منتدي المركز الدولى


ملف شامل  وكامل لعمل جميع النصائح المطبخية Ououou11

۩۞۩ منتدي المركز الدولى۩۞۩
ترحب بكم
ملف شامل  وكامل لعمل جميع النصائح المطبخية 1110
ملف شامل  وكامل لعمل جميع النصائح المطبخية Emoji-10
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول
ونحيطكم علما ان هذا المنتدى مجانى من أجلك أنت
فلا تتردد وسارع بالتسجيل و الهدف من إنشاء هذا المنتدى هو تبادل الخبرات والمعرفة المختلفة فى مناحى الحياة
أعوذ بالله من علم لاينفع شارك برد
أو أبتسانه ولاتأخذ ولا تعطى
اللهم أجعل هذا العمل فى ميزان حسناتنا
يوم العرض عليك ، لا إله إلا الله محمد رسول الله.
شكرا لكم جميعا ملف شامل  وكامل لعمل جميع النصائح المطبخية 61s4t410
۩۞۩ ::ادارة
منتدي المركز الدولى ::۩۞۩
منتدي المركز الدولى


ملف شامل  وكامل لعمل جميع النصائح المطبخية Ououou11

۩۞۩ منتدي المركز الدولى۩۞۩
ترحب بكم
ملف شامل  وكامل لعمل جميع النصائح المطبخية 1110
ملف شامل  وكامل لعمل جميع النصائح المطبخية Emoji-10
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول
ونحيطكم علما ان هذا المنتدى مجانى من أجلك أنت
فلا تتردد وسارع بالتسجيل و الهدف من إنشاء هذا المنتدى هو تبادل الخبرات والمعرفة المختلفة فى مناحى الحياة
أعوذ بالله من علم لاينفع شارك برد
أو أبتسانه ولاتأخذ ولا تعطى
اللهم أجعل هذا العمل فى ميزان حسناتنا
يوم العرض عليك ، لا إله إلا الله محمد رسول الله.
شكرا لكم جميعا ملف شامل  وكامل لعمل جميع النصائح المطبخية 61s4t410
۩۞۩ ::ادارة
منتدي المركز الدولى ::۩۞۩
منتدي المركز الدولى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدي المركز الدولى،منتدي مختص بتقديم ونشر كل ما هو جديد وهادف لجميع مستخدمي الإنترنت فى كل مكان
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
Awesome Orange 
Sharp Pointer
منتدى المركز الدولى يرحب بكم أجمل الترحيب و يتمنى لك اسعد الاوقات فى هذا الصرح الثقافى

اللهم يا الله إجعلنا لك كما تريد وكن لنا يا الله فوق ما نريد واعنا يارب العالمين ان نفهم مرادك من كل لحظة مرت علينا أو ستمر علينا يا الله

 

 ملف شامل وكامل لعمل جميع النصائح المطبخية

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
بوسى
نائبة المدير العام
نائبة المدير العام
بوسى


انثى عدد المساهمات : 3055
تاريخ التسجيل : 02/03/2011
الموقع :
المزاج المزاج : تمام

ملف شامل  وكامل لعمل جميع النصائح المطبخية Empty
مُساهمةموضوع: ملف شامل وكامل لعمل جميع النصائح المطبخية   ملف شامل  وكامل لعمل جميع النصائح المطبخية Icon_minitime1الإثنين 7 أغسطس - 19:41

ملف شامل  وكامل لعمل جميع النصائح المطبخية
البيض
البيض المتستخدم فى الكيك اوالحلويات عموما
لازم يكون بحرارة الغرفة مش طلع من التلاجة وقت الاستخدام

الكيك
استبدلى اللبن فى الكيك بالزبادى او اى مشروب غازى هيخليها هشة ومترتفعة

البسبوسه
البسبوسة لازم عسل ابيض او عسل تقيل فى العجن عشان تكون زى الجاهزة واحلى كمان

الكيكه
سفن اب او ميرندا على الكيكه بيخليها هشة وجميلة

البانيه
زبادى فى تتبيلة البانية بيخلية طرى ومستوى كويس

صلصه
ديما وانتى بتسبكى الصلصة حطى عليها معلقة سكر علشان الحموضة

الخل
معلقة خل فى الكيك بتخليها هشة وطرية

الفراخ المشويه
عسل فى تتبيلة الفراخ المشوية بتدى طعم حلو

البطاطا المشويه
اعمليها غى كيس حرارى ورشى عليها سكر وتدخليها الفرن هتستوى اسرع وهتبقى حلوة

الرقاق
معلقة بيكنج بودر فى الشوربة الى هتسقى فيها الرقاق باللحمة هيبقى مقرمش ومورق

الفراخ
الفراخ لو اتشوحت مع البصل والبهارات قبل السلق بيدى طعم جميل للشوربة والفراخ

البسله
البسلة بعد ما تستوى حطى فصين نوم نيين هايخلو طعمها تحفة

المشويات
اى تتبيلة مشاوى او فراخ او لحمة ضيفى عليها معلقة دبس الرمان بيدى طعم ولون رائع فى الشوى

الارز
لو بتعملى الارز بالسمنة حطى معلقة زيت فى المية هيطلع معاكى مفلفل وبيلمع
مع تحياتي محمد الحلوانى
لبن
حطى معلقة لبن متلجة فى بيض البانية
علشان الزيت يفضل نضيف وميغمقش

البشاميل
بعد متعملى الباشميل
حطى علية مثلث جبنة نستو او كبايات هتخلى طعمة وقوامة جميل جدا

الارز المعمر
معلقتين زبادى على الزر المعمر بيخلى طعمة جنان

اكياس الشاى
اكياس الشاى مترميهاش
سقعيها وحطيها على عينك للاجهاد والهالات السودا

الفراخ
ادعكى الفراخ ببصلة وملح وفلفل قبل السلق علشان يبقا ليها طعم وريحة ومتبقاش زفرة

السمك
تبلى دقيق السمك
بملح وفلفل وكمون وشطة ونشا وبيكنج بودر وقبل القلى غطسية فى مية بسرعة علشان يطلع ذهبى ومقرمش

الفراخ والبط
ادهنى الفراخ والبط
بكاتشب وملح وفلفل قبل متحطيها فى الفرن هيخليها لونها حلو

الأرز باللبن

ضيفى كيس كريم شانتية هيخلى الطعم جامد زى بتاع برة بالضبط

المكرونة
رشى زعتر على صلصة المكرونة بتدى ريحة حلوة وطعم مميز

بصل الكشرى
رشى الدقيق على بصل الكشرى قبل التحمير علشان يكون مقرمش

البانيه
وانتى بتقلى البانية حطى معلقة زبدة مع الزيت هيبقى زى المطاعم

الملوخيه
الملوخية حطى عليها معلقة سكر وشوية كاتشب او معلقة صلصة بتخليها مسكرة

الأرز الأبيض
شوحى مستكة وحبهان فى السمن قبل الرز هيدى ريحة حلوة

الباذنجان
قبل قلى الباذنجان
رشى علية ملح وحطية فى مصفاة هينزل كل المية ومش هيشرب زيت فى القلى

البشاميل
ضيفى جبنة مثلثات او كريمى وقشطة وجبن رومى مبشورة و٣ ملاعق مايونيز وعلى الوش موتزريلا علشان يخلى المكرونة تطلع جامدة

اللحمه
تشويح اللحم فى الزبده والحبهان وورق اللورا قبل السلق نديها صدمة علشان لونها يبقا بنى وجميل مش بيضة

قشر الليمون
فى زيت قلى السمك هيمنع ريحتة
I love you#مشرفة_الاسرة_والطفولةI love you
🛑۩❁#منتدى_المركز_الدولى❁۩🛑



‗۩‗°¨_‗ـ المصدر:#منتدي_المركز_الدولى ـ‗_¨°‗۩‗








ملف شامل  وكامل لعمل جميع النصائح المطبخية 18839210
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
ملف شامل وكامل لعمل جميع النصائح المطبخية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» ملف شامل وكامل لعمل جميع جميع انواع الكريم كراميل - كريم بورليه
» ملف شامل وكامل لعمل النصائح المطبخيه 30 نصيحة مهمة لربات البيوت
» ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الأرز
» ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع اللحم
» ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الحمام

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي المركز الدولى :: مطبخ - وصفات و وجبات و اطباق اكلات ومعجنات وحلويات(Kitchen) :: حلويات -تورتات- فطائر بالصور Cakes معجنات طريقة اعداد تشيز كيك-
انتقل الى: