منتدي المركز الدولى


ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الاومليت Ououou11

۩۞۩ منتدي المركز الدولى۩۞۩
ترحب بكم
ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الاومليت 1110
ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الاومليت Emoji-10
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول
ونحيطكم علما ان هذا المنتدى مجانى من أجلك أنت
فلا تتردد وسارع بالتسجيل و الهدف من إنشاء هذا المنتدى هو تبادل الخبرات والمعرفة المختلفة فى مناحى الحياة
أعوذ بالله من علم لاينفع شارك برد
أو أبتسانه ولاتأخذ ولا تعطى
اللهم أجعل هذا العمل فى ميزان حسناتنا
يوم العرض عليك ، لا إله إلا الله محمد رسول الله.
شكرا لكم جميعا ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الاومليت 61s4t410
۩۞۩ ::ادارة
منتدي المركز الدولى ::۩۞۩
منتدي المركز الدولى


ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الاومليت Ououou11

۩۞۩ منتدي المركز الدولى۩۞۩
ترحب بكم
ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الاومليت 1110
ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الاومليت Emoji-10
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول
ونحيطكم علما ان هذا المنتدى مجانى من أجلك أنت
فلا تتردد وسارع بالتسجيل و الهدف من إنشاء هذا المنتدى هو تبادل الخبرات والمعرفة المختلفة فى مناحى الحياة
أعوذ بالله من علم لاينفع شارك برد
أو أبتسانه ولاتأخذ ولا تعطى
اللهم أجعل هذا العمل فى ميزان حسناتنا
يوم العرض عليك ، لا إله إلا الله محمد رسول الله.
شكرا لكم جميعا ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الاومليت 61s4t410
۩۞۩ ::ادارة
منتدي المركز الدولى ::۩۞۩
منتدي المركز الدولى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدي المركز الدولى،منتدي مختص بتقديم ونشر كل ما هو جديد وهادف لجميع مستخدمي الإنترنت فى كل مكان
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
Awesome Orange 
Sharp Pointer
منتدى المركز الدولى يرحب بكم أجمل الترحيب و يتمنى لك اسعد الاوقات فى هذا الصرح الثقافى

اللهم يا الله إجعلنا لك كما تريد وكن لنا يا الله فوق ما نريد واعنا يارب العالمين ان نفهم مرادك من كل لحظة مرت علينا أو ستمر علينا يا الله

 

 ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الاومليت

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
مبارك زمزم
ادارى
ادارى
مبارك زمزم


وسام الابداع

اوفياء المنتدى

عدد المساهمات : 1838
تاريخ التسجيل : 30/10/2010

ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الاومليت Empty
مُساهمةموضوع: ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الاومليت   ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الاومليت Icon_minitime1الخميس 6 يوليو - 6:04

🔴✍ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الاومليت✍🔴

🟢الاومليت
المقادير
25 جم سمن سايحه(ملعقه كبيره)
1 فورمه كب كيك
(الحشو)
100 جم لانشون فراخ قطع( نصف كوب)
100 جم لانشون لحم قطع( نصف كوب)
100 جم طماطم فيليه قطع ( نصف كوب)
100 جم زيتون قطع( نصف كوب)
100 جم بصل قطع( نصف كوب)
100 جم جبنه شيدر ( نصف كوب)
(الصوص)
4 بيضات
5 جم بيكينج بودر(معلقه صغيره)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
5 جم فلفل (معلقه صغيره)
25 مل زيت(ملعقه كبيره)
100 مل لبن( نصف كوب)
طريقه التحضير
1-نجيب فورمه كب كيك وندهنها سمن
2- فى بوله نخلط لانشون الفرخ واللحمه وطماطم وزيتون وبصل ونقلبهم مع بعض كويس
3-فى بوله نخلط البيض وملح وفلفل وزيت واللبن وبيكينج بودر ونخفقهم مع بعض كويس
4-فى قوالب الكب كيك نضع ثلث الفورمه خليط الانشون ونرش عليها جبنه شيدر
5- ونصب البيض على خليط الانشون فى الفورمه
6- وندخل الفورمه فى الفرن على 200 درجه لمدة 20 دقيقه
7-ويقدم وبالف هنا وشفا

اومليت بالخضار
المقادير
50 جن سمن(2ملعقه كبيره)
50 جم بصل مكعبات( ربع كوب)
50 جم فلفل الوان مكعبات( ربع كوب)
50 جم طماطم قطع( ربع كوب)
3 بيضات
5 جم ملح(معلقه صغيره)
5 جم فلفل(معلقه صغيره)
طريقه التحضير
- فى بوله نخفق بيض وملح وفلفل ونضيف عليه طماطم وبصل وفلفل الوان ونخفقهم مع بعض
- فى اناء على النار فى سمن نضع اومليت الخضارولمه يستوى نقلبه على الوش التانى
- ويقدم وبالف هنا وشفا

بطاطس اومليت
المقادير
2 بطاطس مقشرة ومسلوقه50%
2 بيضات
100 جم جبنه رومى مبشورة( نصف كوب)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
5 جم فلفل(معلقه صغيره)
5 جم جوزة الطيب(معلقه صغيره)
(التسويه)
50 جم سمن(2ملعقه كبيره)
طريقه التحضير
- فى بوله نبشرالبطاطس ونضيف عليها جبنه رومى مبشورة ونقلبهم مع بعض وفى بوله اخرى نخفق بيض وملح وفلفل وجوزة الطيب ونخفقهم مع بعض ونضيفهم على خليط البطاطس والجبنه الرومى ونقلبهم مع بعض كويس
- فى طاسه على النار نسخن سمن ونضع فيها اومليت ولمه يستوى نقلبه على الوجه الاخر بيكون لونه ذهبى
- ويقدم وبالف هنا وشفا

بيض اومليت
المقادير
50 مل زيت(2ملعقه كبيره)
50 جم بصل قطع( ربع كوب)
100 جم فلفل الوان قطع( نصف كوب)
4 شريحه بسطرمه
4 بيضات
25 جم دقيق(ملعقه كبيره)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
5 جم فلفل(معلقه صغيره)
طريقه التحضير
- فى بوله نخفق بيض وملح وفلفل ودقيق ونخفقهم مع بعض ونضيف بصل وبسطرمه وفلفل ونخفقهم مع بعض
- وفى طاسه على النار نضع زيت ولمه يسخن نصب البيض ولمه يستوى نقلبه على الوجه الاخر
- ويقدم وبالف هنا وشفا

اومليت بالجبنه الشيدر
المقادير
1 كوب بصل مكعبات
1 كوب فلفل مكعبات
2\1 ملعقه زبدة
3 كوب لبن
115 جم جبنه شيدر
2 ملغقه بقدونس مفروم
2 صفار بيض
7 بياض بيض
فلفل
ملح
3\2 كوب درة صفرا
كريمه
طريقه التحضير
1-فى اناء على النار نضع الزبدة ولمه تسيح نضع البصلثم نضع الفلفل
2-ثم نضع اللبن مع التقليب جيدا ولمه يغلوا
3-نخفض الحراة ونضع دقيق الدرةه ليكون الخليط سميك
4-ثم نضيف البقدونس وصفار البيض والملح والفلفل مع التقليب
5-فى بوله نضرب بياض البيض مع الكريمه كويس اوى
6-ثم نضيفه للخليط السابق
7-وفى صينيه ندهنها زبدة نصب الخليط
8-وندخله الفرن على150 درجه لمدة 35 دقيقه
9-وبقدم وبالف هنا وشفا

كريب اومليت التونه
المقادير:
½ كوب (124 جم) فلفل ألوان.
½ كوب (124 جم) فلفل أخضر.
½ علبة تونة (90 جم)، يفضل التونة المحفوظة في محلول ملحي بدلًا من الزيت.
2 بيضه.
1ملعقة كبيرة (20 جم) جبن كريمي لايت.
ملح وفلفل حسب الرغبة.
1ملعقة كبيرة (30 مل) زيت للطهي.
طريقة التحضير:
قطعي الفلفل الأخضر والألوان مربعات صغيرة وشوحيها في الزيت قليلًا ثم ارفعيها عن النار.
اخلطي الفلفل والتونة والجبنة في وعاء وضعيها على جنب.
اضربي البيض بالشوكة في وعاء ثم ضعي الزيت في المقلاة وسخنيها على حرارة متوسطة، وضعي نصف كمية البيض فيها.
اطهي البيض حتى يقترب من النضج ثم أضيفي نصف خليط التونة والفلفل والجبن في وسط البيض ثم اثني البيض مثل الشطيرة واطهيه لدقيقة ثم اقلبيه على الوجه الآخر واطهيه لدقيقة أخرى، ثم رشي الملح والفلفل.
كرري العملية مع الكمية المتبقية من البيض وخليط التونة.
وبقدم وبالف هنا وشفا

اومليت فى الفرن

المقادير
1 كيس خبز باجيت او فينو متوسط الحجم
6 عدد بيض
1 قرن فلفل احمرحامى - مقطع قطع صغيرة
1 كوب جبن بارميزان مبشورة
2 فرع بصل اخضر مقطع قطع صغيرة
1 ملعقة صغيرة ملح
1/2 ملعقة صغيرة فلفل اسود
2 ملعقة كبيرة زيت زيتون
الخطوات
يقطع الفلفل الحامى قطع صغيرة
فى طاسة ساخنة بها زيت زيتون يشوج الفلفل الحامى
يضاف له الجبن المبشور والبيض والبصل الاخضر ويتبل بالملح والفلفل
ينزع وجه وقلب ( اللبابة ) الخبز الباجيت مع الاحتفاظ بالجوانب
يوضع خليط البيض والجبن فى قلب الخبز
يوضع الخبز فى الفرن على درجة حرارة متوسطة حتى تمام نضج البيض ويقدم ساخن
- ويتقدم بالف هنا وشفا

اومليت البطاطس
المقادير
2 حبة بطاطس
1/4 ملعقة صغيرة فلفل اسود
1/4 ملعقة صغيرة ملح
3 ملعقة كبيرة زيت زيتون
1 حبة بصل مفروم
1 فص ثوم مفروم
1/2 كوب بقدونس مفروم
1 حبة فلفل اخضر
6 حبة بيض
1/2 ملعقة كبيرة كمون
1/2 ملعقة بابريكا
3 ملعقة كبيرة لبن
الخطوات
تقضر البطاطس وتقطع مربعات صغيرة وتسلق في ماء ساخن بالاضافة للملح والفلفل ثم تصفي بعد السلق وتترك
نضع طاسة علي النار ونضيف البصل مع قليل من الزيت ويشوح حتي يصبح لونه ذهبي ثم نضيف الثوم والفلفل والبطاطس ويقلب معاً ويضاف لهم ايضا البقدونس
نجهز بولة عميقة ونضع البيض +ملح+فلفل +كمون +بابريكا +لبن ويضرب الخليط بالمضرب اليديوي
نضع خليط البطاطس و الخضروات ويضاف له خليط البيض وتشكل اقراص من الخليط وتقلي في زيت ساخن
- ويتقدم بالف هنا وشفا

اومليت بالعجوة
المقادير
5 عدد بيض
100 جرام عجوة خالية النوي(نصف كوب)
1 ملعقة كبيرة زبدة
ملعقة كبيرة زيت
ربع ملعقة صغيرة فانيليا
الخطوات
يخفق البيض بالشوكة ربا جيدا.ويضاف له ذرة الڤانيليا
تسخن طاسة صغيرة ويوضع بها الزبدة والزيت حتي التسخين ونحمر البلح حتي يلين ونهرسه جيدا بالشوكة ثم نضع فوقه البيض المربوب ونعلي النار ونتركه حتي ينضج الوجه السفلي
يقلب الاومليت علي الوجه الاخر بقلبه بواسطة طبق مسطح وينزل برفق في الطاسة لمدة دقيقة ويغرف في طبق مسطح
- ويتقدم بالف هنا وشفا

I love you#مشرفة_الاسرة_والطفولةI love you
🔴💐✍#منتدى_المركز_الدولى✍💐🔴



‗۩‗°¨_‗ـ المصدر:#منتدي_المركز_الدولى ـ‗_¨°‗۩‗








ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الاومليت Aaa_ao10

مبارك زمزم يعجبه هذا الموضوع

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الاومليت
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع البرجر
» ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع السجق
» ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الفايش
» ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الشاورما
» ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الكفته

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي المركز الدولى :: مطبخ - وصفات و وجبات و اطباق اكلات ومعجنات وحلويات(Kitchen) :: مطبخ - Kitchen - وصفات و وجبات و اطباق اكلات-(نصائح مهمه للمطبخ) (Food Recipes)-
انتقل الى: