منتدي المركز الدولى


ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الكمبوت Ououou11

۩۞۩ منتدي المركز الدولى۩۞۩
ترحب بكم
ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الكمبوت 1110
ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الكمبوت Emoji-10
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول
ونحيطكم علما ان هذا المنتدى مجانى من أجلك أنت
فلا تتردد وسارع بالتسجيل و الهدف من إنشاء هذا المنتدى هو تبادل الخبرات والمعرفة المختلفة فى مناحى الحياة
أعوذ بالله من علم لاينفع شارك برد
أو أبتسانه ولاتأخذ ولا تعطى
اللهم أجعل هذا العمل فى ميزان حسناتنا
يوم العرض عليك ، لا إله إلا الله محمد رسول الله.
شكرا لكم جميعا ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الكمبوت 61s4t410
۩۞۩ ::ادارة
منتدي المركز الدولى ::۩۞۩
منتدي المركز الدولى


ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الكمبوت Ououou11

۩۞۩ منتدي المركز الدولى۩۞۩
ترحب بكم
ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الكمبوت 1110
ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الكمبوت Emoji-10
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول
ونحيطكم علما ان هذا المنتدى مجانى من أجلك أنت
فلا تتردد وسارع بالتسجيل و الهدف من إنشاء هذا المنتدى هو تبادل الخبرات والمعرفة المختلفة فى مناحى الحياة
أعوذ بالله من علم لاينفع شارك برد
أو أبتسانه ولاتأخذ ولا تعطى
اللهم أجعل هذا العمل فى ميزان حسناتنا
يوم العرض عليك ، لا إله إلا الله محمد رسول الله.
شكرا لكم جميعا ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الكمبوت 61s4t410
۩۞۩ ::ادارة
منتدي المركز الدولى ::۩۞۩
منتدي المركز الدولى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدي المركز الدولى،منتدي مختص بتقديم ونشر كل ما هو جديد وهادف لجميع مستخدمي الإنترنت فى كل مكان
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
Awesome Orange 
Sharp Pointer
منتدى المركز الدولى يرحب بكم أجمل الترحيب و يتمنى لك اسعد الاوقات فى هذا الصرح الثقافى

اللهم يا الله إجعلنا لك كما تريد وكن لنا يا الله فوق ما نريد واعنا يارب العالمين ان نفهم مرادك من كل لحظة مرت علينا أو ستمر علينا يا الله

 

 ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الكمبوت

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سنيه
عضو فضى
عضو فضى
سنيه


عدد المساهمات : 252
تاريخ التسجيل : 17/11/2010

ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الكمبوت Empty
مُساهمةموضوع: ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الكمبوت   ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الكمبوت Icon_minitime1الأربعاء 8 فبراير - 18:33

ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الكمبوت
ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الكمبوت

كمبوت فواكه مشكله
المقادير
1 كيلو فواكه مشكله مقطعه 
600 مل ماء مغلى(3كوب )
300 جم سكر(1كوب ونصف )
1 فانيليا فريش او سائله
1 عصير ليمون 
1 برطمان معقم جيد الاغلاق

طريقه التحضير

1-فى اناء فى ماء مغلى نضيف سكر وفانيليا وعصير ليمون ونسيبه يغلى
2- ونجيب برطمان ونرص فى الفواكه المشكله ونصب عليه الماء المغلى
3-وفى اناء فى ماء مغلى نضع البرطمان ونسيبه يغلى 20 دقيقه على النار
4-ونقلبه على وشه ونسيبه 3 ايام ثم نضعه فى المطبخ يقعد سنه
5-ويقدم وبالف هنا وشفا




كمبوت مشمش
المقادير
1 كيلو مشمش انصاف
600 مل ماء(3كوب ) 
300 جم سكر(1كوب ونصف )
1 فانيليا فريش او سائله
1 عصير ليمون 
1 برطمان معقم جيد الاغلاق
طريقه التحضير
1-فى اناء على النار نضيف ماء ونضيف عليهم السكر والفانيليا وعصير ليمون ونقلبهم مع بعض كويس ونسيبه ياخد غلاوة
2- ونجيب البرطمان ونرص فى المشمش ونصب عليه الماء المغلى ونقفل البرطمان كويس
3-وفى اناء فى ماء مغلى نضع البرطمان ونسيبه يغلى 20 دقيقه على النار
4-ونقلبه على وشه ونسيبه 3 ايام ثم نضعه فى المطبخ يقعد سنه
5-ويقدم وبالف هنا وشفا 



كمبوت عنب
المقادير 
1 كيلو عنب احمر او اخضر
600 مل ماء(3كوب )
300 جم سكر(1كوب ونصف )
1 عدد فانيليا فريش او سائله
1 عصير ليمون
1 برطمان معقم جيد الاغلاق
طريقه التحضير
1-فى اناء فى ماء مغلى نضيف سكر وفانيليا وعصير ليمون ونسيبه يغلى
2- ونجيب برطمان ونرص فى العنب ونصب عليه الماء المغلى
3-وفى اناء فى ماء مغلى نضع البرطمان ونسيبه يغلى 20 دقيقه على النار
4-ونقلبه على وشه ونسيبه 3 ايام ثم نضعه فى المطبخ يقعد سنه
5-ويقدم وبالف هنا وشفا




كمبوت اناناس
المقادير
1 ثمرة اناناس طازج
600 مل ماء(3كوب )
300 جم سكر(1كوب ونصف )
1 فانيليا فريش اوسائله
1 عصير ليمون
1 برطمان معقم جيد الاغلاق
طريقه التحضير
1-فى اناء فى ماء مغلى نضيف سكر وفانيليا وعصير ليمون ونسيبه يغلى
2- ونجيب برطمان ونرص فى الاناناس ونصب عليه الماء المغلى
3-وفى اناء فى ماء مغلى نضع البرطمان ونسيبه يغلى 20 دقيقه على النار
4-ونقلبه على وشه ونسيبه 3 ايام ثم نضعه فى المطبخ يقعد سنه
5-ويقدم وبالف هنا وشفا



كمبوت الخوخ
المقادير
1 كيلو خوخ انصاف
600 مل ماء(3كوب )
300 جم سكر(1كوب ونصف )
1 فانيليا فريش او سائله
1 عصير ليمون
1 برطمان معقم جيد الاغلاق
طريقه التحضير
1-فى اناء على النار نضيف ماء ونضيف عليهم السكر والفانيليا وعصير الليمون ونقلبهم مع بعض كويس ونسيبه ياخد غلاوة
2- ونجيب البرطمان ونرص فى الخوخ ونصب الماء عليه ونقفله كويس
3-وفى اناء فى ماء مغلى نضع البرطمان ونسيبه يغلى 20 دقيقه على النار
4-ونقلبه على وشه ونسيبه 3 ايام ثم نضعه فى المطبخ يقعد سنه
5-ويقدم وبالف هنا وشفا 



كمبوت طماطم شيرى
المقادير
1 كيلو طماطم شيرى
600 مل ماء(3كوب )
300 جم سكر(1كوب ونصف )
1 فانيليا فريش او سائله
1 عصير ليمون
1 برطمان معقم جيد الاغلاق
طريقه التحضير
1-فى اناء فى ماء مغلى نضيف سكر وفانيليا وعصير ليمون ونسيبه يغلى
2- ونجيب برطمان ونرص فى الطماطم شيرى ونصب عليه الماء المغلى
3-وفى اناء فى ماء مغلى نضع البرطمان ونسيبه يغلى 20 دقيقه على النار
4-ونقلبه على وشه ونسيبه 3 ايام ثم نضعه فى المطبخ يقعد سنه
5-ويقدم وبالف هنا وشفا




كمبوت مشروم
المقادير
1 كيلو مشروم صغير مقطع
600 مل ماء مغلى(3كوب )
1 عصير ليمون 
1 برطمان معقم جيدا الاغلاق
طريقه التحضير
1-فى اناء فى ماء مغلى نضيف عصير ليمون ونسيبه يغلى
2- ونجيب برطمان ونرص فى المشروم ونصب عليه الماء المغلى
3-وفى اناء فى ماء مغلى نضع البرطمان ونسيبه يغلى 20 دقيقه على النار
4-ونقلبه على وشه ونسيبه 3 ايام ثم نضعه فى المطبخ يقعد سنه
5-ويقدم وبالف هنا وشفا



كمبوت كمثرى
المقادير 
1 كيلو كمثرى انصاف
600 مل ماء(3كوب )
300 جم سكر(1كوب ونصف )
1 عصير ليمون
1 برطمان معقم جيد الاغلاق
المقادير 
1-نجيب الكمثرى ونقشرها ونقطعها على اربعه
2-وفى اناء على النار نضيف ماءة سكر وملح ليمون ونسيبه يغلى
3- ونجيب برطمان ونرص فى الكمثرى ونصب عليه الماء المغلى
4-وفى اناء فى ماء مغلى نضع البرطمان ونسيبه يغلى 20 دقيقه على النار
5-ونقلبه على وشه ونسيبه 3 ايام ثم نضعه فى المطبخ يقعد سنه
6-ويقدم وبالف هنا وشفا



كمبوت بطاطا 
المقادير
كيلو بطاطا
5 كوب ماء مغلى(1000 جم)
كوب سكر(200 جم)
نصف ملعقه فانيليا(10 جم)
طريقه التحضير
- نجيب البطاطا ونقشرها ونقطعها مكعبات
- فى اناء على النار فى ماء مغلى ندوب فى سكر وفانيليا ونضع مكعبات البطاطا ونسيبها تتستوى على نارهاديه( لازم تكون ثلث تربع سواه)
- ونجيب برطمان ونصب فى البطاطا بماء ونقفله كويس ونحتفظ بى فى الثلاجه)
- وتقدم وبالف هنا وشفا



كمبوت الموز
المقادير
1 كيلو موز شرائح 
600 مل ماء(3كوب )
300 جم سكر(1كوب ونصف )
1 فانيليا فريش او سائله
1 عصير ليمون
1 برطمان معقم جيد الاغلاق
طريقه التحضير
1-فى اناء على النار نضيف ماء ونضيف عليهم السكر والفانيليا وعصير الليمون ونقلبهم مع بعض كويس ونسيبه ياخد غلاوة
2- ونجيب البرطمان ونرص فى الموز ونصب الماء عليه ونقفله كويس
3-وفى اناء فى ماء مغلى نضع البرطمان ونسيبه يغلى 20 دقيقه على النار
4-ونقلبه على وشه ونسيبه 3 ايام ثم نضعه فى المطبخ يقعد سنه
5-ويقدم وبالف هنا وشفا 



كمبوت الكيوى
المقادير
1 كيلو كيوى شرائح 
600 مل ماء(3كوب )
300 جم سكر(1كوب ونصف )
1 فانيليا فريش او سائله
1 عصير ليمون
1 برطمان معقم جيد الاغلاق
طريقه التحضير
1-فى اناء على النار نضيف ماء ونضيف عليهم السكر والفانيليا وعصير الليمون ونقلبهم مع بعض كويس ونسيبه ياخد غلاوة
2- ونجيب البرطمان ونرص فى الكيوى ونصب الماء عليه ونقفله كويس
3-وفى اناء فى ماء مغلى نضع البرطمان ونسيبه يغلى 20 دقيقه على النار
4-ونقلبه على وشه ونسيبه 3 ايام ثم نضعه فى المطبخ يقعد سنه
5-ويقدم وبالف هنا وشفا 



كمبوت الفراوله
المقادير
1 كيلو فراوله انصاف
600 مل ماء(3كوب )
300 جم سكر(1كوب ونصف )
1 فانيليا فريش او سائله
1 عصير ليمون
1 برطمان معقم جيد الاغلاق
طريقه التحضير
1-فى اناء على النار نضيف ماء ونضيف عليهم السكر والفانيليا وعصير الليمون ونقلبهم مع بعض كويس ونسيبه ياخد غلاوة
2- ونجيب البرطمان ونرص فى الفراوله ونصب الماء عليه ونقفله كويس
3-وفى اناء فى ماء مغلى نضع البرطمان ونسيبه يغلى 20 دقيقه على النار
4-ونقلبه على وشه ونسيبه 3 ايام ثم نضعه فى المطبخ يقعد سنه
5-ويقدم وبالف هنا وشفا 



كمبوت المانجو 
المقادير
1 كيلو مانجو انصاف
600 مل ماء(3كوب )
300 جم سكر(1كوب ونصف )
1 فانيليا فريش او سائله
1 عصير ليمون
1 برطمان معقم جيد الاغلاق
طريقه التحضير
1-فى اناء على النار نضيف ماء ونضيف عليهم السكر والفانيليا وعصير الليمون ونقلبهم مع بعض كويس ونسيبه ياخد غلاوة
2- ونجيب البرطمان ونرص فى المانجو ونصب الماء عليه ونقفله كويس
3-وفى اناء فى ماء مغلى نضع البرطمان ونسيبه يغلى 20 دقيقه على النار
4-ونقلبه على وشه ونسيبه 3 ايام ثم نضعه فى المطبخ يقعد سنه
5-ويقدم وبالف هنا وشفا 



كمبوت الجوافه
المقادير
1 كيلو جوافه مكعبات
600 مل ماء(3كوب )
300 جم سكر(1كوب ونصف )
1 فانيليا فريش او سائله
1 عصير ليمون
1 برطمان معقم جيد الاغلاق
طريقه التحضير
1-فى اناء على النار نضيف ماء ونضيف عليهم السكر والفانيليا وعصير الليمون ونقلبهم مع بعض كويس ونسيبه ياخد غلاوة
2- ونجيب البرطمان ونرص فى الجوافه ونصب الماء عليه ونقفله كويس
3-وفى اناء فى ماء مغلى نضع البرطمان ونسيبه يغلى 20 دقيقه على النار
4-ونقلبه على وشه ونسيبه 3 ايام ثم نضعه فى المطبخ يقعد سنه
5-ويقدم وبالف هنا وشفا 


كمبوت الكريز
المقادير
1 كيلو كريز
600 مل ماء(3كوب )
300 جم سكر(1كوب ونصف )
1 فانيليا فريش او سائله
1 عصير ليمون
1 برطمان معقم جيد الاغلاق
طريقه التحضير
1-فى اناء على النار نضيف ماء ونضيف عليهم السكر والفانيليا وعصير الليمون ونقلبهم مع بعض كويس ونسيبه ياخد غلاوة
2- ونجيب البرطمان ونرص فى الكريز ونصب الماء عليه ونقفله كويس
3-وفى اناء فى ماء مغلى نضع البرطمان ونسيبه يغلى 20 دقيقه على النار
4-ونقلبه على وشه ونسيبه 3 ايام ثم نضعه فى المطبخ يقعد سنه
5-ويقدم وبالف هنا وشفا 


كمبوت البرقوق
المقادير
1 كيلو برقوق
600 مل ماء(3كوب )
300 جم سكر(1كوب ونصف )
1 فانيليا فريش او سائله
1 عصير ليمون
1 برطمان معقم جيد الاغلاق
طريقه التحضير
1-فى اناء على النار نضيف ماء ونضيف عليهم السكر والفانيليا وعصير الليمون ونقلبهم مع بعض كويس ونسيبه ياخد غلاوة
2- ونجيب البرطمان ونرص فى البرقوق ونصب الماء عليه ونقفله كويس
3-وفى اناء فى ماء مغلى نضع البرطمان ونسيبه يغلى 20 دقيقه على النار
4-ونقلبه على وشه ونسيبه 3 ايام ثم نضعه فى المطبخ يقعد سنه
5-ويقدم وبالف هنا وشفا 


كمبوت التفاح 
المقادير
1 كيلو التفاح انصاف
600 مل ماء(3كوب )
300 جم سكر(1كوب ونصف )
1 فانيليا فريش او سائله
1 عصير ليمون
1 برطمان معقم جيد الاغلاق
طريقه التحضير
1-فى اناء على النار نضيف ماء ونضيف عليهم السكر والفانيليا وعصير الليمون ونقلبهم مع بعض كويس ونسيبه ياخد غلاوة
2- ونجيب البرطمان ونرص فى التفاح ونصب الماء عليه ونقفله كويس
3-وفى اناء فى ماء مغلى نضع البرطمان ونسيبه يغلى 20 دقيقه على النار
4-ونقلبه على وشه ونسيبه 3 ايام ثم نضعه فى المطبخ يقعد سنه
5-ويقدم وبالف هنا وشفا

 I love you#مشرفة_الاسرة_والطفولةI love you 
🔴💐✍#منتدى_المركز_الدولى✍💐🔴



‗۩‗°¨_‗ـ المصدر:#منتدي_المركز_الدولى ـ‗_¨°‗۩‗








ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الكمبوت 03

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الكمبوت
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» ملف شامل وكامل لعمل جميع جميع انواع الكريم كراميل - كريم بورليه
» ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع المعمول
» ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع العصائر
» ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع البرجر
» ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع اللانشون

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي المركز الدولى :: مطبخ - وصفات و وجبات و اطباق اكلات ومعجنات وحلويات(Kitchen) :: عصيرات- /Juices/مشروبات/ مربات/ ايس كريم مثلجات باردة -ساخنة-
انتقل الى: