منتدي المركز الدولى


ملف شامل  وكامل لجميع انواع الكساديا  Ououou11

۩۞۩ منتدي المركز الدولى۩۞۩
ترحب بكم
ملف شامل  وكامل لجميع انواع الكساديا  1110
ملف شامل  وكامل لجميع انواع الكساديا  Emoji-10
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول
ونحيطكم علما ان هذا المنتدى مجانى من أجلك أنت
فلا تتردد وسارع بالتسجيل و الهدف من إنشاء هذا المنتدى هو تبادل الخبرات والمعرفة المختلفة فى مناحى الحياة
أعوذ بالله من علم لاينفع شارك برد
أو أبتسانه ولاتأخذ ولا تعطى
اللهم أجعل هذا العمل فى ميزان حسناتنا
يوم العرض عليك ، لا إله إلا الله محمد رسول الله.
شكرا لكم جميعا ملف شامل  وكامل لجميع انواع الكساديا  61s4t410
۩۞۩ ::ادارة
منتدي المركز الدولى ::۩۞۩
منتدي المركز الدولى


ملف شامل  وكامل لجميع انواع الكساديا  Ououou11

۩۞۩ منتدي المركز الدولى۩۞۩
ترحب بكم
ملف شامل  وكامل لجميع انواع الكساديا  1110
ملف شامل  وكامل لجميع انواع الكساديا  Emoji-10
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول
ونحيطكم علما ان هذا المنتدى مجانى من أجلك أنت
فلا تتردد وسارع بالتسجيل و الهدف من إنشاء هذا المنتدى هو تبادل الخبرات والمعرفة المختلفة فى مناحى الحياة
أعوذ بالله من علم لاينفع شارك برد
أو أبتسانه ولاتأخذ ولا تعطى
اللهم أجعل هذا العمل فى ميزان حسناتنا
يوم العرض عليك ، لا إله إلا الله محمد رسول الله.
شكرا لكم جميعا ملف شامل  وكامل لجميع انواع الكساديا  61s4t410
۩۞۩ ::ادارة
منتدي المركز الدولى ::۩۞۩
منتدي المركز الدولى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدي المركز الدولى،منتدي مختص بتقديم ونشر كل ما هو جديد وهادف لجميع مستخدمي الإنترنت فى كل مكان
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
Awesome Orange 
Sharp Pointer
منتدى المركز الدولى يرحب بكم أجمل الترحيب و يتمنى لك اسعد الاوقات فى هذا الصرح الثقافى

اللهم يا الله إجعلنا لك كما تريد وكن لنا يا الله فوق ما نريد واعنا يارب العالمين ان نفهم مرادك من كل لحظة مرت علينا أو ستمر علينا يا الله

 

 ملف شامل وكامل لجميع انواع الكساديا

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
زمزم
المشرف العام
المشرف العام
زمزم


ذهبى

شعلة المنتدى

وسام الابداع

اوفياء المنتدى

وسامالعطاء

انثى الابراج : السمك عدد المساهمات : 2001
تاريخ الميلاد : 11/03/1988
تاريخ التسجيل : 22/08/2010
العمر : 36

ملف شامل  وكامل لجميع انواع الكساديا  Empty
مُساهمةموضوع: ملف شامل وكامل لجميع انواع الكساديا    ملف شامل  وكامل لجميع انواع الكساديا  Icon_minitime1السبت 26 مارس - 7:36

🔴✍ملف شامل وكامل لجميع انواع الكساديا✍🔴

🟩كساديا اللحم🟩

المقادير

(خبز التورتيلا)

4\1 كيلو دقيق ابيض(كوب وربع)
4\1 كيلو دقيق ذره(كوب وربع)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
15 جم سكر(معلقه كبيره)
250 مل ماء للعجن (كوب وربع)
(حشو الفراخ)
30 مل زيت(معلقه كبيرة ونصف)
200 جم لحمه استيك(كوب)
30 مل زيت(معلقه كبيرة ونصف)
100 جم بصل شرائح(نصف كوب)
50 جم صويا صوص(2معلقه كبيره)
30 جم وشيستر صوص(معلقه كبيرة ونصف)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
5 جم فلفل(معلقه صغيره)
200 جم قشطه حامضيه(كوب)
100 جم جبنه موتزرايلا(نصف كوب)
100 جم جبنه شيدر(نصف كوب)

طريقه التحضير

لعمل الخبز
- فى الميكسر نخلط دقيق ابيض ودقيق اصفر وملح وسكر وزيت ونضيف ماء حبه حبه ونحفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه يسهل تشكلها ونقطعها على 6 كرات ونرش دقيق فى بوله ونرض فيها كرات العجينه ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد كرات العجينه بالنشابه بسمك رفيع ونقطعها بشكل دائرى
- وفى طاسه ساخنه على النار يسوى الخبزعلى كل وجه دققتين ونضعه فى بوله ونغطى

لعمل حشو اللحم

- فى اناء على النارنشوح شرائح اللحمه فى زيت ولمه يغير لونه نضعه فى بوله-فى اناء على النارنشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف صويا صوص وشيسترصوص وملح وفلفل ونضيف اللحمه ونقلبهم مع بعض كويس

🟩طريقة عمل لعمل كساديا اللحم🟩

- نجيب طاسه اوصينيه ونفرد فيها الخبزونضع فى قشطه حامضيه ونرش جبنه شيدر وجبنه موتزرايلا ونضع حشو اللحمه ونرش جبنه شيدر وجبنه موتزرايلا ونجيب طبقه من الخبز ونفرد عليه قشطه حامضيه ونضعه ونقفله كويس
- وندخل الصينيه الفرن على 200 درجه لمدة 10 دقائق
- ويقدم وبالف هنا وشفا

كساديا الفراخ

المقادير

(خبز التورتيلا)
4\1 كيلو دقيق ابيض(كوب وربع)
4\1 كيلو دقيق ذره(كوب وربع)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
15 جم سكر(معلقه كبيره)
250 مل ماء للعجن(كوب وربع)

(حشو الفراخ)

30 مل زيت(معلقه كبيرة ونصف)
1 صدر فراخ شرائح
30 مل زيت(معلقه كبيرة ونصف)
100 جم بصل شرائح(نصف كوب)
50 جم صويا صوص(2معلقه كبيره)
30 جم وشيستر صوص(معلقه كبيرة ونصف)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
5 جم فلفل(معلقه صغيره)
200 جم قشطه حامضيه(كوب)
100 جم جبنه موتزرايلا(نصف كوب)
100 جم جبنه شيدر(نصف كوب)

طريقه التحضير

لعمل الخبز

- فى الميكسر نخلط دقيق ابيض ودقيق اصفر وملح وسكر وزيت ونضيف ماء حبه حبه ونحفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه يسهل تشكلها ونقطعها على 6 كرات ونرش دقيق فى بوله ونرض فيها كرات العجينه ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد كرات العجينه بالنشابه بسمك رفيع ونقطعها بشكل دائرى
- وفى طاسه ساخنه على النار يسوى الخبزعلى كل وجه دققتين ونضعه فى بوله ونغطى

لعمل حشو الفراخ

- فى اناء على النارنشوح شرائح فراخ فى زيت ولمه يغير لونها نضعها فى بوله
-فى اناء على النارنشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف صويا صوص وشيسترصوص وملح وفلفل ونضيف الفراخ ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل كساديا الفراخ
- نجيب طاسه اوصينيه ونفرد فيها الخبزونضع فى قشطه حامضيه ونرش جبنه شيدر وجبنه موتزرايلا ونضع حشو الفراخ ونرش جبنه شيدر وجبنه موتزرايلا ونجيب طبقه من الخبز ونفرد عليه قشطه حامضيه ونضعه ونقفله كويس
- وندخل الصينيه الفرن على 200 درجه لمدة 10 دقائق
- ويقدم وبالف هنا وشفا

كساديا الخضراوات

المقادير

(خبز التورتيلا)
4\1 كيلو دقيق ابيض(كوب وربع)
4\1 كيلو دقيق ذره(كوب وربع)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
15 جم سكر(معلقه كبيره)
250 مل ماء للعجن(كوب وربع)
50 مل زيت(2معلقه كبيره)
100 جم بصل(نصف كوب)
20 جم ثوم مفروم(معلقه كبيره)
250 جم مشروم شرائح(كوب وربع)
250 جم بطاطس اصابع محمره(كوب وربع)
250 جم جزر شرائح(كوب وربع)
1 فلفل حار
5 جم ملح(معلقه صغيره )
5 جم فلفل(معلقه صغيره )
50 جم كسبرة مفرومه(ربع كوب)
100 جم جبنه موتزرايلا(نصف كوب)
100 جم جبنه شيدر(نصف كوب)

طريقه التحضير

لعمل الخبز

- فى الميكسر نخلط دقيق ابيض ودقيق اصفر وملح وسكر وزيت ونضيف ماء حبه حبه ونحفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه يسهل تشكلها ونقطعها على 6 كرات ونرش دقيق فى بوله ونرض فيها كرات العجينه ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد كرات العجينه بالنشابه بسمك رفيع ونقطعها بشكل دائرى
- وفى طاسه ساخنه على النار يسوى الخبزعلى كل وجه دققتين ونضعه فى بوله ونغطى

لعمل حشو الخضروات
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف صويا صوص وشيسترصوص وملح وفلفل ونضيف جزر ونقلبهم مع بعض ونضيف ثوم وفلفل حارومشروم وبقدونس وبطاطس ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل كساديا الخضروات
- نجيب طاسه اوصينيه ونفرد فيها الخبزونضع فى قشطه حامضيه ونرش جبنه شيدر وجبنه موتزرايلا ونضع حشوالخضار ونرش جبنه شيدر وجبنه موتزرايلا ونجيب طبقه من الخبز ونفرد عليه قشطه حامضيه ونضعه ونقفله كويس
- وندخل الصينيه الفرن على 200 درجه لمدة 10 دقائق
- ويقدم وبالف هنا وشفا

كساديا الجبنه

المقادير
(خبز التورتيلا)
4\1 كيلو دقيق ابيض(كوب وربع)
4\1 كيلو دقيق ذره(كوب وربع)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
15 جم سكر(معلقه كبيره)
250 مل ماء للعجن(كوب وربع)

(حشو الجبنه)

100 جم جبنه شيدر مبشورة(نصف كوب)
100 جم جبنه موتزرايلا مبشورة(نصف كوب)
100 جم جبنه رومى مبشورة(نصف كوب)
50 جم طماطم شرائح(ربع كوب)
50 جم زيتون شرائح(ربع كوب)
50 جم فلفل رومى اصفر(ربع كوب)
50 جم فلفل رومى اخضر(ربع كوب)
50 جم فلفل رومى احمر(ربع كوب)
5 جم ريحان مفروم(معلقه صغيره)
5 جم زعتر(معلقه صغيره)
5 جم روزمارى(معلقه صغيره)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
5 جم فلفل(معلقه صغيره)

طريقه التحضير

لعمل الخبز

- فى الميكسر نخلط دقيق ابيض ودقيق اصفر وملح وسكر وزيت ونضيف ماء حبه حبه ونحفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه يسهل تشكلها ونقطعها على 6 كرات ونرش دقيق فى بوله ونرض فيها كرات العجينه ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد كرات العجينه بالنشابه بسمك رفيع ونقطعها بشكل دائرى
- وفى طاسه ساخنه على النار يسوى الخبزعلى كل وجه دققتين ونضعه فى بوله ونغطى
لعمل حشو الجبنه
- فى بوله نخلط جبنه شيدروجبنه موتزرايلا وجبنه رومى وطماطم وفلفل رومى الوان اصفر واحمر واخضروزيتون وريحان وزعتروروزمارى وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل كساديا الجبنه
- نجيب طاسه اوصينيه ونفرد فيها الخبزونضع فى قشطه حامضيه ونرش جبنه شيدر وجبنه موتزرايلا ونضع حشو الجبنه ونرش جبنه شيدر وجبنه موتزرايلا ونجيب طبقه من الخبز ونفرد عليه قشطه حامضيه ونضعه ونقفله كويس
- وندخل الصينيه الفرن على 200 درجه لمدة 10 دقائق
- ويقدم وبالف هنا وشفا

كساديا الجمبرى

المقادير
(خبز التورتيلا)
4\1 كيلو دقيق ابيض(كوب وربع)
4\1 كيلو دقيق ذره(كوب وربع)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
15 جم سكر(معلقه كبيره)
250 مل ماء للعجن(كوب وربع)

(الحشو)
30 مل زيت (معلقه كبيرة ونصف)
500 جم جمبرى صغير(2كوب ونصف)
30 مل زيت(معلقه كبيرة ونصف)
200 جم بصل شرائح(كوب)
25 مل عصير ليمون(معلقه كبيرة)
50 جم صويا صوص(2معلقه كبيره)
25 جم ونشستر صوص(معلقه كبيرة)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
5 جم فلفل(معلقه صغيره)
200 جم صور كريم(كوب)
100 جم جبنه موتزاريلا(نصف كوب)
100 جم جبنه شيدر(نصف كوب)

طريقه التحضير

لعمل الخبز
- فى الميكسر نخلط دقيق ابيض ودقيق اصفر وملح وسكر وزيت ونضيف ماء حبه حبه ونحفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه يسهل تشكلها ونقطعها على 6 كرات ونرش دقيق فى بوله ونرض فيها كرات العجينه ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد كرات العجينه بالنشابه بسمك رفيع ونقطعها بشكل دائرى
- وفى طاسه ساخنه على النار يسوى الخبزعلى كل وجه دققتين ونضعه فى بوله ونغطى
لعمل حشو الجمبرى
-فى طاسه على النار فيها زيت نشوح الجمبرى ونضيف عصير ليمون ونتبله ملح وفلفل ونقلبهم مع بعض ونرفعها من على النار
-وفى طاسه نشوح البصل مع زيت ولمه يدبل نضيف الجمبرى ونقلبهم مع بعض ونضيف النشستر صوص والصويا صوص ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل كساديا الجمبرى
- ونجيب طبقه من العيش وندهنه صور كريم
- ونضيف خليط الجمبرى على العيش ونضيف الجبنه الشيدر وجبنه موتزاريلا ونضع عيش مدهون سور كريم على خليط الجمبرى ونضغط عليه كويس
- ونجيب صينيه وندهنه زيت ونضع كساديا الجمبرى وندخلها الفرن تاخد لون درجه حرارة 200 لمدة 10 دقائق
8- وتقدم وبالف هنا وشفا

كساديا الدجاج

المقادير

(خبز التورتيلا)
4\1 كيلو دقيق ابيض(كوب وربع)
4\1 كيلو دقيق ذره(كوب وربع)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
15 جم سكر(معلقه كبيره)
250 مل ماء للعجن(كوب وربع)

(الحشو)

30 مل زيت (معلقه كبيرة ونصف)
500 جم صدوردجاج شرائح(2كوب ونصف)
30 مل زيت(معلقه كبيرة ونصف)
200 جم بصل شرائح(كوب)
50 جم صويا صوص(2معلقه كبيره)
25 جم ونشستر صوص(معلقه كبيرة)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
5 جم فلفل(معلقه صغيره)
200 جم صور كريم(كوب)
100 جم جبنه موتزاريلا(نصف كوب)
100 جم جبنه شيدر(نصف كوب)

طريقه التحضير

لعمل الخبز
- فى الميكسر نخلط دقيق ابيض ودقيق اصفر وملح وسكر وزيت ونضيف ماء حبه حبه ونحفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه يسهل تشكلها ونقطعها على 6 كرات ونرش دقيق فى بوله ونرض فيها كرات العجينه ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد كرات العجينه بالنشابه بسمك رفيع ونقطعها بشكل دائرى
- وفى طاسه ساخنه على النار يسوى الخبزعلى كل وجه دققتين ونضعه فى بوله ونغطى

لعمل حشو الدجاج

-فى طاسه على النار فيها زيت نشوح الفراخ ونتبيلها ملح وفلفل ونرفعها من على النار
-وفى طاسه نشوح البصل مع زيت ولمه يدبل نضيف الفراخ ونقلبهم مع بعض النشستر صوص والصويا صوص وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل كساديا الدجاج
- ونجيب طبقه من العيش وندهنه صور كريم
- ونضيف خليط الفراخ على العيش ونضيف الجبنه الشيدر وجبنه موتزاريلا ونضع عيش مدهون سور كريم على خليط الفراخ ونضغط عليه كويس
- ونجيب صينيه وندهنه زيت ونضع كساديا الفراخ وندخلها الفرن تاخد لون درجه حرارة 200 لمدة 10 دقائق
- وتقدم وبالف هنا وشفا

كساديا الجبن

المقادير

(خبز التورتيلا)
4\1 كيلو دقيق ابيض(كوب وربع)
4\1 كيلو دقيق ذره(كوب وربع)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
15 جم سكر(معلقه كبيره)
250 مل ماء للعجن(كوب وربع)

(الحشو)

100 جم جبنه رومى(نصف كوب)
100 جم جبنه موتزاريلا(نصف كوب)
100 جم جبنه شيدر(نصف كوب)
100 جم طماطم فيليه مكعبات(نصف كوب)
50 جم زيتون شرائح(ربع كوب)
50 جم فلفل اصفر مكعبات(ربع كوب)
50 جم فلفل احمر مكعبات(ربع كوب)
10 جم ريحان مفروم(معلقه كبيرة)
5 جم زعتر(معلقه صغيره)
5 جم روز مارى(معلقه صغيره)
ملح
فلفل
شطه
200 جم سور كريم(كوب)

طريقه التحضير

لعمل الخبز

- فى الميكسر نخلط دقيق ابيض ودقيق اصفر وملح وسكر وزيت ونضيف ماء حبه حبه ونحفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه يسهل تشكلها ونقطعها على 6 كرات ونرش دقيق فى بوله ونرض فيها كرات العجينه ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد كرات العجينه بالنشابه بسمك رفيع ونقطعها بشكل دائرى
- وفى طاسه ساخنه على النار يسوى الخبزعلى كل وجه دققتين ونضعه فى بوله ونغطى

لعمل حشو الجبن

-فى طاسه فيها زيت ونشوح الفلفل الاحمر والاصفر والطماطم والزيتون والريحان والزعتر والروز مارى ونقلبهم مع بعض ونتبلهم ملح وفلفل وشطه
- ونجيب صينيه ندهنها زيت ونضع فيها العيش وندهنه سور كريم
لعمل كساديا الجبن
-فى بوله نضع الخليط السابق ونضيف جميع انواع الجبن ونقلبهم مع بعض ونحشى بيهم العيش
- ونجيب طبقه تانى من العيش وندهنها سور كريم ونضعها على طبقه العيش والجبنه ونقفلهم على بعض كويس
- وندخلها الفرن على 200 درجه لمدة 10 دقائق
- وتقدم وبالف هنا وشفا

كساديا الخضار

المقادير
(خبز التورتيلا)
4\1 كيلو دقيق ابيض(كوب وربع)
4\1 كيلو دقيق ذره(كوب وربع)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
15 جم سكر(معلقه كبيره)
250 مل ماء للعجن(كوب وربع)
(الحشو )
50 مل زيت(معلقه كبيرة ونصف)
100حم بصل شرائح(نصف كوب)
100 حم طماطم شرائح(نصف كوب)
20 جم ثوم مفروم(معلقه كبيرة)
250 جم مشروم شرائح(كوب وربع)
250 جم بطاطس اصابع محمرة(كوب وربع)
250 جم جزر مسلوق اصابع(كوب وربع)
1 عدد فلفل حار
25 مل ونشستر صوص(معلقه كبيرة)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
5 جم فلفل(معلقه صغيره)
50 جم كسبرة مفرومه(ربع كوب)
100 جم جبنه متزاريلا(نصف كوب)
100 جم جبنه شيدر(نصف كوب)

طريقه التحضير

لعمل الخبز
- فى الميكسر نخلط دقيق ابيض ودقيق اصفر وملح وسكر وزيت ونضيف ماء حبه حبه ونحفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه يسهل تشكلها ونقطعها على 6 كرات ونرش دقيق فى بوله ونرض فيها كرات العجينه ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد كرات العجينه بالنشابه بسمك رفيع ونقطعها بشكل دائرى
- وفى طاسه ساخنه على النار يسوى الخبزعلى كل وجه دققتين ونضعه فى بوله ونغطى
لعمل حشو الخضار
-فى طاسه على النار فيها زيت نشوح البصل ولمه يدبل نضيف الثوم والمشروم ونقلبهم مع بعض كويس ونضيف الطماطم
- والبطاطس والجزر والفلفل والنشستر صوص والكسبرة وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض كويس
- وعلى الشوايه العيش ياخد لون
- وفى بووله نضع الصور كريم ونضيف عليهم الخليط السابق خليط الخضروات ونقلب فى الخليط السابق ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل كساديا الخضار
- ونجيب العيش ندهنه صور كريم ونحشى بيها الخليط السابق ونضيف الجبنه الشيدر ونضغط عليها كويس ونجيب طبقه من العيش وندهنها بياض بيض ونقفلها كويس من الحروف علشان الحشو ميخرجش
- ونجيب صينيه مدهونه زيت ونضع فى العيش وندخله الفرن على 200 درجه لمدة 10 دقائق
- ويقدم بالف هنا وشفا

كساديا اللحوم

المقادير
(خبز التورتيلا)
4\1 كيلو دقيق ابيض(كوب وربع)
4\1 كيلو دقيق ذره(كوب وربع)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
15 جم سكر(معلقه كبيره)
250 مل ماء للعجن(كوب وربع)
(الحشو )
50 مل زيت نباتى(2معلقه كبيره)
500 جم لحم استيك شرائح(2كوب ونصف)
30 مل زيت نباتى(معلقه كبيرة ونصف)
200 جم بصل شرائح(كوب)
50 مل صويا صوص(2معلقه كبيره)
25 مل ونشستر صوص(معلقه كبيرة)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
5 جم فلفل(معلقه صغيره)
200 مل صور كريم(كوب)
100 جم جبنه موتزاريلا(نصف كوب)
100 جم جبنه شيدر(ابيض- احمر)(نصف كوب)

طريقه التحضير

لعمل الخبز
- فى الميكسر نخلط دقيق ابيض ودقيق اصفر وملح وسكر وزيت ونضيف ماء حبه حبه ونحفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه يسهل تشكلها ونقطعها على 6 كرات ونرش دقيق فى بوله ونرض فيها كرات العجينه ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد كرات العجينه بالنشابه بسمك رفيع ونقطعها بشكل دائرى
- وفى طاسه ساخنه على النار يسوى الخبزعلى كل وجه دققتين ونضعه فى بوله ونغطى
لعمل حشو اللحوم
- فى طاسه على النار نشوح اللحمه مع زيت ونقلبهم كويس اوى ونرفعها من على النار
-فى طاسه فيها زيت نشوح البصل ونضيف عليه شرائح اللحمه ونضيف الصويا صوص والنشستر صوص وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل كساديا اللحوم
- ونضع فى العيش الصور كريم ونضيف الجبنه الموتزرايلا والشيدر ونضيف اللحم ونضغط عليها ونجيب ورقه عيش وندهنها صور كريم ونضغط الطبقه الاولى على التانيه
- وفى صينيه مدهونه زيت نضع العيش ونضيف عليه باقى الصوص الباقى من اللحمه وندخله الفرن على 200 درجه لمدة 10 دقائق ياخد لون بس
5-ويقدم وبالف هنا وشفا

كساديا اللحم

المقادير

(خبز التورتيلا)
4\1 كيلو دقيق ابيض(كوب وربع)
4\1 كيلو دقيق ذره(كوب وربع)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
15 جم سكر(معلقه كبيره)
250 مل ماء للعجن (كوب وربع)

(حشو الفراخ)

30 مل زيت(معلقه كبيرة ونصف)
200 جم لحمه استيك(كوب)
30 مل زيت(معلقه كبيرة ونصف)
100 جم بصل شرائح(نصف كوب)
50 جم صويا صوص(2معلقه كبيره)
30 جم وشيستر صوص(معلقه كبيرة ونصف)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
5 جم فلفل(معلقه صغيره)
200 جم قشطه حامضيه(كوب)
100 جم جبنه موتزرايلا(نصف كوب)
100 جم جبنه شيدر(نصف كوب)

طريقه التحضير

لعمل الخبز

- فى الميكسر نخلط دقيق ابيض ودقيق اصفر وملح وسكر وزيت ونضيف ماء حبه حبه ونحفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه يسهل تشكلها ونقطعها على 6 كرات ونرش دقيق فى بوله ونرض فيها كرات العجينه ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد كرات العجينه بالنشابه بسمك رفيع ونقطعها بشكل دائرى
- وفى طاسه ساخنه على النار يسوى الخبزعلى كل وجه دققتين ونضعه فى بوله ونغطى

لعمل حشواللحمه

- فى اناء على النارنشوح شرائح اللحمه فى زيت ولمه يغير لونه نضعه فى بوله-فى اناء على النارنشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف صويا صوص وشيسترصوص وملح وفلفل ونضيف اللحمه ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل كساديا اللحمه
- نجيب طاسه اوصينيه ونفرد فيها الخبزونضع فى قشطه حامضيه ونرش جبنه شيدر وجبنه موتزرايلا ونضع حشو اللحمه ونرش جبنه شيدر وجبنه موتزرايلا ونجيب طبقه من الخبز ونفرد عليه قشطه حامضيه ونضعه ونقفله كويس
- وندخل الصينيه الفرن على 200 درجه لمدة 10 دقائق
- ويقدم وبالف هنا وشفا

كساديا الفراخ

المقادير

(خبز التورتيلا)
4\1 كيلو دقيق ابيض(كوب وربع)
4\1 كيلو دقيق ذره(كوب وربع)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
15 جم سكر(معلقه كبيره)
250 مل ماء للعجن(كوب وربع)

(حشو الفراخ)
30 مل زيت(معلقه كبيرة ونصف)
1 صدر فراخ شرائح
30 مل زيت(معلقه كبيرة ونصف)
100 جم بصل شرائح(نصف كوب)
50 جم صويا صوص(2معلقه كبيره)
30 جم وشيستر صوص(معلقه كبيرة ونصف)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
5 جم فلفل(معلقه صغيره)
200 جم قشطه حامضيه(كوب)
100 جم جبنه موتزرايلا(نصف كوب)
100 جم جبنه شيدر(نصف كوب)

طريقه التحضير

لعمل الخبز
- فى الميكسر نخلط دقيق ابيض ودقيق اصفر وملح وسكر وزيت ونضيف ماء حبه حبه ونحفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه يسهل تشكلها ونقطعها على 6 كرات ونرش دقيق فى بوله ونرض فيها كرات العجينه ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد كرات العجينه بالنشابه بسمك رفيع ونقطعها بشكل دائرى
- وفى طاسه ساخنه على النار يسوى الخبزعلى كل وجه دققتين ونضعه فى بوله ونغطى

لعمل حشو الفراخ
- فى اناء على النارنشوح شرائح فراخ فى زيت ولمه يغير لونها نضعها فى بوله
-فى اناء على النارنشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف صويا صوص وشيسترصوص وملح وفلفل ونضيف الفراخ ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل كساديا الفراخ
- نجيب طاسه اوصينيه ونفرد فيها الخبزونضع فى قشطه حامضيه ونرش جبنه شيدر وجبنه موتزرايلا ونضع حشو الفراخ ونرش جبنه شيدر وجبنه موتزرايلا ونجيب طبقه من الخبز ونفرد عليه قشطه حامضيه ونضعه ونقفله كويس
- وندخل الصينيه الفرن على 200 درجه لمدة 10 دقائق
- ويقدم وبالف هنا وشفا

كساديا الخضراوات

المقادير
(خبز التورتيلا)
4\1 كيلو دقيق ابيض(كوب وربع)
4\1 كيلو دقيق ذره(كوب وربع)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
15 جم سكر(معلقه كبيره)
250 مل ماء للعجن(كوب وربع)
50 مل زيت(2معلقه كبيره)
100 جم بصل(نصف كوب)
20 جم ثوم مفروم(معلقه كبيره)
250 جم مشروم شرائح(كوب وربع)
250 جم بطاطس اصابع محمره(كوب وربع)
250 جم جزر شرائح(كوب وربع)
1 فلفل حار
5 جم ملح(معلقه صغيره )
5 جم فلفل(معلقه صغيره )
50 جم كسبرة مفرومه(ربع كوب)
100 جم جبنه موتزرايلا(نصف كوب)
100 جم جبنه شيدر(نصف كوب)

طريقه التحضير

لعمل الخبز
- فى الميكسر نخلط دقيق ابيض ودقيق اصفر وملح وسكر وزيت ونضيف ماء حبه حبه ونحفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه يسهل تشكلها ونقطعها على 6 كرات ونرش دقيق فى بوله ونرض فيها كرات العجينه ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد كرات العجينه بالنشابه بسمك رفيع ونقطعها بشكل دائرى
- وفى طاسه ساخنه على النار يسوى الخبزعلى كل وجه دققتين ونضعه فى بوله ونغطى
لعمل حشو الخضروات
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف صويا صوص وشيسترصوص وملح وفلفل ونضيف جزر ونقلبهم مع بعض ونضيف ثوم وفلفل حارومشروم وبقدونس وبطاطس ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل كساديا الخضروات
- نجيب طاسه اوصينيه ونفرد فيها الخبزونضع فى قشطه حامضيه ونرش جبنه شيدر وجبنه موتزرايلا ونضع حشوالخضار ونرش جبنه شيدر وجبنه موتزرايلا ونجيب طبقه من الخبز ونفرد عليه قشطه حامضيه ونضعه ونقفله كويس
- وندخل الصينيه الفرن على 200 درجه لمدة 10 دقائق
- ويقدم وبالف هنا وشفا

كساديا الجبنه

المقادير
(خبز التورتيلا)
4\1 كيلو دقيق ابيض(كوب وربع)
4\1 كيلو دقيق ذره(كوب وربع)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
15 جم سكر(معلقه كبيره)
250 مل ماء للعجن(كوب وربع)

(حشو الجبنه)

100 جم جبنه شيدر مبشورة(نصف كوب)
100 جم جبنه موتزرايلا مبشورة(نصف كوب)
100 جم جبنه رومى مبشورة(نصف كوب)
50 جم طماطم شرائح(ربع كوب)
50 جم زيتون شرائح(ربع كوب)
50 جم فلفل رومى اصفر(ربع كوب)
50 جم فلفل رومى اخضر(ربع كوب)
50 جم فلفل رومى احمر(ربع كوب)
5 جم ريحان مفروم(معلقه صغيره)
5 جم زعتر(معلقه صغيره)
5 جم روزمارى(معلقه صغيره)
5 جم ملح(معلقه صغيره)

5 جم فلفل(معلقه صغيره)

طريقه التحضير

لعمل الخبز
- فى الميكسر نخلط دقيق ابيض ودقيق اصفر وملح وسكر وزيت ونضيف ماء حبه حبه ونحفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه يسهل تشكلها ونقطعها على 6 كرات ونرش دقيق فى بوله ونرض فيها كرات العجينه ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد كرات العجينه بالنشابه بسمك رفيع ونقطعها بشكل دائرى
- وفى طاسه ساخنه على النار يسوى الخبزعلى كل وجه دققتين ونضعه فى بوله ونغطى
لعمل حشو الجبنه
- فى بوله نخلط جبنه شيدروجبنه موتزرايلا وجبنه رومى وطماطم وفلفل رومى الوان اصفر واحمر واخضروزيتون وريحان وزعتروروزمارى وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل كساديا الجبنه
- نجيب طاسه اوصينيه ونفرد فيها الخبزونضع فى قشطه حامضيه ونرش جبنه شيدر وجبنه موتزرايلا ونضع حشو الجبنه ونرش جبنه شيدر وجبنه موتزرايلا ونجيب طبقه من الخبز ونفرد عليه قشطه حامضيه ونضعه ونقفله كويس
- وندخل الصينيه الفرن على 200 درجه لمدة 10 دقائق
- ويقدم وبالف هنا وشفا

كساديا الجمبرى

المقادير
(خبز التورتيلا)
4\1 كيلو دقيق ابيض(كوب وربع)
4\1 كيلو دقيق ذره(كوب وربع)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
15 جم سكر(معلقه كبيره)
250 مل ماء للعجن(كوب وربع)

(الحشو)

30 مل زيت (معلقه كبيرة ونصف)
500 جم جمبرى صغير(2كوب ونصف)
30 مل زيت(معلقه كبيرة ونصف)
200 جم بصل شرائح(كوب)
25 مل عصير ليمون(معلقه كبيرة)
50 جم صويا صوص(2معلقه كبيره)
25 جم ونشستر صوص(معلقه كبيرة)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
5 جم فلفل(معلقه صغيره)
200 جم صور كريم(كوب)
100 جم جبنه موتزاريلا(نصف كوب)
100 جم جبنه شيدر(نصف كوب)

طريقه التحضير

لعمل الخبز
- فى الميكسر نخلط دقيق ابيض ودقيق اصفر وملح وسكر وزيت ونضيف ماء حبه حبه ونحفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه يسهل تشكلها ونقطعها على 6 كرات ونرش دقيق فى بوله ونرض فيها كرات العجينه ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد كرات العجينه بالنشابه بسمك رفيع ونقطعها بشكل دائرى
- وفى طاسه ساخنه على النار يسوى الخبزعلى كل وجه دققتين ونضعه فى بوله ونغطى

لعمل حشو الجمبرى
-فى طاسه على النار فيها زيت نشوح الجمبرى ونضيف عصير ليمون ونتبله ملح وفلفل ونقلبهم مع بعض ونرفعها من على النار
-وفى طاسه نشوح البصل مع زيت ولمه يدبل نضيف الجمبرى ونقلبهم مع بعض ونضيف النشستر صوص والصويا صوص ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل كساديا الجمبرى
- ونجيب طبقه من العيش وندهنه صور كريم
- ونضيف خليط الجمبرى على العيش ونضيف الجبنه الشيدر وجبنه موتزاريلا ونضع عيش مدهون سور كريم على خليط الجمبرى ونضغط عليه كويس
- ونجيب صينيه وندهنه زيت ونضع كساديا الجمبرى وندخلها الفرن تاخد لون درجه حرارة 200 لمدة 10 دقائق
8- وتقدم وبالف هنا وشفا

كساديا الدجاج

المقادير

(خبز التورتيلا)
4\1 كيلو دقيق ابيض(كوب وربع)
4\1 كيلو دقيق ذره(كوب وربع)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
15 جم سكر(معلقه كبيره)
250 مل ماء للعجن(كوب وربع)
(الحشو)
30 مل زيت (معلقه كبيرة ونصف)
500 جم صدوردجاج شرائح(2كوب ونصف)
30 مل زيت(معلقه كبيرة ونصف)
200 جم بصل شرائح(كوب)
50 جم صويا صوص(2معلقه كبيره)
25 جم ونشستر صوص(معلقه كبيرة)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
5 جم فلفل(معلقه صغيره)
200 جم صور كريم(كوب)
100 جم جبنه موتزاريلا(نصف كوب)
100 جم جبنه شيدر(نصف كوب)

طريقه التحضير

لعمل الخبز

- فى الميكسر نخلط دقيق ابيض ودقيق اصفر وملح وسكر وزيت ونضيف ماء حبه حبه ونحفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه يسهل تشكلها ونقطعها على 6 كرات ونرش دقيق فى بوله ونرض فيها كرات العجينه ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد كرات العجينه بالنشابه بسمك رفيع ونقطعها بشكل دائرى
- وفى طاسه ساخنه على النار يسوى الخبزعلى كل وجه دققتين ونضعه فى بوله ونغطى

لعمل حشو الدجاج

-فى طاسه على النار فيها زيت نشوح الفراخ ونتبيلها ملح وفلفل ونرفعها من على النار
-وفى طاسه نشوح البصل مع زيت ولمه يدبل نضيف الفراخ ونقلبهم مع بعض النشستر صوص والصويا صوص وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل كساديا الدجاج
- ونجيب طبقه من العيش وندهنه صور كريم
- ونضيف خليط الفراخ على العيش ونضيف الجبنه الشيدر وجبنه موتزاريلا ونضع عيش مدهون سور كريم على خليط الفراخ ونضغط عليه كويس
- ونجيب صينيه وندهنه زيت ونضع كساديا الفراخ وندخلها الفرن تاخد لون درجه حرارة 200 لمدة 10 دقائق
- وتقدم وبالف هنا وشفا

كساديا الجبن
المقادير
(خبز التورتيلا)
4\1 كيلو دقيق ابيض(كوب وربع)
4\1 كيلو دقيق ذره(كوب وربع)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
15 جم سكر(معلقه كبيره)
250 مل ماء للعجن(كوب وربع)

(الحشو)
100 جم جبنه رومى(نصف كوب)
100 جم جبنه موتزاريلا(نصف كوب)
100 جم جبنه شيدر(نصف كوب)
100 جم طماطم فيليه مكعبات(نصف كوب)
50 جم زيتون شرائح(ربع كوب)
50 جم فلفل اصفر مكعبات(ربع كوب)
50 جم فلفل احمر مكعبات(ربع كوب)
10 جم ريحان مفروم(معلقه كبيرة)
5 جم زعتر(معلقه صغيره)
5 جم روز مارى(معلقه صغيره)
ملح
فلفل
شطه
200 جم سور كريم(كوب)

طريقه التحضير

لعمل الخبز
- فى الميكسر نخلط دقيق ابيض ودقيق اصفر وملح وسكر وزيت ونضيف ماء حبه حبه ونحفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه يسهل تشكلها ونقطعها على 6 كرات ونرش دقيق فى بوله ونرض فيها كرات العجينه ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد كرات العجينه بالنشابه بسمك رفيع ونقطعها بشكل دائرى
- وفى طاسه ساخنه على النار يسوى الخبزعلى كل وجه دققتين ونضعه فى بوله ونغطى
لعمل حشو الجبن
-فى طاسه فيها زيت ونشوح الفلفل الاحمر والاصفر والطماطم والزيتون والريحان والزعتر والروز مارى ونقلبهم مع بعض ونتبلهم ملح وفلفل وشطه
- ونجيب صينيه ندهنها زيت ونضع فيها العيش وندهنه سور كريم
لعمل كساديا الجبن
-فى بوله نضع الخليط السابق ونضيف جميع انواع الجبن ونقلبهم مع بعض ونحشى بيهم العيش
- ونجيب طبقه تانى من العيش وندهنها سور كريم ونضعها على طبقه العيش والجبنه ونقفلهم على بعض كويس
- وندخلها الفرن على 200 درجه لمدة 10 دقائق
- وتقدم وبالف هنا وشفا



كساديا الخضار

المقادير

(خبز التورتيلا)
4\1 كيلو دقيق ابيض(كوب وربع)
4\1 كيلو دقيق ذره(كوب وربع)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
15 جم سكر(معلقه كبيره)
250 مل ماء للعجن(كوب وربع)
(الحشو )
50 مل زيت(معلقه كبيرة ونصف)
100حم بصل شرائح(نصف كوب)
100 حم طماطم شرائح(نصف كوب)
20 جم ثوم مفروم(معلقه كبيرة)
250 جم مشروم شرائح(كوب وربع)
250 جم بطاطس اصابع محمرة(كوب وربع)
250 جم جزر مسلوق اصابع(كوب وربع)
1 عدد فلفل حار
25 مل ونشستر صوص(معلقه كبيرة)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
5 جم فلفل(معلقه صغيره)
50 جم كسبرة مفرومه(ربع كوب)
100 جم جبنه متزاريلا(نصف كوب)
100 جم جبنه شيدر(نصف كوب)

طريقه التحضير
لعمل الخبز
- فى الميكسر نخلط دقيق ابيض ودقيق اصفر وملح وسكر وزيت ونضيف ماء حبه حبه ونحفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه يسهل تشكلها ونقطعها على 6 كرات ونرش دقيق فى بوله ونرض فيها كرات العجينه ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد كرات العجينه بالنشابه بسمك رفيع ونقطعها بشكل دائرى
- وفى طاسه ساخنه على النار يسوى الخبزعلى كل وجه دققتين ونضعه فى بوله ونغطى
لعمل حشو الخضار
-فى طاسه على النار فيها زيت نشوح البصل ولمه يدبل نضيف الثوم والمشروم ونقلبهم مع بعض كويس ونضيف الطماطم
- والبطاطس والجزر والفلفل والنشستر صوص والكسبرة وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض كويس
- وعلى الشوايه العيش ياخد لون
- وفى بووله نضع الصور كريم ونضيف عليهم الخليط السابق خليط الخضروات ونقلب فى الخليط السابق ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل كساديا الخضار
- ونجيب العيش ندهنه صور كريم ونحشى بيها الخليط السابق ونضيف الجبنه الشيدر ونضغط عليها كويس ونجيب طبقه من العيش وندهنها بياض بيض ونقفلها كويس من الحروف علشان الحشو ميخرجش
- ونجيب صينيه مدهونه زيت ونضع فى العيش وندخله الفرن على 200 درجه لمدة 10 دقائق
- ويقدم بالف هنا وشفا

كساديا اللحوم

المقادير

(خبز التورتيلا)
4\1 كيلو دقيق ابيض(كوب وربع)
4\1 كيلو دقيق ذره(كوب وربع)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
15 جم سكر(معلقه كبيره)
250 مل ماء للعجن(كوب وربع)
(الحشو )
50 مل زيت نباتى(2معلقه كبيره)
500 جم لحم استيك شرائح(2كوب ونصف)
30 مل زيت نباتى(معلقه كبيرة ونصف)
200 جم بصل شرائح(كوب)
50 مل صويا صوص(2معلقه كبيره)
25 مل ونشستر صوص(معلقه كبيرة)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
5 جم فلفل(معلقه صغيره)
200 مل صور كريم(كوب)
100 جم جبنه موتزاريلا(نصف كوب)
100 جم جبنه شيدر(ابيض- احمر)(نصف كوب)

طريقه التحضير
لعمل الخبز
- فى الميكسر نخلط دقيق ابيض ودقيق اصفر وملح وسكر وزيت ونضيف ماء حبه حبه ونحفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه يسهل تشكلها ونقطعها على 6 كرات ونرش دقيق فى بوله ونرض فيها كرات العجينه ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد كرات العجينه بالنشابه بسمك رفيع ونقطعها بشكل دائرى
- وفى طاسه ساخنه على النار يسوى الخبزعلى كل وجه دققتين ونضعه فى بوله ونغطى
لعمل حشو اللحوم
- فى طاسه على النار نشوح اللحمه مع زيت ونقلبهم كويس اوى ونرفعها من على النار
-فى طاسه فيها زيت نشوح البصل ونضيف عليه شرائح اللحمه ونضيف الصويا صوص والنشستر صوص وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل كساديا اللحوم
- ونضع فى العيش الصور كريم ونضيف الجبنه الموتزرايلا والشيدر ونضيف اللحم ونضغط عليها ونجيب ورقه عيش وندهنها صور كريم ونضغط الطبقه الاولى على التانيه
- وفى صينيه مدهونه زيت نضع العيش ونضيف عليه باقى الصوص الباقى من اللحمه وندخله الفرن على 200 درجه لمدة 10 دقائق ياخد لون بس
5-ويقدم وبالف هنا وشفا

🌹#مشرفة_الاسرة_والطفولة🌹 🔴🌹#منتدى_المركز_الدولى🌹🔴



‗۩‗°¨_‗ـ المصدر:#منتدي_المركز_الدولى ـ‗_¨°‗۩‗








ملف شامل  وكامل لجميع انواع الكساديا  Fb_img12

زمزم يعجبه هذا الموضوع

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
ملف شامل وكامل لجميع انواع الكساديا
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» ملف شامل وكامل لجميع انواع المخبوزات
» ملف شامل وكامل لجميع انواع الكيكات الشامية
» ملف شامل وكامل لجميع انواع الاكلير
» ملف شامل وكامل لجميع انواع أكلات الطاسة
» ملف شامل وكامل لجميع انواع السندوتشات 2

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي المركز الدولى :: مطبخ - وصفات و وجبات و اطباق اكلات ومعجنات وحلويات(Kitchen) :: حلويات -تورتات- فطائر بالصور Cakes معجنات طريقة اعداد تشيز كيك-
انتقل الى: