منتدي المركز الدولى


ملف شامل وكامل لجميع انواع الاكلير  Ououou11

۩۞۩ منتدي المركز الدولى۩۞۩
ترحب بكم
ملف شامل وكامل لجميع انواع الاكلير  1110
ملف شامل وكامل لجميع انواع الاكلير  Emoji-10
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول
ونحيطكم علما ان هذا المنتدى مجانى من أجلك أنت
فلا تتردد وسارع بالتسجيل و الهدف من إنشاء هذا المنتدى هو تبادل الخبرات والمعرفة المختلفة فى مناحى الحياة
أعوذ بالله من علم لاينفع شارك برد
أو أبتسانه ولاتأخذ ولا تعطى
اللهم أجعل هذا العمل فى ميزان حسناتنا
يوم العرض عليك ، لا إله إلا الله محمد رسول الله.
شكرا لكم جميعا ملف شامل وكامل لجميع انواع الاكلير  61s4t410
۩۞۩ ::ادارة
منتدي المركز الدولى ::۩۞۩
منتدي المركز الدولى


ملف شامل وكامل لجميع انواع الاكلير  Ououou11

۩۞۩ منتدي المركز الدولى۩۞۩
ترحب بكم
ملف شامل وكامل لجميع انواع الاكلير  1110
ملف شامل وكامل لجميع انواع الاكلير  Emoji-10
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول
ونحيطكم علما ان هذا المنتدى مجانى من أجلك أنت
فلا تتردد وسارع بالتسجيل و الهدف من إنشاء هذا المنتدى هو تبادل الخبرات والمعرفة المختلفة فى مناحى الحياة
أعوذ بالله من علم لاينفع شارك برد
أو أبتسانه ولاتأخذ ولا تعطى
اللهم أجعل هذا العمل فى ميزان حسناتنا
يوم العرض عليك ، لا إله إلا الله محمد رسول الله.
شكرا لكم جميعا ملف شامل وكامل لجميع انواع الاكلير  61s4t410
۩۞۩ ::ادارة
منتدي المركز الدولى ::۩۞۩
منتدي المركز الدولى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدي المركز الدولى،منتدي مختص بتقديم ونشر كل ما هو جديد وهادف لجميع مستخدمي الإنترنت فى كل مكان
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
Awesome Orange 
Sharp Pointer
منتدى المركز الدولى يرحب بكم أجمل الترحيب و يتمنى لك اسعد الاوقات فى هذا الصرح الثقافى

اللهم يا الله إجعلنا لك كما تريد وكن لنا يا الله فوق ما نريد واعنا يارب العالمين ان نفهم مرادك من كل لحظة مرت علينا أو ستمر علينا يا الله

 

 ملف شامل وكامل لجميع انواع الاكلير

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
الشيماء
مستشاره ادارية
مستشاره ادارية
الشيماء


الادارة

وسام الابداع

نجمة المنتدى

وسامالعطاء

عدد المساهمات : 4921
تاريخ التسجيل : 21/08/2010

ملف شامل وكامل لجميع انواع الاكلير  Empty
مُساهمةموضوع: ملف شامل وكامل لجميع انواع الاكلير    ملف شامل وكامل لجميع انواع الاكلير  Icon_minitime1الخميس 2 ديسمبر - 22:52


🔴✍ملف شامل وكامل لجميع انواع الاكلير ✍🔴

الاكلير

المقادير

(العجينه)
2 ونصف كوب ماء مغلى(500 مل)
نصف ملعقه سكر(10 جم)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
كوب زبدة(200 جم)
كوب ونصف دقيق(300 جم)
6 بيضات
باكو فانيليا
(التلميع)
صفار بيض- فانيليا
(كريمه الكاسترد)
2 كوب ونصف لبن(500 مل)
نصف كوب سكر(100 جم)
باكو فانيليا
2 اصفر بيض
ملعقه كبيرة كاسترد بودر(25 جم)
(كريم شانتيه)
كوب كريم شانتيه بودر(200 جم)
2 كوب ونصف ماء مثلج(500 مل)

&&طريقه تحضير

العجينه

-فى اناء على النار فى ماء مغلى ونضيف ملح وسكروزبدة ولمه تغلى نضيف دقيق ونقلبهم مع بعض لحد ما العجينه تتكور فى مكان واحد ونسيبها تبرد
-فى الميكسر نضع العجينه ونضيف عليها البيض بيضه بيضه ونضيف فانيليا ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضع العجينه فى كيس حلوانى
- ونجيب صاج وندهنه سمن ونقطع فى الاكلير( وبدهر الشوكه نعمل علامه فى الاكلير, وندهن الاكلير بيض وفانيليا, وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 30 دقيقه ونسيبه يبرد خالص

كريمه الكاسترد

- فى اناء على النار نغلى لبن, وفى بوله نخفق اصفر بيض وسكر وكبشه لبن وفانيليا وكاسترد بودر ونقلبهم مع بعض ولمه اللبن يغلى نضيفهم على اللبن حبه حبه ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط لحد ما يتقل ونسيبه يبرد

الكريمه شانتيه

- فى الميكسر نخفق كريمه شانتيه مع ماء مثلج ونخفقهم مع بعض حتى يتضاعف حجمه, ونضيف عليها كريمه الكاسترد ونخفقهم مع بعض ونضعه فى كيس حلوانى( ممكن نضيف اصانص فراوله او قهوم مركزه او اصانص فستق او اصانص كراميل او معجون مانجو او عصير فراوله او شيكولاته سايحه او شربات نعناع ونقلبهم مع الكريمه ونحشى بيها الاكلير)
- نجيب الاكليرونفتحه ساندوتش ونحشى بالكريمه
- ويقدم وبالف هنا وشفا
مع تحياتي
🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞

الاكلير - عجينه الشو

المقادير

(العجينه)
(300 مل) كوب ونصف ماء مغلى
(200 جم) كوب زبدة
(10 جم ) نصف ملعقه ملح
(10 جم ) نصف ملعقه سكر
(300 جم) كوب ونصف دقيق
6 بيضات
(5 جم) باكو فانيليا
(التلميع)
صفار بيض- فانيليا
(كريمه الكاسترد)
(500 مل) 2 كوب ونصف لبن
(100 جم) نصف كوب سكر
باكو فانيليا(5 جم)
2 اصفر بيض
(50 جم ) ملعقه كبيرة كاسترد بودر

(كريم شانتيه)

(200 جم ) كوب كريم شانتيه بودر
(500 مل) 2 كوب ونصف ماء مثلج

طريقه التحضير

العجينه

-فى اناء على النار فى ماء مغلى ونضيف ملح وسكروزبدة ولمه تغلى نضيف دقيق ونقلبهم مع بعض لحد ما العجينه تتكور فى مكان واحد ونسيبها تبرد
-فى الميكسر نضع العجينه ونضيف عليها البيض بيضه بيضه ونضيف فانيليا ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضع العجينه فى كيس حلوانى
- ونجيب صاج وندهنه سمن ونقطع فى الاكلير( وبدهر الشوكه نعمل علامه فى الاكلير, وندهن الاكلير بيض وفانيليا, وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 30 دقيقه ونسيبه يبرد خالص

كريمه الكاسترد

- فى اناء على النار نغلى لبن, وفى بوله نخفق اصفر بيض وسكر وكبشه لبن وفانيليا وكاسترد بودر ونقلبهم مع بعض ولمه اللبن يغلى نضيفهم على اللبن حبه حبه ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط لحد ما يتقل ونسيبه يبرد

الكريمه شانتيه

- فى الميكسر نخفق كريمه شانتيه مع ماء مثلج ونخفقهم مع بعض حتى يتضاعف حجمه, ونضيف عليها كريمه الكاسترد ونخفقهم مع بعض ونضعه فى كيس حلوانى( ممكن نضيف اصانص فراوله او قهوم مركزه او اصانص فستق او اصانص كراميل او معجون مانجو او عصير فراوله او شيكولاته سايحه او شربات نعناع ونقلبهم مع الكريمه ونحشى بيها الاكلير)
- نجيب الاكليرونفتحه ساندوتش ونحشى بالكريمه
- ويقدم وبالف هنا وشفا
مع تحياتي
🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞

اكلير الفراولة

المقادير

(عجينه الشو )

2 ونصف كوب ماء مغلى(500 مل)
نصف ملعقه سكر(10 جم)
نصف ملعقه ملح(5جم)
كوب زبدة(200 جم)
كوب ونصف دقيق(300 جم)
6 بيضات
باكو فانيليا(5 جم)
(التلميع)
صفار بيض- فانيليا
5 اكلير مسوة
( الحشو)
100 جم باسترى كريم بودر(نصف كوب)
250 جم عصير فراوله (كوب وربع)

( الديكور)

150 جم شيكولاته بيضاء(كوب الاربع)
5 جم لون احمرغذائى(معلقه صغيره)

طريقه التحضير

للعمل عجينه الشو
-فى اناء على النار فى ماء مغلى ونضيف ملح وسكروزبدة ولمه تغلى نضيف دقيق ونقلبهم مع بعض لحد ما العجينه تتكور فى مكان واحد ونسيبها تبرد
-فى الميكسر نضع العجينه ونضيف عليها البيض بيضه بيضه ونضيف فانيليا ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضع العجينه فى كيس حلوانى
- ونجيب صاج وندهنه سمن ونقطع فى الاكلير( وبدهر الشوكه نعمل علامه فى الاكلير, وندهن الاكلير بيض وفانيليا, وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 30 دقيقه ونسيبه يبرد خالص

لعمل الحشو

-فى بوله ندوب باسترى كريم فى عصير فراوله ونقلبهم مع بعض كويس
-ونعمل فى الاكلير3 ثقاب من القاعده ونحشى فيهم الحشو
-وفى بوله فيها شيكولاته سايحه نضع ملعقه منها على الاكلير
-وفى طبق التقديم نرص فى الاكلير
-وتقدم وبالف هنا وشفا
مع تحياتي
🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞

اكلير الفسدق

المقادير
(عجينه الشو )
2 ونصف كوب ماء مغلى(500 مل)
نصف ملعقه سكر(10 جم)
نصف ملعقه ملح(5جم)
كوب زبدة(200 جم)
كوب ونصف دقيق(300 جم)
6 بيضات
باكو فانيليا(5 جم)
(التلميع)
صفار بيض- فانيليا
5 اكلير مسوة
( الحشو )
100 جم باسترى كريم بودر(نصف كوب)
150 مل ماء(كوب الاربع)
50 جم اصانص فسدق(2معلقه كبيره)

( الديكور)

150 جم شيكولاته بيضاء سايحه(كوب الاربع)
5 جم لون غذائى اخضر(معلقه صغيره)

طريقه التحضير

للعمل عجينه الشو
-فى اناء على النار فى ماء مغلى ونضيف ملح وسكروزبدة ولمه تغلى نضيف دقيق ونقلبهم مع بعض لحد ما العجينه تتكور فى مكان واحد ونسيبها تبرد
-فى الميكسر نضع العجينه ونضيف عليها البيض بيضه بيضه ونضيف فانيليا ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضع العجينه فى كيس حلوانى
- ونجيب صاج وندهنه سمن ونقطع فى الاكلير( وبدهر الشوكه نعمل علامه فى الاكلير, وندهن الاكلير بيض وفانيليا, وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 30 دقيقه ونسيبه يبرد خالص

لعمل الحشو

-فى بوله ندوب باسترى كريم وفى ماء ندوب اصانص فسدق ونقلبهم مع بعض كويس
-ونعمل فى الاكلير3 ثقاب من القاعده ونحشى فيهم الحشو
-وفى بوله فيها شيكولاته سايحه نضع ملعقه منها على الاكلير
-وفى طبق التقديم نرص فى الاكلير
-وتقدم وبالف هنا وشفا
مع تحياتي
🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞



اكليرالشيكولاته

المقادير

(عجينه الشو )

2 ونصف كوب ماء مغلى(500 مل)
نصف ملعقه سكر(10 جم)
نصف ملعقه ملح(5جم)
كوب زبدة(200 جم)
كوب ونصف دقيق(300 جم)
6 بيضات
باكو فانيليا(5 جم)
(التلميع)
صفار بيض- فانيليا
5 اكلير مسوة
(الحشو)
75 جم باسترى كريم بودر(نصف كوب)
25 جم كاكاوغامق(معلقه كبيره)
200 مل ماء (كوب)
( الديكور)
150 جم شيكولاته بيضاء سايحه(كوب الاربع)

طريقه التحضير

للعمل عجينه الشو

-فى اناء على النار فى ماء مغلى ونضيف ملح وسكروزبدة ولمه تغلى نضيف دقيق ونقلبهم مع بعض لحد ما العجينه تتكور فى مكان واحد ونسيبها تبرد
-فى الميكسر نضع العجينه ونضيف عليها البيض بيضه بيضه ونضيف فانيليا ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضع العجينه فى كيس حلوانى
- ونجيب صاج وندهنه سمن ونقطع فى الاكلير( وبدهر الشوكه نعمل علامه فى الاكلير, وندهن الاكلير بيض وفانيليا, وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 30 دقيقه ونسيبه يبرد خالص
لعمل الحشو
-فى بوله ندوب باسترى كريم وكاكاوغامق فى ماء ونقلبهم مع بعض كويس ونضعه فى كيس حلوانى
-ونعمل فى الاكلير3 ثقاب من القاعده ونحشى فيهم الحشو
-وفى بوله فيها شيكولاته سايحه نضع ملعقه منها على الاكلير
-وفى طبق التقديم نرص فى الاكلير
-وتقدم وبالف هنا وشفا
مع تحياتي
🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞

اكليرالفانيليا

المقادير

(عجينه الشو )

2 ونصف كوب ماء مغلى(500 مل)
نصف ملعقه سكر(10 جم)
نصف ملعقه ملح(5جم)
كوب زبدة(200 جم)
كوب ونصف دقيق(300 جم)
6 بيضات
باكو فانيليا(5 جم)
(التلميع)
صفار بيض- فانيليا
5 اكلير مسوة
( الحشو)
100 جم باسترى كريم بودر(نصف كوب)
250 مل ماء (كوب وربع)
(الديكور)
150 جم شيكولاته بيضاء سايحه(كوب الاربع)

طريقه التحضير

للعمل عجينه الشو

-فى اناء على النار فى ماء مغلى ونضيف ملح وسكروزبدة ولمه تغلى نضيف دقيق ونقلبهم مع بعض لحد ما العجينه تتكور فى مكان واحد ونسيبها تبرد
-فى الميكسر نضع العجينه ونضيف عليها البيض بيضه بيضه ونضيف فانيليا ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضع العجينه فى كيس حلوانى
- ونجيب صاج وندهنه سمن ونقطع فى الاكلير( وبدهر الشوكه نعمل علامه فى الاكلير, وندهن الاكلير بيض وفانيليا, وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 30 دقيقه ونسيبه يبرد خالص

لعمل الحشو

-فى بوله ندوب باسترى كريم فى ماء ونقلبهم مع بعض كويس
-ونعمل فى الاكلير3 ثقاب من القاعده ونحشى فيهم الحشو
7-وفى بوله فيها شيكولاته سايحه نضع ملعقه منها على الاكلير
-وفى طبق التقديم نرص فى الاكلير
-وتقدم وبالف هنا وشفا
مع تحياتي
🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞

اكليرالكراميل

المقادير

(عجينه الشو )
2 ونصف كوب ماء مغلى(500 مل)
نصف ملعقه سكر(10 جم)
نصف ملعقه ملح(5جم)
كوب زبدة(200 جم)
كوب ونصف دقيق(300 جم)
6 بيضات
باكو فانيليا(5 جم)
(التلميع)
صفار بيض- فانيليا
5 اكلير مسوة

( الحشو)

250 جم باسترى كريم مخفوقه(كوب وربع)
100 مل صوص كراميل(نصف كوب)
( الديكور)

150 جم شيكولاته بيضاء بلون الكراميل(كوب الاربع)

طريقه التحضير

للعمل عجينه الشو
-فى اناء على النار فى ماء مغلى ونضيف ملح وسكروزبدة ولمه تغلى نضيف دقيق ونقلبهم مع بعض لحد ما العجينه تتكور فى مكان واحد ونسيبها تبرد
-فى الميكسر نضع العجينه ونضيف عليها البيض بيضه بيضه ونضيف فانيليا ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضع العجينه فى كيس حلوانى
- ونجيب صاج وندهنه سمن ونقطع فى الاكلير( وبدهر الشوكه نعمل علامه فى الاكلير, وندهن الاكلير بيض وفانيليا, وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 30 دقيقه ونسيبه يبرد خالص

لعمل الحشو

-فى بوله ندوب باسترى كريم فى صوص كراميل ونقلبهم مع بعض كويس
-ونعمل فى الاكلير3 ثقاب من القاعده ونحشى فيهم الحشو
-وفى بوله فيها شيكولاته سايحه نضع ملعقه منها على الاكلير
-وفى طبق التقديم نرص فى الاكلير
-وتقدم وبالف هنا وشفا
مع تحياتي
🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞

الاكلير بالكاسترد والشيكولاتة

المقادير

(الاكلير)
1\4 كوب لبن
1\4 كوب ماء
50 جم زبدة
1\2 كوب دقيق
2 عدد بيض
(الكاسترد)
باكو كاسترد
كوب لبن
1\2 كوب سكر

(للزينة)

شيكولاته سايحه
طريقه التحضير
1-فى اناء على النار نضع اللبن والماء والزبدة واول ما يغلى نرفعه من على النار ونضيف الدقيق ونقلبه لحد ما يكون عجينه متماسكه قطعه واحدة ولمه يبرد نضع البيض بيه بيضه ونقلبهم مع بعض كويس اوى
3- نصب الخليط فى كيس الحلوانى
4- ونجيب صينيه فى ورق زبدة ونعمل فى الاكلير ونرصه فيها
5- وندخله الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه ياخد لون ذهبى
6- للعمل الكاستر فى اناء على النار نقلب اللبن والكاستر ونضعه على النار ونقلبه لحد ما يكون شبه سائل ونسيبه يبرد وندخله الثلاجه ويكون متغطى
7- ونجيب الاكلير ونفتحه ونحشى بالكاسترد وتزينه بالشيكولاته السائحه
8-ويقدم وبالف هنا وشفا
مع تحياتي
🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞

الاكلير - الباتاشو

المقادير

(عجينه الباتاشو )
2 ونصف كوب ماء مغلى(500 مل)
نصف ملعقه سكر(10 جم)
نصف ملعقه ملح(5جم)
كوب زبدة(200 جم)
كوب ونصف دقيق(300 جم)
6 بيضات
باكو فانيليا(5 جم)

(التلميع)

صفار بيض- فانيليا
(الحشو)
200 جم باستيرى كريم (كوب)
500 مل ماء
100 جم كريم شانتيه بودره(نصف كوب)
250 مل ماء مثلج(كوب وربع)
(الشيكولاته)
500 جم شيكولاته دارك سايحه(2كوب ونصف)
250 جم شيكولاته بيضاء سايحه(كوب وربع)
250 جم شيكولاته روز سايحه(كوب وربع)
250 جم شيكولاته بستاج سايحه(كوب وربع)

طريقه التحضير

للعمل العجينة

-فى اناء على النار فى ماء مغلى ونضيف ملح وسكروزبدة ولمه تغلى نضيف دقيق ونقلبهم مع بعض لحد ما العجينه تتكور فى مكان واحد ونسيبها تبرد
-فى الميكسر نضع العجينه ونضيف عليها البيض بيضه بيضه ونضيف فانيليا ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضع العجينه فى كيس حلوانى
- ونجيب صاج وندهنه سمن ونقطع فى الاكلير( وبدهر الشوكه نعمل علامه فى الاكلير, وندهن الاكلير بيض وفانيليا, وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 30 دقيقه ونسيبه يبرد خالص

لعمل الكريمه شانتيه

- فى الميكسر نضع كريمه شانتيه بودر مع ماء مثلج ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ويتضاعف حجمه
لعمل كريمه الكاسترد
- فى بوله نخفق باستيرى كريم ونضيف ماء او لبن ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضيف على الكريمه شانتيه ونقلبهم مع بعض كويس ونضعه فى كيس حلوانى
ونجيب الاكلير ونفتحه ساندوتش ونحشى بكريمه الكاسترد او نعمل فيها فتحات ونحقنها بكريمه الكاسترد ونزينها بشيكولاته سايحه بارده
-وتقدم وبالف هنا وشفا
مع تحياتي

🌹#مشرفة_الاسرة_والطفولة🌹
🌹(#منتدى_المركز_الدولى)🌹







‗۩‗°¨_‗ـ المصدر:#منتدي_المركز_الدولى ـ‗_¨°‗۩‗








ملف شامل وكامل لجميع انواع الاكلير  Sigpic12
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
ملف شامل وكامل لجميع انواع الاكلير
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» ملف شامل وكامل لجميع انواع الكيكات الشامية
» ملف شامل وكامل لجميع انواع اليخنى
» ملف شامل وكامل لجميع انواع السندوتشات 2
» ملف شامل وكامل لجميع انواع الكساديا
» ملف شامل وكامل لجميع انواع المخبوزات

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي المركز الدولى :: مطبخ - وصفات و وجبات و اطباق اكلات ومعجنات وحلويات(Kitchen) :: حلويات -تورتات- فطائر بالصور Cakes معجنات طريقة اعداد تشيز كيك-
انتقل الى: