ملف شامل وكامل لجميع انواع الكيك والموس كيك والشوكليت كيك

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
بوسى
نائبة المدير العام
نائبة المدير العام
بوسى


انثى عدد المساهمات : 3055
تاريخ التسجيل : 02/03/2011
الموقع :
المزاج المزاج : تمام

ملف شامل  وكامل لجميع انواع الكيك والموس كيك والشوكليت كيك Empty
مُساهمةموضوع: ملف شامل وكامل لجميع انواع الكيك والموس كيك والشوكليت كيك   ملف شامل  وكامل لجميع انواع الكيك والموس كيك والشوكليت كيك Icon_minitime1الأربعاء 29 ديسمبر - 16:29

🔴✍ملف شامل وكامل لجميع انواع - الكيك - الكنافة - الشوكليت كيك- الموس كيك -تيراميسو موس كيك- فادج- بودنج

🟩كيك التفاح 🟩
المقادير
3 بيضات
نصف كوب سكر(100 جم)
فانيليا
نصف كوب زيت(100 مل)
نصف كوب زبادى(100 جم)
كوب وربع دقيق(300 جم)
ربع ملعقه بيكينج بودر(5 جم)
رشه ملح
كوب ونصف تفاح مكعبات(300 جم)
تفاح شرائح وسكر وزبدة
طريقه التحضير
- فى بوله نخفق بيض وسكر وفانيليا بمضرب سلك او مضرب كهربائى ونخفقهم مع بعض لحد ما السكر يدوب ونضيف زيت ونخفقهم مع بعض, وفى بوله نخلط دقيق مكعبات تفاح وبيكنج بودر وملح ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط السابق ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط
- ونجيب فورمه او صينيه وندهنها زبدة ونرش عليها سكر ونرص شرائح التفاح ونصب عليه خليط الكيكه
- وندخل صينيه الكيك الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
مع تحياتي

🟩كيك الموز🟩
المقادير
3 بيضات
نصف كوب سكر(100 جم)
فانيليا
نصف كوب زيت(100 مل)
نصف كوب زبادى(100 جم)
كوب وربع دقيق(300 جم)
ربع ملعقه بيكينج بودر(5 جم)
رشه ملح
كوب ونصف موز مكعبات(300 جم)
موز انصاف وزبدة وسكر
طريقه التحضير
- فى بوله نخفق بيض وسكر وفانيليا بمضرب سلك او مضرب كهربائى ونخفقهم مع بعض لحد ما السكر يدوب ونضيف زيت ونخفقهم مع بعض, وفى بوله نخلط دقيق مكعبات موز وبيكنج بودر وملح ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط السابق ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط
- ونجيب فورمه او صينيه وندهنها زبدة ونرش عليها سكر ونرص الموز ونصب عليه خليط الكيكه
- وندخل صينيه الكيك الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
مع تحياتي

🟩كيك البرتقال🟩
المقادير
3 بيضات
نصف كوب سكر(100 جم)
فانيليا
نصف كوب زيت(100 مل)
نصف كوب زبادى(100 جم)
كوب وربع دقيق(300 جم)
ربع ملعقه بيكينج بودر(5 جم)
رشه ملح وبشر برتقاله
كوب ونصف برتقال مخلى مكعبات(300 جم)
برتقال شرائح وسكر وزبدة
طريقه التحضير
- فى بوله نخفق بيض وسكر وفانيليا بمضرب سلك او مضرب كهربائى ونخفقهم مع بعض لحد ما السكر يدوب ونضيف زيت ونخفقهم مع بعض, وفى بوله نخلط دقيق مكعبات برتقال وبشر برتقال وبيكنج بودر وملح ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط السابق ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط
- ونجيب فورمه او صينيه وندهنها زبدة ونرش عليها سكر ونرص شرائح البرتقال ونصب عليه خليط الكيكه
- وندخل صينيه الكيك الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
مع تحياتي

🟩كيك الجزر 🟩
المقادير
3 بيضات
نصف كوب سكر(100 جم)
فانيليا
نصف كوب زيت(100 مل)
ملغقه عسل اسود(25 جم)
ذره ملح وذره قرفه وذره زنجبيل بودر
ربع ملعقه بيكينج بودر(5 جم)
ربع ملعقه بيكربونات الصوديوم(5 جم)
زبيب وبنددق
كوب ونصف جزر مبشور(300 جم)
جزر شرائح وسكر وزبدة
طريقه التحضير
- فى بوله نخفق بيض وسكر وفانيليا بمضرب سلك او مضرب كهربائى ونخفقهم مع بعض لحد ما السكر يدوب ونضيف زيت ونخفقهم مع بعض, وفى بوله نخلط دقيق جزر مبشور وبيكربونات وقرفه وزنجبيل وبيكنج بودر وملح ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط السابق ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط
- ونجيب فورمه او صينيه وندهنها زبدة ونرش عليها سكر ونرص شرائح الجزر ونصب عليه خليط الكيكه
- وندخل صينيه الكيك الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
مع تحياتي

🟩كيك الأناناس🟩
المقادير
نصف كوب سكر بنى(100جم)
ربع كوب زبدة(50 جم)
نصف كوب سكر(100 جم)
نصف كوب زبادى(100 جم)
نصف كوب زيت(100 مل)
كوب دقيق(200 جم)
نصف ملعقه بيكنج بودر(10 جم)
نصف ملعقه ببكنج صودا(10 جم)
شرائح اناناس وكريز مسكر
فانيليا وملح
طريقه التحضير
- فى بوله نخفق سكر وزبادى وزيت ونخفقهم ونضيف دقيق وبيكنج بودر وبيكنج صودا وفانيليا وملح ونقلبهم حتى تجانس الخليط
- وفى بوله نخلط زبدة بارده وسكر ونقلبهم مع بعض
- ونجيب فورمه او صينيه وندهنها سمن ونصب فيها سكر بنى وزبدة ونرص عليهم شرائح الاناناس والكريز ونصب عليهم الكيكه
- وندخل صينيه الكيك الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه فى حمام ماء
- وتقدم وبالف هنا وشفا
مع تحياتي

🟩 كنافه المانجو🟩
المقادير
نصف كيلو كنافه(500 جم)
نصف كوب سكر(100 جم)
ربع كوب سمن سايحه(50 جم)
نصف كوب شربات ثقيل بارد(50 جم)
(الحشو)
مربى مانجو ومكعبات مانجو
(الغطاء)
ربع كوب باستيرى كريم(50 جم)
نصف كوب ماء (100 جم)
كوب كريمه شانتيه مخفوقه(200 جم)
طريقه التحضير
- فى بوله نخلط باستيرى كريم وماء ونخلطهم مع بعض ونضيف كريم شانتيه ونقلبهم مع بعض ونضعه فى كيس حلوانى
- فى بوله نخلط كنافه وسكروسمن ونقلبهم مع بعض
- ونجيب صاج ونضع فى الكنافه وندخل الكنافه الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه واول ما تخرج من الفرن نصب ليها شربات ثقيل بارد,ولمه تبرد ونضعها فى صينيه ونفردها ونضيف عليها مربى مانجو ومكعبات مانجو ونزينه بكريمه شانتيه
- وندخل الكنافه الفرن تحت الشوايه ياخد لون
-وتقدم وبالف هنا وشفا
مع تحياتي

🟩كنافه الفراوله🟩
المقادير
نصف كيلو كنافه(500 جم)
نصف كوب سكر(100 جم)
ربع كوب سمن سايحه(50 جم)
نصف كوب شربات ثقيل بارد(50 جم)
(الحشو)
مربى فراوله ومكعبات فراوله
(الغطاء)
ربع كوب باستيرى كريم(50 جم)
نصف كوب ماء (100 جم)
كوب كريمه شانتيه مخفوقه(200 جم)
طريقه التحضير
- فى بوله نخلط باستيرى كريم وماء ونخلطهم مع بعض ونضيف كريم شانتيه ونقلبهم مع بعض ونضعه فى كيس حلوانى
- فى بوله نخلط كنافه وسكروسمن ونقلبهم مع بعض
- ونجيب صاج ونضع فى الكنافه وندخل الكنافه الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه واول ما تخرج من الفرن نصب ليها شربات ثقيل بارد,ولمه تبرد ونضعها فى صينيه ونفردها ونضيف عليها مربى فراوله ومكعبات فراوله ونزينه بكريمه شانتيه
- وندخل الكنافه الفرن تحت الشوايه ياخد لون
-وتقدم وبالف هنا وشفا
مع تحياتي

🟩كنافه قرع العسل🟩
المقادير
نصف كيلو كنافه(500 جم)
نصف كوب سكر(100 جم)
ربع كوب سمن سايحه(50 جم)
نصف كوب شربات ثقيل بارد(50 جم)
(الحشو)
كيلو قرع عسل مكعبات
نصف كيلوسكر(500 جم)
نصف كوب مكسرات(100 جم)
مربى مشمش
(الغطاء)
ربع كوب باستيرى كريم(50 جم)
نصف كوب ماء (100 جم)
كوب كريمه شانتيه مخفوقه(200 جم)
طريقه التحضير
- فى اناء على النار نضع مكعبات القرع وسكر ونسيبه يستوى ونصفى ونهرسه ولمه يبرد نضيف مكسرات ونقلبهم مع بعض ونصبه على الكنافه
- فى بوله نخلط باستيرى كريم وماء ونخلطهم مع بعض ونضيف كريم شانتيه ونقلبهم مع بعض ونضعه فى كيس حلوانى
- فى بوله نخلط كنافه وسكروسمن ونقلبهم مع بعض
- ونجيب صاج ونضع فى الكنافه وندخل الكنافه الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه واول ما تخرج من الفرن نصب ليها شربات ثقيل بارد,ولمه تبرد ونضعها فى صينيه ونفردها ونضيف عليها مربى مشمش ونصف عليها خليط االقرع ونسيبه يبرد ونزينه بكريمه شانتيه
- وندخل الكنافه الفرن تحت الشوايه ياخد لون
-وتقدم وبالف هنا وشفا
مع تحياتي

🟩كنافه البطاطا🟩
المقادير
نصف كيلو كنافه(500 جم)
نصف كوب سكر(100 جم)
ربع كوب سمن سايحه(50 جم)
نصف كوب شربات ثقيل بارد(50 جم)
(الحشو)
وكوب ماء كيلو بطاطا مكعبات
نصف كيلوسكر(500 جم)
نصف كوب مكسرات(100 جم)
مربى مشمش
(الغطاء)
ربع كوب باستيرى كريم(50 جم)
نصف كوب ماء (100 جم)
كوب كريمه شانتيه مخفوقه(200 جم)
طريقه التحضير
- فى اناء على النار نضع مكعبات البطاط وماء وسكر ونسيبه يستوى ونصفى ونهرسه ولمه يبرد نضيف مكسرات ونقلبهم مع بعض ونصبه على الكنافه
- فى بوله نخلط باستيرى كريم وماء ونخلطهم مع بعض ونضيف كريم شانتيه ونقلبهم مع بعض ونضعه فى كيس حلوانى
- فى بوله نخلط كنافه وسكروسمن ونقلبهم مع بعض
- ونجيب صاج ونضع فى الكنافه وندخل الكنافه الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه واول ما تخرج من الفرن نصب ليها شربات ثقيل بارد,ولمه تبرد ونضعها فى صينيه ونفردها ونضيف عليها مربى مشمش ونصف عليها خليط البطاطا ونسيبه يبرد ونزينه بكريمه شانتيه
- وندخل الكنافه الفرن تحت الشوايه ياخد لون
-وتقدم وبالف هنا وشفا
مع تحياتي

🟩شوكليت باراديس🟩
المقادير
(الديسك)
باكو بسكويت مفروم
2 ملعقه سودانى بودر(50 جم)
2 ملعقه زبدة(50 جم)
(الحشو)
كوب وربع زبدة(225 جم)
2 كوب سكر(400 جم)
4 بيضات
فانيليا
كوب وربع دقيق(250 جم)
كوب الاربع جوزهند ناعم(125جم)
كوب الاربع سودانى قطع(125 جم)
ملعقه شيكولاته بيضاء قطع(25 جم)
ملح
(الغطاء)
كوب الاربع شيكولاته بيضاء قطع(125 جم)
نصف كوب سودانى قطع(100 جم)
طريقه التحضير
- فى الكبه نفروم بسكويت وسودانى ونخفقهم مع بعض ونضيف زبدة ونخفقهم مع بعض لحد ما يعمل خليط رملى ونضعهم فى صنينه ونضغط عليه كويس وندخل الصينيه الثلاجه تاخد تجميد
- فى الميكسر زبدة وسكر ونخفقهم مع بعض ونضيف بيض وفانيليا ونخفقهم مع بعض
, وفى بوله نخلط دقيق وجوزهند وسودانى وشيكولاته بيضاء وملح ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط السابق ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونصبه على قاعده البسكويت ونرش عليها شيكولاته بيضاء قطع وسودانى قطع
- وندخل الصينيه الفرن على 180 درجه لمدة 35 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
مع تحياتي

🟩شوكليت براونيز🟩
المقادير
كوب ونصف شيكولاته غامقه(300 جم)
كوب زبدة (200 جم)
3 بيضات
نصف ملعقه صغيرة فانيليا(5جم)
ملعقه ونصف كبيرة قهوه مركزة(35 جم)
كوب سكر (200 جم)
كوب دقيق(200 جم)
نصف ملعقه صغيرة ملح (5 جم)
ملعقه كبيرة بيكينج بودر(25 جم)
نصف كوب سودانى قطع(100 جم
نصف كوب شيكولاته ساده حبوب (100 جم)
نصف كوب عين جمل قطع(100 جم)
ملعقه كبيرة سكر بودر(25 جم)
طريقه التحضير
- نعمل حمام ماء مغلى فى اناء على النارواناء ناشف ونضيف نضع الشيكولاته ونقلبها لحد ما الشيكولاته تسيح خالص ونضيف قطع الزبدة ونقلبهم مع بعض كويس لحد ما الزبدة تسيح مع الشيكولاته
-فى بوله نخفق البيض والفانيليا مع بعض كويس وفى بوله اخرى نقلب الدقيق والبيكيج بودروملح ونقلبهم مع بعض كويس وفى بوله ندوب القهوه فى شويه ماء
- ولمه الشيكولاته والزبدة تسيح نضيف القهوه والسكرمع التقليب المستمرونضيف البيض والفانيليا وملح
ولمه الخليط يدوب نضيف الدقيق ونخفقهم مع بعض كويس
- ونجيب صينيه وندهنها سمن ونرش فيها دقيق ونسخن الفرن على 170 درجه
- ونصب الخليط فى الصينيه ونضيف عليه سوادنى وقطع شيكولاته حبوب وعين الجمل ولمه تبرد نقطعها شرائح
-وندخل الصينيه الفرن على 170 درجه لمدة 35 دقيقه
-وتقدم وبالف هنا وشفا
مع تحياتي

🟩فادج كيك🟩
المقادير
5 بيضات
نصف ملعقه فانيليا(10 جم )
2 كوب سكر(400 جم )
كوب زيت(200 جم )
2 كوب دقيق(400 جم )
نصف ملعقه كبيره بيكنج بودر(10 جم )
ملعقه كبيره كاكاو غامق(50 جم )
نصف ملعقه صغيرة ملح (5 جم )
كوب ماء دافئ(200 مل )
(الغطاء)
نصف كوب لبن(100 مل )
ملعقه سكر(25 جم)
ملعقه زبدة(25 جم)
ربع ملعقه فانيليا(5 جم)
كوب شيكولاته ساده(200 جم)
طريقه التحضير
الغطاء
- فى اناء على النار ندافئ لبن وسكر وفانيليا ونضيف الشيكولاته ونقلبهم مع بعض لحد ما الشيكولاته تسيح ونضيف زبدة ونسيبها تبرد
الكيك
- فى الميكسر نخفق بيض مع سكروفانيليا ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضيف زيت, وفى بوله نخلط دقيق وملح وبيكنج بودروكاكاو ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط السابق ونضيف ماء ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط
- ونجيب صاج وندهنه زيت ونبطنه دقيق ونصب فيها الكيك
وندخل الكيك الفرن على 180 درجه لمدة 35 دقيق ونسيبها تبرد ونصب عليها الشيكولاته
- وتقدم وبالف هنا وشفا
مع تحياتي

🟩تربيل شوكليت موس كيك🟩
المقادير
(الخلطه1)
ربع كوب كاكاو (50 جم)
ربع كوب نشا(50 جم)
نصف كوب سكر (100 جم)
كوب لبن (200 مل)
ربع كوب كريمه طهى (50 جم)
ربع كوب شيكولاته (50 جم)
(الخلطه2)
ربع كوب لبن بودر (50 جم)
ربع كوب نشا(50 جم)
نصف كوب سكر (100 جم)
كوب لبن (200 مل)
ربع كوب كريمه طهى (50 جم)
ربع كوب شيكولاته بيضاء (50 جم)
(الخلطه 3)
ربع كوب لبن(50 مل)
ربع كوب نشا(50 جم)
نصف كوب سكر (100 جم)
كوب لبن (200 مل)
ربع كوب كريمه طهى (50 جم)
ربع كوب شيكولاته بالبن (50 جم)
(الزينه)
كاكاو بودر
طريقه التحضير
لعمل الخلطه 1
- فى اناء نضيف لبن ولبن بودر وسكر ونشا وكريمه طهى وندوبهم مع بعض ونضيف شيكولاته ساده ونرفعها على النار متوسطه ونقلبهم مع بعض لحد ما تغلى وتتقل ونصبها فى بيركس
- لعمل الخلطه 2
- فى اناء نضيف لبن وكاكاو وسكر ونشا وكريمه طهى وندوبهم مع بعض ونضيف شيكولاته بيضاء ونرفعها على النار متوسطه ونقلبهم مع بعض لحد ما تغلى وتتقل ونصبها فى بيركس على الخلطه الاولى
- لعمل الخلطه 3
-فى اناء نضيف لبن وكاكاو وسكر ونشا وكريمه طهى وندوبهم مع بعض ونضيف شيكولاته بالبن ونرفعها على النار متوسطه ونقلبهم مع بعض لحد ما تغلى وتتقل ونصبها فى بيركس على الخلطه الثانيه وندخلها الثلاجه لمه تبرد ونرش عليها كاكاو
- وتقدم وبالف هنا وشفا
مع تحياتي

🟩تيراميسو موس كيك🟩

المقادير

(الليدى فينجر)
4 اصفر بيض
100 جم سكر بودر(نصف كوب)
5 جم فانيليا(نصف معلقه صغيرة)
60 جم دقيق(ثلث كوب)
60 جم نشا(ثلث كوب)
5 جم ملح(ربع معلقه صغيره)
4 ابيض بيض
100 جم سكر خشن(نصف كوب)
5 جم ملح(نصف معلقه صغيره)
( موس القهوه)
كوب وسكر بودر(200 جم)
كوب كريمه طهى مثلجه(200 جم)
فانيليا
كوب ونصف جبنه كريمى(300 جم)
نصف كوب لبن او زبادى(100 مل)
معلقه كبيره بشر ليمون(25 جم)
معلقه كبيره بشر برتقال(25جم)
معلقه كبيره عصير ليمون(25جم)
معلقه كبيره عصير برتقال(25جم)
(النسكافيه)
كوب ماء مغلى(200جم)
100 جم سكر(نصف كوب)
50 جم قهوه(ربع كوب)
كريمه مخفوقه
كاكاو غامق لتزين
طريقه التحضير
لعمل بسكويت ليدى فينجر
- فى الميكسر نخفق ابيض بيض وملح ونخفقهم مع بعض ونضيف السكر حبه حبه حتى تجانس الخليط- فى الميكسرنخفق اصفر بيض وفانيليا وسكر وفى بوله نخلط دقيق ونشا وملح ونقلبهم مع بعض
- وفى بوله نضيف الابيض بيض على الاصفر بيض ونقلبهم مع بعض كويس من تحت لفوق ونضيف الدقيق والنشا ونقلبهم مع بعض كويس ونضعه فى كيس حلوانى
- ونجيب صاج ونقطع فى البسكويت ونرش عليه سكر وندخله الفرن على 180 درجه لمدة 12 دقيقه ونسيبه يبرد
لعمل الموس
- فى الميكسر نخفق كريمه طهى وسكر وفانيليا ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط وفى بوله نخلط جبنه كريمى ولبن وبشر ليمون وبشر برتقال وعصير ليمون وعصير برتقال ونقلبهم مع بعض ونضيف الخليط السابق ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط
- وفى بوله ندوب قهوه فى ماء ونقلبهم مع بعض- ونجيب بيركس ونضع اصابع البسكويت فى القهوه ونرص طبقه من اصابع البسكويت ونضع كبشه من الموس ونرص طبقه من اصابع البسكويت ثم طبقه من الموس ثم طبقه من البسكويت ثم طبقه من الموس وندخلها الثلاجه ونرش عليها كاكاو
- وتقدم وبالف هنا وشفا
مع تحياتي

🟩بودنج الفانيليا🟩
المقادير
(الكيكه)
3 بيضات
نصف كوب سكر(100 جم)
فانيليا
كوب دقيق(200 جم)
نصف ملعقه بيكبنج بودر(10 جم)
رشه ملح
ملعقه سمن سايجه(25 جم)
2 ملعقه سكر(50 جم)
(الحشو)
كيك مفروم
نصف كوب زبيب(100جم)
نصف كوب سودانى(100جم)
(الصوص)
5 كوب لبن مغلى(لتر)
5 بيضات
كوب الاربع سكر(150جم)
فانيليا
طريقه التحضير
الكيكه
- فى الميكسر نخفق بيض وسكر وفانيليا ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ويتضعف حجمه, وفى بوله نخلط دقيق وبيكينج بودروملح ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط السابق ونقلبهم من فوق لتحت بملعقه خشب
- ونجيب صاج وندهنها سمن ونبطنه دقيق ونصب فى الكيك , وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه ونسيبها تبرد ونفرمها
الحشو
- فى بوله نخلط كيك مفروم وزبيب وسودانى ونقلبهم مع بعض
الصوص
- فى اناء على النار نغلى لبن, وفى بوله نخفق بيض وسكر وفانيليا وكبشه من اللبن ونخفقهم مع بعض ونضيفهم على اللبن ونقلبهم مع بعض ولمه يغلى نرفعه من على النار
-ونجيب فورمه وندهنها سمن ونبنطها سكر ونضيف خليط الكيك ونصب عليه الصوص وندخله الفرن على 150 درجه لمدة 35 دقيقه فى حمام ماء
- ويقدم وبالف هنا وشفا
مع تحياتي

🟩بودنج شيكولاته🟩
المقادير
(الكيكه)
3 بيضات
نصف كوب سكر(100 جم)
فانيليا
كوب دقيق(200 جم)
نصف ملعقه بيكبنج بودر(10 جم)
ملعقه كاكاو(25 جم)
رشه ملح
ملعقه سمن سايجه(25 جم)
2 ملعقه سكر(50 جم)
(الحشو)
كيك مفروم
نصف كوب زبيب(100جم)
نصف كوب سودانى(100جم)
(الصوص)
5 كوب لبن مغلى(لتر)
5 بيضات
كوب الاربع سكر(150جم)
فانيليا
2 ملعقه كاكاو(50 جم)
طريقه التحضير
الكيكه
- فى الميكسر نخفق بيض وسكر وفانيليا ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ويتضعف حجمه, وفى بوله نخلط دقيق وبيكينج بودروملح وكاكاو ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط السابق ونقلبهم من فوق لتحت بملعقه خشب
- ونجيب صاج وندهنها سمن ونبطنه دقيق ونصب فى الكيك , وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه ونسيبها تبرد ونفرمها
الحشو
- فى بوله نخلط كيك مفروم وزبيب وسودانى ونقلبهم مع بعض
الصوص
- فى اناء على النار نغلى لبن, وفى بوله نخفق بيض وسكر وفانيليا وكاكاو وكبشه من اللبن ونخفقهم مع بعض ونضيفهم على اللبن ونقلبهم مع بعض ولمه يغلى نرفعه من على النار
-ونجيب فورمه وندهنها سمن ونبنطها سكر ونضيف خليط الكيك ونصب عليه الصوص وندخله الفرن على 150 درجه لمدة 35 دقيقه فى حمام ماء
- ويقدم وبالف هنا وشفا
مع تحياتي
🌹#مشرفة_الاسرة_والطفولة🌹
🔴🌹(#منتدى_المركز_الدولى)🌹🔴



‗۩‗°¨_‗ـ المصدر:#منتدي_المركز_الدولى ـ‗_¨°‗۩‗








ملف شامل  وكامل لجميع انواع الكيك والموس كيك والشوكليت كيك 18839210
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
ملف شامل وكامل لجميع انواع الكيك والموس كيك والشوكليت كيك
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» ملف شامل وكامل لعمل بعض انواع الكيك الرواني
» ملف شامل وكامل لجميع انواع الكساديا
» ملف شامل وكامل لجميع انواع المخبوزات
» ملف شامل وكامل لجميع انواع المحشى2022
» ملف شامل وكامل لجميع انواع الاكلير

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي المركز الدولى :: مطبخ - وصفات و وجبات و اطباق اكلات ومعجنات وحلويات(Kitchen) :: حلويات -تورتات- فطائر بالصور Cakes معجنات طريقة اعداد تشيز كيك-
انتقل الى: