منتدي المركز الدولى


ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع السندوتشات Ououou11

۩۞۩ منتدي المركز الدولى۩۞۩
ترحب بكم
ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع السندوتشات 1110
ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع السندوتشات Emoji-10
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول
ونحيطكم علما ان هذا المنتدى مجانى من أجلك أنت
فلا تتردد وسارع بالتسجيل و الهدف من إنشاء هذا المنتدى هو تبادل الخبرات والمعرفة المختلفة فى مناحى الحياة
أعوذ بالله من علم لاينفع شارك برد
أو أبتسانه ولاتأخذ ولا تعطى
اللهم أجعل هذا العمل فى ميزان حسناتنا
يوم العرض عليك ، لا إله إلا الله محمد رسول الله.
شكرا لكم جميعا ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع السندوتشات 61s4t410
۩۞۩ ::ادارة
منتدي المركز الدولى ::۩۞۩
منتدي المركز الدولى


ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع السندوتشات Ououou11

۩۞۩ منتدي المركز الدولى۩۞۩
ترحب بكم
ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع السندوتشات 1110
ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع السندوتشات Emoji-10
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول
ونحيطكم علما ان هذا المنتدى مجانى من أجلك أنت
فلا تتردد وسارع بالتسجيل و الهدف من إنشاء هذا المنتدى هو تبادل الخبرات والمعرفة المختلفة فى مناحى الحياة
أعوذ بالله من علم لاينفع شارك برد
أو أبتسانه ولاتأخذ ولا تعطى
اللهم أجعل هذا العمل فى ميزان حسناتنا
يوم العرض عليك ، لا إله إلا الله محمد رسول الله.
شكرا لكم جميعا ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع السندوتشات 61s4t410
۩۞۩ ::ادارة
منتدي المركز الدولى ::۩۞۩
منتدي المركز الدولى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدي المركز الدولى،منتدي مختص بتقديم ونشر كل ما هو جديد وهادف لجميع مستخدمي الإنترنت فى كل مكان
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
Awesome Orange 
Sharp Pointer
منتدى المركز الدولى يرحب بكم أجمل الترحيب و يتمنى لك اسعد الاوقات فى هذا الصرح الثقافى

اللهم يا الله إجعلنا لك كما تريد وكن لنا يا الله فوق ما نريد واعنا يارب العالمين ان نفهم مرادك من كل لحظة مرت علينا أو ستمر علينا يا الله

 

 ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع السندوتشات

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
صابر على مصطفى
مراقبة
مراقبة
صابر على مصطفى


عدد المساهمات : 29
تاريخ التسجيل : 07/11/2020

ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع السندوتشات Empty
مُساهمةموضوع: ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع السندوتشات   ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع السندوتشات Icon_minitime1الأحد 3 سبتمبر - 4:54

ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع السندوتشات
30طريقة داخل الموضوع
ساندوتش طعميه مقليه

المقادير
(الطحينه)
4\1 كيلو باذنجان رومى مشوى(كوب وربع)
250 جم طحينه(كوب وربع)
150 مل ماء دافئ(كوب إلا ربع )
25 مل عصير ليمون( معلقه كبيرة )
25 مل خل( معلقه كبيرة )
150 جم زبادى(كوب إلا ربع )
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
5 جم كمون(معلقه صغيرة )
25 جم بقدونس مفروم( معلقه كبيرة )
عجينه طعميه
سمسم
كسبرة ناشفه
زيت للقلى
جرجير
شرائح خيار
شرائح طماطم
2 خبز صاج
طريقه التحضير
لعمل الطحينه
- فى بوله نخلط طحينه بماء دافئ ونخفقهم مع بعض ونضيف عصير ليمون وخل وثوم وملح وكمون وزبادى وبقدونس  وباذنجان مشوى ومفروم ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل الطعميه
- نجيب عجينه طعميه ونشكلها اصابع ونضعها فى سمسم وكسبرة ونقليها فى زيت سخن عميق ونطلعها على مناديل مطبخ
- ونجيب خبز الصاج ونفرد فى طحينه ونرص اوراق جرجيرونرص الطعميه ونرص عليها شرائح خياروطماطم ونلفه رول ونضعه على الشوايه ياخد لون
- ويقدم وبالف هنا وشفا

ساندوتش جبنه بيضاء
المقادير
(الطحينه)
4\1 كيلو باذنجان رومى مشوى(كوب وربع)
250 جم طحينه(كوب وربع)
150 مل ماء دافئ(كوب إلا ربع )
25 مل عصير ليمون( معلقه كبيرة )
25 مل خل( معلقه كبيرة )
150 جم زبادى(كوب إلا ربع )
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
5 جم كمون(معلقه صغيرة )
25 جم بقدونس مفروم( معلقه كبيرة )
250 جم جبنه فيتا(كوب وربع)
25 جم طماطم قطع( معلقه كبيرة )
25 جم كسبرة مفرومه( معلقه كبيرة )
25 جم زيتون مفروم( معلقه كبيرة )
50 مل زيت(2معلقه كبيرة )
2 حبز صاج
طريقه التحضير
لعمل الطحينه
- فى بوله نخلط طحينه بماء دافئ ونخفقهم مع بعض ونضيف عصير ليمون وخل وثوم وملح وكمون وزبادى وبقدونس  وباذنجان مشوى ومفروم ونقلبهم مع بعض كويس
- فى بوله نخلط جبنه برميلى مع بقدونس وزيتون وطماطم  وزيت ونقلبهم مع بعض كويس
- ونجيب خبز الصاج ونفرد فى طحينه ونرص اوراق جرجير ونضع الجبنه ونلفه رول ونضعه على الشوايه ياخد لون
- ويقدم وبالف هنا وشفا

ساندوتش جبنه رومى مقليه
المقادير
(الطحينه)
4\1 كيلو باذنجان رومى مشوى(كوب وربع)
250 جم طحينه(كوب وربع)
150 مل ماء دافئ(كوب إلا ربع )
25 مل عصير ليمون( معلقه كبيرة )
25 مل خل( معلقه كبيرة )
150 جم زبادى(كوب إلا ربع )
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
5 جم كمون(معلقه صغيرة )
25 جم بقدونس مفروم( معلقه كبيرة )
4 شرائح جبنه رومى
2 بيض
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
5 جم فلفل(معلقه صغيرة )
100 مل لبن(نصف كوب)
100 جم دقيق(نصف كوب)
150 جم بقسماط(كوب إلا ربع )
زيت للقلى
2 خبز صاج
خس
طريقه التحضير
لعمل الطحينه
- فى بوله نخلط طحينه بماء دافئ ونخفقهم مع بعض ونضيف عصير ليمون وخل وثوم وملح وكمون وزبادى وبقدونس  وباذنجان مشوى ومفروم ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل الجبنه الرومى المقليه
- فى بوله نخلط بيض وملح وفلفل ونخفقهم مع بعض ونضيف لبن ونقلبهم مع بعض
- وفى بوله نضع دقيق وفى بوله اخرى نضع بقسماط ونجيب شرائح الجبنه الرومى ونضعها فى دقيق ثم فى بيض ولبن ثم فى دقيق ثم فى بيض ولبن ثم فى بقسماط  ونضعها فى بوله وندخلها الفريزر لمدة نصف ساعه
- فى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى الجبنه الرومى تاخد الوان الذهبى الفاتح ونطلعها على مناديل مطبخ
- ونجيب خبز الصاج ونفرد فى طحينه ونرص اوراق جرجير ونرص شرائح الجبنه المقليه ونرص شرائح فلفل رومى ونلفه رول ونضعه على الشوايه ياخد لون
- ويقدم وبالف هنا وشفا

ساندوتش بطاطس مقليه
المقادير
(الطحينه)
4\1 كيلو باذنجان رومى مشوى(كوب وربع)
250 جم طحينه(كوب وربع)
150 مل ماء دافئ(كوب إلا ربع )
25 مل عصير ليمون( معلقه كبيرة )
25 مل خل( معلقه كبيرة )
150 جم زبادى(كوب إلا ربع )
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
5 جم كمون(معلقه صغيرة )
25 جم بقدونس مفروم( معلقه كبيرة )
4\1 كيلو بطاطس اصابع(كوب وربع)
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
لتر ماء (5كوب )
25 مل خل( معلقه كبيرة )
زيت للقلى
4\1 كيلوجبنه فيتا مكعبات(كوب وربع)
2 خبز صاج
طريقه التحضير
لعمل الطحينه
- فى بوله نخلط طحينه بماء دافئ ونخفقهم مع بعض ونضيف عصير ليمون وخل وثوم وملح وكمون وزبادى وبقدونس  وباذنجان مشوى ومفروم ونقلبهم مع بعض كويس
- فى بوله ننقع اصابع البطاطس فى ماء وملح وخل لمة ساعه ونصفى
- فى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى اصابع البطاطس ونصفيها من الزيت
- فى بوله نخلط البطاطس مع جبنه فيتا ونقلبهم مع بعض
- ونجيب خبز الصاج ونفرد فى طحينه ونرص اوراق خس  ونضع البطاطس ونلفه رول ونضعه على الشوايه ياخد لون
-- ويقدم وبالف هنا وشفا

ساندوتش باذنجان مقلي
المقادير
(الطحينه)
4\1 كيلو باذنجان رومى مشوى(كوب وربع)
250 جم طحينه(كوب وربع)
150 مل ماء دافئ(كوب إلا ربع )
25 مل عصير ليمون( معلقه كبيرة )
25 مل خل( معلقه كبيرة )
150 جم زبادى(كوب إلا ربع )
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
5 جم كمون(معلقه صغيرة )
25 جم بقدونس مفروم( معلقه كبيرة )
1 باذنجان رومى اصابع
2 فلفل حامى
2\1 لترماء(2كوب ونصف)
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
زيت للقلى
  (التتبيله)
25 جم ثوم مفروم( معلقه كبيرة )
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
5 جم كمون(معلقه صغيرة )
5 جم شطه(معلقه صغيرة )
25 جم كسبرة مفرومه( معلقه كبيرة )
100 جم  طماطم قطع(نصف كوب)
2 خبز صاج
طريقه التحضير
لعمل الطحينه
- فى بوله نخلط طحينه بماء دافئ ونخفقهم مع بعض ونضيف عصير ليمون وخل وثوم وملح وكمون وزبادى وبقدونس  وباذنجان مشوى ومفروم ونقلبهم مع بعض كويس
- فى بوله ننقع اصابع الباذنجان فى ماء وملح وخل لمة ساعه ونصفى
- فى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى اصابع الباذنجان ونصفي من الزيت
- فى بوله نخلط الباذنجان مع ملح وكمون وشطه وثوم مفروم وطماطم لحم وبقدونس وفلفل حار ونقلبهم مع بعض كويس
- ونجيب خبز الصاج ونفرد فى طحينه ونرص جرجير ونضع فلفل حار وباذنجان ونرص شرائح طماطم ونلفه رول ونضعه على الشوايه ياخد لون
- ويقدم وبالف هنا وشفا

ساندوتش الهوت دوج
المقادير
2 خبز فينا
100 جم مايونيز(نصف كوب)
100 جم مسطردة(نصف كوب)
100 جم كاتشب(نصف كوب)
100 جم خس كابوتشى(نصف كوب)
  (الحشو)
50 مل زيت(2معلقه كبيرة )
4 هوت دوج
100 جم بصل شرائح(نصف كوب)
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
5 جم سماق(معلقه صغيرة )
طريقه التحضير
1-فى اناء على النار فى زيت نشوح البصل ولمه يدبل نضيف هوت دوج ونتبله ملح وسماق ونقلبهم مع بعض لمدة 5 دقائق ونرفعها من على النار
2- ونجيب خبز فينا ونفتحه وندهنه مسطردة وكاتشب ومايونيز ونضيف خش كابوتشى ونضع هوت دوج
3-وفى طبق التقديم نرص ساندوتش الهوت دوج
4-وتقدم وبالف هنا وشفا

كلوب ساندوتش باللحوم الباردة
المقادير
3 توست شريطه
50 جم مسطردة(2معلقه كبيرة )
50 جم مايونيز(2معلقه كبيرة )
50 جم كاتشب(2معلقه كبيرة )
جرجير
2 طماطم شرائح
1 بيضه مسلوقه شرائخ
2 شريحه تركى مدخن شرائح
2 شريحه لانشون
2 شريحه جبنه شيدر
50 جم زيتون شرائح (ربع كوب)
طريقه التحضير
1=فى صاج نرص شرائح التوست وندخله الفرن يتحمص شويه ونطلعه يبرد
2= ونجيب التوست وندهنه مسطردة ثم نضع طبقه من الجرجير ثم طبقه من الانشون ثم طبقه من الجبنه الشيدر ثم طبقه من المايونيز ثم طبقه من الطماطم ثم طبقه من الكاتشب ثم طبقه من المدخن التركى ثم طبقه التوست وطبقه من المسطردة ثم طبقه من الانشون ثم طبقه من الجرجير ثم طبقه من البيض ثم طبقه من الزيتون ثم طبقه من التوست ونضغط عليه كويس اوى ونشيل الاحراف من الاربع جوانب ونقطعه على نصفين(ممكن من الاحراف نعمل بيها سلطه جنب الطبق جبن بطاطس محمره)
3=وفى طبق التقديم نضع كلوب ساندوتش اللحوم الباردة
4=ويقدم وبالف هنا وشفا

ساندوتش جمبرى
المقادير
500 جم جمبرى(2كوب ونصف)
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
5 جم فلفل(معلقه صغيرة )
5 جم كمون(معلقه صغيرة )
10 جم بشر ليمون(نصف معلقه كبيرة )
150 جم دقيق(كوب)
5 جم بصل بودر(معلقه صغيرة )
5 جم ثوم بودر(معلقه صغيرة )
(عجينه البتى فرايد)
30 جم خميره( معلقه كبيرة ونصف)
10 جم ملح(نصف معلقه كبيرة )
5 جم سكر(معلقه صغيرة )
10 مل زيت(نصف معلقه كبيرة )
50 جم دقيق (ربع كوب)
100 مل ماء دافئ(نصف كوب)
350 جم دقيق(2كوب )
150 جم نشا(كوب)
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
5 جم ثوم بودر(معلقه صغيرة )
5 جم بصل بودر(معلقه صغيرة )
25 جم بشرليمون( معلقه كبيرة )
750 مل ماء (4كوب الاربع )
( سلطه طحينه)
200 جم طحينه(كوب)
30 مل عصير ليمون( معلقه كبيرة ونصف)
25 جم ثوم مفروم( معلقه كبيرة )
10 جم كمون(نصف معلقه كبيرة )
25 جم بقدونس مفروم( معلقه كبيرة )
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
25 مل خل( معلقه كبيرة )
25 مل زيت( معلقه كبيرة )
400 مل ماء دافئ(2كوب )
( سلطه خضراء)
4\1 كيلو بصل شرائح(كوب وربع)
4\1 كيلو طماطم مكعبات(كوب وربع)
2 خيار مكعبات
1 جزر مبشور
100 جم فلفل رومى شرائح(نصف كوب)
2 فلفل حامى قطع
50 جم بقدونس مفروم (ربع كوب)
50 جم كسبرة مفرومه (ربع كوب)
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
5 جم فلفل(معلقه صغيرة )
5 جم شطه(معلقه صغيرة )
5 جم كمون(معلقه صغيرة )
25 مل عصير ليمون( معلقه كبيرة )
5 مكعبات ثلج
100 مل ماء مثلج(نصف كوب)
طريقه التحضير
لعمل العجينه
- فى بوله نخلط خميرة فوريه مع ملح وسكر وزيت ودقيق وماء ونقلبهم مع بعض كويس ونسيبها تمر لمدة نصف ساعه ونغطيها
- فى بوله نخلط دقيق ونشا وملح وثوم وبصل بودر وبشر ليمون ونخفقهم مع بعض ونضيف ماء دافئ ونخفقهم مع بعض كويس  ونضيف الخليط الاول ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضعها فى بوله ونغطيها ونسيبها تخمر فى مكان دافئ لمدة ساعه
لعمل تتبيله الجمبرى
- فى بوله نضع الجمبرى ونتبله ملح وفلفل وكمون وبشرليمون  ونقلبهم مع بعض ونسيبها فى التتبيله لمدة ساعه فى الثلاجه
لعمل ساندوتش جمبرى مقلى
- فى بوله نخلط دقيق وثوم وبصل بودر ونقلبهم مع بعض ونبطن بيهم الجمبرى ونضع الجمبرى فى العجينه
- فى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى الجمبرى
- نجيب عيش بلدى ونفتحه ساندوتش ونضع فى ملعقه سلطه طحينه ملعقه سلطه خضراء ونرص فى شرائح السمك ونضع ملعقه سلطه طحينه
لعمل سلطه خضراء
- فى بوله نضع شرائح بصل ومكعبات طماطم ومكعبات خيار وفلفل رومى قطع فلفل حار قطع وبقدونس وكسبرة مفرومه وجزر مبشور وعصير ليمون وخل وملح وفلفل وكمون وشطه ومكعبات ثلج ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل سلطه الطحينه
- فى بوله نخلط طحينه وثوم مفروم وعصير ليمون وخل وملح وكمون وبقدونس مفروم وزيت وماء دافئ ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط
- ويقدوم وبالف هنا وشفا

ساندوتش سمك مقلى
المقادير
500 جم سمك فيليه شرائح(2كوب ونصف)
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
5 جم فلفل(معلقه صغيرة )
5 جم كمون(معلقه صغيرة )
10 جم بشر ليمون(نصف معلقه كبيرة )
150 جم دقيق (كوب )
5 جم بصل بودر(معلقه صغيرة )
5 جم ثوم بودر(معلقه صغيرة )
(عجينه البتى فرايد)
30 جم خميره( معلقه كبيرة ونصف)
10 جم ملح(معلقه صغيرة )
5 جم سكر(معلقه صغيرة )
10 مل زيت(نصف معلقه كبيرة )
50 جم دقيق (ربع كوب)
100 مل ماء دافئ(نصف كوب)
350 جم دقيق(2كوب )
150 جم نشا(كوب )
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
5 جم ثوم بودر(معلقه صغيرة )
5 جم بصل بودر(معلقه صغيرة )
25 جم بشرليمون( معلقه كبيرة )
750 مل ماء(4كوب الاربع)
( سلطه طحينه)
200 جم طحينه(كوب )
30 مل عصير ليمون( معلقه كبيرة ونصف)
25 جم ثوم مفروم( معلقه كبيرة )
10 جم كمون(نصف معلقه كبيرة )
25 جم بقدونس مفروم( معلقه كبيرة )
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
25 مل خل( معلقه كبيرة )
25 مل زيت( معلقه كبيرة )
400 مل ماء دافئ(2كوب )
( سلطه خضراء)
4\1 كيلو بصل شرائح(كوب وربع)
4\1 كيلو طماطم مكعبات(كوب وربع)
2 خيار مكعبات
1 جزر مبشور
100 جم فلفل رومى شرائح(نصف كوب)
2 فلفل حامى قطع (ربع كوب)
50 جم بقدونس مفروم (ربع كوب)
50 جم كسبرة مفرومه (ربع كوب)
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
5 جم فلفل(معلقه صغيرة )
5 جم شطه(معلقه صغيرة )
5 جم كمون(معلقه صغيرة )
25 مل عصير ليمون( معلقه كبيرة )
5 مكعبات ثلج
100 مل ماء مثلج(نصف كوب)
طريقه التحضير
لعمل العجينه
- فى بوله نخلط خميرة فوريه مع ملح وسكر وزيت ودقيق وماء ونقلبهم مع بعض كويس ونسيبها تخمر نصف ساعه ونغطيها
- فى بوله نخلط دقيق ونشا وملح وثوم وبصل بودر وبشر ليمون ونخفقهم مع بعض ونضيف ماء دافئ ونخفقهم مع بعض كويس  ونضيف الخليط الاول ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضعها فى بوله ونغطيها ونسيبها تخمر فى مكان دافئ لمدة ساعه
لعمل تتبيله السمك
-- فى بوله نضع شرائح السمك الفيليه ونتبله ملح وفلفل وكمون وبشرليمون  ونقلبهم مع بعض ونسيبها فى التتبيله لمدة ساعه فى الثلاجه
لعمل ساندوتش سمك مقلى
- فى بوله نخلط دقيق وثوم وبصل بودر ونقلبهم مع بعض ونبطن بيهم السمك ونضع السمك فى العجينه
- فى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى شرائح السمك
- نجيب عيش بلدى ونفتحه ساندوتش ونضع فى ملعقه سلطه طحينه ملعقه سلطه خضراء ونرص فى شرائح السمك ونضع عليها سلطه طحينه
لعمل سلطه خضراء
- فى بوله نضع شرائح بصل ومكعبات طماطم ومكعبات خيار وفلفل رومى قطع فلفل حار قطع وبقدونس وكسبرة مفرومه وجزر مبشور وعصير ليمون وخل وملح وفلفل وكمون وشطه ومكعبات ثلج ماء مثلج ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل سلطه الطحينه
- فى بوله نخلط طحينه وثوم مفروم وعصير ليمون وخل وملح وكمون وبقدونس مفروم وزيت وماء دافئ ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط
- ويقدم وبالف هنا وشفا

ساندوتش كاليمارى مقلى
المقادير
500 جم كاليمارى شرائح(2كوب ونصف)
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
5 جم فلفل(معلقه صغيرة )
5 جم كمون(معلقه صغيرة )
10 جم بشر ليمون(نصف معلقه كبيرة )
150 جم دقيق(كوب )
5 جم بصل بودر(معلقه صغيرة )
5 جم ثوم بودر(معلقه صغيرة )
(عجينه البتى فرايد)
30 جم خميره( معلقه كبيرة ونصف)
10 جم ملح(نصف معلقه كبيرة )
5 جم سكر(معلقه صغيرة )
10 مل زيت(نصف معلقه كبيرة )
50 جم دقيق (ربع كوب)
100 مل ماء دافئ(نصف كوب)
350 جم دقيق(2كوب )
150 جم نشا(كوب )
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
5 جم ثوم بودر(معلقه صغيرة )
5 جم بصل بودر(معلقه صغيرة )
25 جم بشرليمون( معلقه كبيرة )
750 مل ماء(4كوب إلا ربع )
( سلطه طحينه)
200 جم طحينه(كوب )
30 مل عصير ليمون( معلقه كبيرة ونصف)
25 جم ثوم مفروم( معلقه كبيرة )
10 جم كمون(نصف معلقه كبيرة )
25 جم بقدونس مفروم( معلقه كبيرة )
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
25 مل خل(معلقه صغيرة )
25 مل زيت( معلقه كبيرة )
400 مل ماء دافئ(2كوب )
( سلطه خضراء)
4\1 كيلو بصل شرائح(كوب وربع)
4\1 كيلو طماطم مكعبات(كوب وربع)
2 خيار مكعبات
1 جزر مبشور
100 جم فلفل رومى شرائح(نصف كوب)
2 فلفل حامى قطع
50 جم بقدونس مفروم (ربع كوب)
50 جم كسبرة مفرومه (ربع كوب)
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
5 جم فلفل(معلقه صغيرة )
5 جم شطه(معلقه صغيرة )
5 جم كمون(معلقه صغيرة )
25 مل عصير ليمون( معلقه كبيرة )
5 مكعبات ثلج
100 مل ماء مثلج(نصف كوب)
طريقه التحضير
لعمل العجينه
- فى بوله نخلط خميرة فوريه مع ملح وسكر وزيت ودقيق وماء ونقلبهم مع بعض كويس- فى الميكسر نخلط دقيق ونشا وملح وثوم وبصل بودر وبشر ليمون ونخفقهم مع بعض ونضيف ماء دافئ ونخفقهم مع بعض كويس الخليط الاول ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضعها فى بوله ونغطيها ونسيبها تخمر فى مكان دافئ لمدة ساعه
لعمل تتبيله كاليمارى
- فى بوله نضع كاليمارى ونتبله ملح وفلفل وكمون وبشرليمون  ونقلبهم مع بعض ونسيبها فى التتبيله لمدة ساعه فى الثلاجه
لعمل ساندوتش كاليمارى مقلى
- فى بوله نخلط دقيق وملح وفلفل وثوم وبصل بودرونقلبهم مع بعض ونبطن بيهم كاليمارى ونضع كاليمارى فى العجينه
- فى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى كاليمارى
- نجيب عيش بلدى ونفتحه ساندوتش ونضع فى ملعقه سلطه طحينه ملعقه سلطه خضراء ونرص فى شرائح السمك ونضع ملعقه سلطه طحينه
لعمل سلطه خضراء
- فى بوله نضع شرائح بصل ومكعبات طماطم ومكعبات خيار وفلفل رومى قطع فلفل حار قطع وبقدونس وكسبرة مفرومه وجزر مبشور وعصير ليمون وخل وملح وفلفل وكمون وشطه ومكعبات ثلج ماء مثلج ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل سلطه الطحينه
- فى بوله نخلط طحينه وثوم مفروم وعصير ليمون وخل وملح وكمون وبقدونس مفروم وزيت وماء دافئ ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط
- ويقدوم وبالف هنا وشفا

ساندوتش كبدة بلدى
المقادير
نصف كيلو كبدة بلدى شرائح
50 مل زيت(2معلقه كبيرة )
5 فص ثوم مفروم
ملح
فلفل
كمون
بهارات
شطه
عصير ليمون
3 خبز بلدى
سلطه طحينه
سلطه بلدى
طريقه  التحضير
1-فى طاسه فيها زيت نشوح الكبدة فيها ونضيف الثوم لمه لونها يغير ونقلبهم مع بعض كويس
2-ثم نضيف عصير الليمون ونتبلها ملح وكمون وفلفل وبهارات وشطه ونقلبهم مع بعض كويس اوى
3- ونجيب عيش وندهنه سلطه طحينه ونرص فى الكبدة المتشوحه
4- ونرص السندوتشات فى طبق التقديم وتقدم مع سلطه طحينه وسلطخ بلدى
5-وتقدم وبالف هنا وشفا

ساندوتش عيش صاج بالخضار
المقادير
2 عيش صاج
مايونيز
زبدة
كاتشب
(الحشو)
50 مل زيت ذره(2معلقه كبيرة )
1 بصل شرائح
1 بطاطس شرائح
1 فلفل اخضر شرائح
1 فلفل احمر شرائح
1 فلفل اصفر شرائح
1 كوسه شرائح
1 طماطم فيليه شرائح
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم زعتر
5 جم روز مارى
طريقه التحضير
1-فى اناء على النار نشوح البصل فى زيت ولمه البصل يدبل نضيف البطاطس ولمه يدبل نضيف الفلفل الاحمر والاخضر والاصفر ونضيف الكوسه ونضيف الطماطم ونتبلهم ملح وفلفل وزعتر وروز مارى ونقلبهم مع بعض كويس ولمه يستوى نسيببه يبرد
2-ونجيب عيش الصاج نفرده ونضيف فى زبدة ثم مايونيزثم كاتشب ونفردهم ونضيف الخضار ونلف العيش رول
3-على الشوايه نضع العيش ياخد لون الشوايه
4- ونرصه فى طبق التقديم
5-ويقدم وبالف هنا وشفا

ساندوتش عيش صاج باللحمه البارده
المقادير
2 عيش صاج
زبدة
مايزنيز
كاتشب
مسطردة
خس كابوتشى
2 شرائح لانشون فراخ
2 شرائح لانشون لحمه
4 شرائح جبنه برجر
طريقه التحضير
1-نجيب العيش ونفرد عليه الزبدة ثم الكاتشب ثم المايونيز ثم المسطردة ونضيف عليها الخش ثم نضيف شرائح لانشون فراخ ثم شرائج جبنه برجر ثم شرائح لانشون لحمه ونلفه رول
2-ونسخن الشوايه نضع العيش ياخد لون الشوايه بس
3- ونرص العيش فى طبق التقديم
4-وتقدم وبالف هنا وشفا

ساندوتش شاورما باللحمه
المقادير
2\1 كيلو لحمه شرائح
25 جم بشر برتقال( معلقه كبيرة )
25 جم بشر ليمون( معلقه كبيرة )
1 بشر بصل
5 جم حبهان بودر(معلقه صغيرة )
5 جم قرفه بودر(معلقه صغيرة )
5 جم مستكه بودر(معلقه صغيرة )
5 جم قرنفل(معلقه صغيرة )
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
5 جم فلفل(معلقه صغيرة )
50 جم خل(2معلقه كبيرة )
5 جم كركم(معلقه صغيرة )
5 جم كارى(معلقه صغيرة )
5 جم ثوم بودر(معلقه صغيرة )
5 جم بهارات لحمه(معلقه صغيرة )
50 مل زيت (2معلقه كبيرة )
(التسويه)
25 مل زيت( معلقه كبيرة )
100 جم طماطم شرائح(نصف كوب)
شرائخ بصل
بقدونس مفروم
سماق
خبز صاج
طريقه التحضير
1-فى الكبه نضع بشر ليمون وبشر برتقال وبشر بصل وحبهان وقرفه وفرنفل وملح وفلفل وخل وكركم وكارى وبهار لحم وثوم ومستكه وزيت ونحفقهم مع بعض كويس
2-فى بوله نضيف اللحمه ونضع عليها الخلطه ونسيبها فى الثلاجه يوم كامل
3-فى طاسه على النار فيها زيت نشوح الشاورما ولمه تستوى نضيف الطماطم وتاخد غلاوة ونرفعها من على النار
4-فى بوله نخلط البصل والبقدونس والسماقونقلبهم مع بعض كويس
5-نجيب خبز الصاج وندهنه ثوميه ونرش عليه خلطه البصل ونضع عليه الشاورما ونلفه روال
6-على الشوايه نسخنها وندهنها زيت ونمسحها بمناديل وناخد الساندوتش صدمه من الوجهين
7-ويقدم وبالف هنا وشفا
ساندوتش توست بيض بالبسطرمه
المقادير
4 شرائح توست 3 سم
20 جم كاتشب( معلقه كبيرة )
20 جم مايونيز( معلقه كبيرة )
20 جم مسطردة( معلقه كبيرة )
8 شرائح بسطرمه
20 جم جبنه رومى مبشورة( معلقه كبيرة )
20 جم جبنه شيدر مبشورة( معلقه كبيرة )
2 بيضه
ملح
فلفل
طريقه التحضير
1= نجيب شرائح التوست ونقطعها عاليه شويه ونعمل فيها فاتحه من النصف نحاول منوصلش للاخر ونشيل قلبه من جوا
2= ونضع فى التوست ملعقه من الكاتشب والمايونيزوالمسطرده ثم نرص طبقه من البسطرمه ثم طبقه منالجبنه الرومى المبشورة ثم طبقه من البسطرمه ثم طبقه من الجبنه الشيدر ثم نكسرفيها بيضه ونرش عليها ملح وفلفل
3= ونجيب صاج ونرص فى شرائح التوست وندخلها الفرن لمدة3 دقائق
4=وفى طبق التقديم نرص ساندوتش توست بيض بالبسطرمه
5=ويقدم وبالف هنا وشفا
ساندوتش روزبيف
المقادير
2 فينو
كاتشب
مايونيز
مسطرده
خس
شرائح طماطم
شرائح روزبيف
شرائح خيار
جبنه شيدر
طريقه التحضير
1- ونجيب الفينو وندهنه كاتشب ومايونيز ومسطردة ونضع خس ثم طماطم وشرائح روز بيف وخيارجبنه شيدرونقفله كويس
2-وتقدم وبالف هنا وشفا

ساندوتش عيش صاج بالفراخ
المقادير
2 عيش صاج
مايونيز
كاتشب
زبدة
مسطردة                                                                  (الحشو)
2 صدور فراخ
100 مل ماء بصل(نصف كوب)
50 جم صلصه(2معلقه كبيرة )
20 مل صويا صوص( معلقه كبيرة )
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
5 جم فلفل(معلقه صغيرة )
5 جم زعتر(معلقه صغيرة )
5 جم روز مارى(معلقه صغيرة )
100 جم حشو خضار(نصف كوب)
طريقه التحضير
1-  فى بوله نضيف ماء بصل وملح وفلفل وزعتر وروز مارى وصويا صوص    وصلصه نضيف عليها الفراخ ونتبلها بيهم ونسيبها فى التتبيله لمدة ساعتين على الاقل
2- ونسخن الشوايه ونرض عليه الفراخ تستوى على الجانبين(تستوى 5 دقائق على كل وجه) ولمه تستوى نقطع الفراخ شرائح
3- ونجيب عيش الصاج ونفرد عليه الزبدة ثم المسطردة ومايونيز وكاتشب ونفردهم على العيش ونضيف فى شرائح الفراخ ونلفه العيش رول
4- ونضعها على الشوايه تاخد علامه الشوايه بس
5-ونرصها على طبق التقديم
6-وتقدم وبالف هنا وشفا

ساندوتش تاور بلانشون
المقادير
10 شرائخ توست
( الحشو)
زبدة
كاتشب
خس لانشون
شرائح جبنه
شرائح طماطم
1- فى صينيه نرص التوست وندخله الفرن يتحمص شويه
2- ونجيب التوست وندهنه زبدة وندهنه كاتشب ونرص عليه خس ثم نضيف شرائح حبنه ثم شرائح لانشون ثم خس ثم شرائح طماطم ثم شرائح توست ثم زبدة وكاتشب ثم خس ثم شرائح لانشون ثم شرائح لانشون ثم خس ثم شرائح طماطم ثم شرائح توست
3-ونرص الساندوتش فى طبق التقديم
4-ويقدم وبالف هنا وشفا

ساندوتش فراخ بانيه حارة
المقادير
2 خبز فينا
100 جم مايونيز(نصف كوب)
25 جم هوت صوص( معلقه كبيرة )
100 جم خس كابوتشى(نصف كوب)
100 جم شرائح طماطم(نصف كوب)
2 صدور فراخ شرائح
    (التتبيله)
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
5 جم فلفل(معلقه صغيرة )
5 جم شطه(معلقه صغيرة )
50 جم مسطردة(2معلقه كبيرة )
50 جم زيت(2معلقه كبيرة )
100 جم دقيق لتبطين(نصف كوب)
   (العجينه)
200 جم دقيق(كوب )
100 جم كورن فلاور(نشا)(نصف كوب)
10 جم بيكينج بودر(نصف معلقه كبيرة )
2 بيض
250 مل لبن(كوب وربع)
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
5 جم فلفل(معلقه صغيرة )
5 جم شطه(معلقه صغيرة )
1 لتر زيت للقلى
طريقه التحضير
1-فى بوله نخلط مسطردة وملح وفلفل وشطه وزيت ونقلبهم مع بعض ونتبل بيهم شرائح الفراخ ونسيبها فى التتبيله لمدة ساعه فى الثلاجه وبعد ساعه نعفرها بدقيق
2-فى الميكسر نضبف دقيق وكورن فلاور وبيكينج بودروبيض ولبن وملح وفلفل وشطه  ونخفقهم مع بعض لحد ما نعمل عجينه شبه سائله  ونضعها فى بوله ونضع فيها شرائح الفراخ المتبطنه دقيق
3- وفى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى شرائح الفراخ ونطلعها على مناديل مطبخ
4- ونجيب خبز فينا ونفتحه  وندهنه مايزنيز وهوت صوص ونرص فى خس كابوتشى وشراخ طماطم ونرص عليهم شرائح الفراخ المقليه
5-وفى طبق التقديم نرص ساندوتشات فراخ بانيه حارة وتقدم مع اصابع بطاطس محمرة
6-وتقدم وبالف هنا وشفا

ساندوتش مربى بالقشطه
المقادير
مربى فراوله
قشطه
توست
طريقه التحضير
1-فى بوله نلخط 3 ملاعق مربى و3 ملاعق قشطه ونقلبهم مع بعض
2- نحمص التوست فى الفرن ياخد لون دهبى
3-ندهن التوست بالمربى بالقشطه
4- ويقدم وبالف هنا وشفا

ساندوتش فواكه البحر
المقادير
5 جم بهارات(معلقه صغيرة )
30 مل زيت( معلقه كبيرة ونصف)
500 جم سى فوود(2كوب ونصف)
25 جم بشر ليمون( معلقه كبيرة )
25 مل عصير ليمون( معلقه كبيرة )
10 جم زعتر مفروم(نصف معلقه كبيرة )
10 جم روز مارى(نصف معلقه كبيرة )
2 خبز فينو
100 جم خيار مخلل شرائح(نصف كوب)
100 جم مايونيز(نصف كوب)
50 جم كاتشب(2معلقه كبيرة )
50 جم فلفل رومى اللوان مكعبات (ربع كوب)
25 جم ثوم مهروس( معلقه كبيرة )
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
5 جم فلفل(معلقه صغيرة )
50 جم فلفل حار (ربع كوب)
2 شريحه كابوريا مصنعه
طريقه التحضير
1-فى طاسه على النار فيها زيت نشوح فواكه البحرونضيف عليها فلفل حار وزعتر وروز مارى وعصير ليمون وبشر ليمون وملح وفلفل ونسيبه على النار من 4 الى 5 دقائق
2-فى بوله نضيف خيار مخلل وفلفل رومى وثوم ومايونيز وكاتشب وملح وفلفل وبهار ونقلبهم مع بعض كويس
3-نجيب الفينو ونفتحه ونضيف فى الخلطه السابقه ونرص فوقى شرائح الكابوريا ونرص فوقى فواكه البحر
4- ونرصه فى طبق التقديم
5-ويقدم وبالف هنا وشفا

ساندوتش حلاوة بالقشطه
المقادير
4 شرائح توست
حلاوة
زبدة
قشطه
طريقه التحضير
1- نجيب شرائح التوست وندهنها زبدة ثم قشطه ثم نفرد عليه حلاوة ونضع عليها شريحه من التوست ونضغط عليها كويس( ممكن نضيف مربى بدل الحلاوة)
2-وتقدم وبالف هنا وشفا
مع تحياتي محمد الحلوانى
ساندوتش خبزالحليب
المقادير
4 حبزالحليب
  (الحشو)
100 جم مربى مشمش(نصف كوب)
100 جم حلاوة قطع(نصف كوب)
طريقه التحضير
- نجيب خبزونفتحه ساندوتس وندهنه مربى ونرص عليها حلاوة
- ويقدم وبالف هنا وشفا

ساندوتش الفراخ المقرمشه
المقادير
5 عدد فص ثوم مفروم
1 عصير ليمون
50 جم هريسه تونسى(2معلقه كبيرة )
2 كوب دقيق
1 باكو بيكنج بودر
2 ملعقه نشا
5 جم ثوم بودر(معلقه صغيرة )
5 جم بصل بودر(معلقه صغيرة )
5 جم شطه(معلقه صغيرة )
2 عدد بيض
1 كوب لبن
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
5 جم فلفل(معلقه صغيرة )
1 لتر زيت للقلى
بطاطس محمرة
2 خبز فينو
3 ملاعق مايونيز
1 ملعقه هوت صوص
اوراق خس كابوتشى
2 عدد صدور فراخ على 3
2 عدد طماطم شرائح
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
5 جم فلفل(معلقه صغيرة )
5 جم مسطردة(معلقه صغيرة )
100مل زيت(نصف كوب)
1 بصل مبشور
طريقه التحضير
1-فى بوله نضع الفراخ وبشر البصل وملح وفلفل وثم مفروم وعصير ليمون
2- وهريسه تونسى ونقلبهم مع بعض كويس ونسيبها تتبل ساعه فى الثلاجه
3-فى بوله نضع دقيق وبوله اخرى فيها دقيق وبيكنج بودر ونشا وثوم وبصل بودر وشطه وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض كويس
4-وفى بوله نضع بيض ولبن وملح وفلفل ونقلبهم كويس اوى
5- ونجيب الفراخ نعفرها بالدقيق ثم فى البيض واللبن ثم فى الدقيق المتبل ونسيبها تتشمع نصف ساعه فى الثلاجه
6- وبعد التشميع فى طاسه فيها زيت سخن عميق نقلى الفراخ لحد ما يكون لونها ذهبى
7- ونجيب فينو وندهنه مايونيز وهوت صوص وخس وشرائخ طماطم نقطع الفراخ ونرصها فى الساندوتش
8- ونضع الساندوتش ونرصها على ورق خس وتقدم مع بطاطس محمرة ومخلل
9-ويقدم وبالف هنا وشفا

ساندوتش عيش صاج بالتونه
المقادير
2 عيش صاج
زبدة
كاتشب
مايونيز
مسطره
(الحشو)
100 جم بصل مفروم(نصف كوب)
50 جم فلفل احمر مفروم (ربع كوب)
50 جم فلفل اخضر مفروم (ربع كوب)
50 جم فلفل اصفر مفروم (ربع كوب)
50 جم فلفل حامى مفروم (ربع كوب)
50 جم جرجير مفروم (ربع كوب)
50 مل عصير ليمون (ربع كوب)
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
5 جم فلفل(معلقه صغيرة )
5 جم شطه(معلقه صغيرة )
2 علبه تونه قطع
طريقه التحضير
1-فى بوله نضيف البصل وفلفل اخضر احمر اصفر وحامى وجرجير وعصير ليمون ونتبلها ملح وفلفل وشطه ونضيف التونه ونقلبهم مع بعض كويس
2- ونجيب عيش الصاج وندهن زبدة ثم نضيف كاتشب ومايونيز ومسطرده ونفردهم على العيش ونضيف حشو التونه ونلف العيش رول
4-ونسخن الشوايه ونضع عليها العيش ياخد لون بس
5-ونرصها فى طبق التقديم
6-وتقدم وبالف هنا وشفا
مع تحياتي محمد الحلوانى
ساندوتش لوف بنى بلانشون الفراخ
المقادير
1 عدد خبز لوف بنى
(الحشو )
زبدة طريه
كاتشب
خس كابوتشى
اوراق جرجير
جبنه شرائح
طماطم شرائح
لانشون شرائح
طريقه التحضير
1- نجيب الخبز ونقطعه شرائح وندهنه زبدة ثم ندهنه كاتشب ثم نرص خس ثم لانشون فراخ ثم شرائح جبنه ثم اوراق جرجيرثم شرائح طماطم ثم نضيف الجزء العلوى للخبز
2- ونرصه فى طبق التقديم
3-وتقدم وبالف هنا وشفا

ساندوتش جمبرى مقلى
المقادير
جمبرى
ثوم مفروم
ملح
كمون
شطه
عصير ليمون
خل
مسطرده
دقيق
ملح وفلفل
ثوم بودر
بصل بودر
خبز بلدى
سلطه خضراء
سلطه طحينه
طريقه التحضير
- فى بوله نخلط مسطرده وثوم وملح وكمون وشطه وعصير ليمون وخل ونقلبهم مع بعض ونتبل بيهم الجمبرى ونسيبه فى التتبيله لمدة ساعه فى الثلاجه
- فى بوله نخلط دقيق وملح وفلفل وثوم وبصل بودرونقلبهم مع بعض وفى بوله اخرى ماء ونجيب الجمبرى نضعه فى الدقيق ثم فى الماء ثم فى الدقيق ثم فى الماء
- وفى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى الجمبرى لمدة 5 دقائق
- ونجيب خبزبلدى ونفتحه من الجانب ونضع فى جمبرى و طحينه وسلطه خضراء
- ويقدم وبالف هنا وشفا

ساندوتش مخاصى
المقادير
نصف كيلو مخاصى
50 مل زيت(2معلقه كبيرة )
1بصل شرائخ
5 فص ثوم مفروم
ملح
فلفل
كمون
بهارات لحم
شرائح مخاصى مسلوقه
2 طماطم شرائح
2 فلفل حامى شرائح
كسبرة مفرومه
3 خبز بلدى
سلطه طماطم
سلطه طحيمه
طريقه التحضير
1-فى اناء فى ماء وملح وخل وعصير  والثوم ونقلبهم مع بعض كويسليمون ننقع المخاصى ونغسلها كويس اوى ونقطعهابعد ما نشيل منها الكيس الخارجى ونسلقها فى ماء مغلى
2-فى طاسه فيها زيت نشوح البصل
3-فى طاسه فيها زيت وليه ونضيف المخاصى تاخد صدمه ونضيف فلفل حار ونضيف البصل عليها ونقلبهم مع بعض كويس
4-ثم نضيف الملح والفلفل وبهار اللحمه وكمون وشطه ونقلبهم مع بعض كويس وفى الاخر بعد السوى نضيف الطماطم  ونرفعها من على النار
5- ونجيب عيش بلدى وندهنه سلطه طحينه وثرص المخاصى
6- ونرصه فى طبق التقديم
7- وتقدم وبالف هنا وشفا
ساندوتش الباتى بان
المقادير
4 خبز باتى بان
50 جم جرجير   (ربع كوب)
(الحشو)
100 جم جبنه فيتا(نصف كوب)
25 جم زيتون مفروم( معلقه كبيرة )
25 جم طماطم مكعبات( معلقه كبيرة )
15 جم نعناع مفروم( معلقه كبيرة )
طريقه التحضير
- فى بوله نخلط جبنه بيضاء وزيتون مفروم وطماطم لحم ونعناع  مفروم ونخلطهم مع بعض
- فى بوله نخلط زبدة طريه ومسطرده وحبه البركه وكارى ونقلبهم مع بعض كويس
- ونجيب خبزالباتى بان ونفتحه ساندوتش وندهنه بخليط الزبدة ونرص عليها ورق خس واوراق جرجير ونضع عليه خليط الجبنه
- ويقدم وبالف هنا وشفا
ساندوتش كرواسون لانشون مشكل
المقادير
10 كرواسون كبير
100 جم جبنه شيدر مبشوره(نصف كوب)
(الحشو)
مسطرده
كاتشب
خس
اوراق جرجير
شرائح طماطم
10 لانشون مشكل
طريقه التحضير
1- فى صاج نرص الكرواسون  ونرش عليه الجبنه المبشورة وندخله الفرن الجبنه تسيح بس ونسيبه يبرد
2-ونفتح الرواسون ساندوتش وندهنه مسطردة ثم كاتشب ثم اوراق جرجيرثم شرائح لانشون ثم خس ثم شرائح طماطم ونفقله
3-ونرص الساندوتشات فى طبق التقديم
4-ويقدم وبالف هنا وشفا
ساندوتش سكلانس 2
المقادير
4 خبز صاج
25 جم زبدة او صوص كوكتيل
(الحشو)
شريحه لانشون لحمه
شريحه لانشون فراخ
شريحه لانشون خضراوات
25 جم جبنه شيدر( معلقه كبيرة )
25 جم جبنه موتزايلا( معلقه كبيرة )
25 جم خيار مخلل( معلقه كبيرة )
25 جم بقدونس مفروم( معلقه كبيرة )
25 جم طماطم لحم مكعبات( معلقه كبيرة )
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
5 جم فلفل(معلقه صغيرة )
طريقه التحضير
- فى بوله نخلط جبنه شيدر وجبنه موتزرايلا  وخيار مخلل وبقدونس مفروم  ومكعبات طماطم وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض
- ونجيب خبزالصاج وندهنه زبدة او صوص كوكتيل ونضع ملعقه من الحشو السابق ونرص عليها شرائح لانشون فراخ او لحمه او سمك او خضروات ونقفله كويس ونضعه على شوايه ساخنه ياخد لون بس
- ويقدم وبالف هنا وشفا

ساندوتش كفته الحاتى
المقادير
4 خبز فينو
سلطه طحينه
(الكفته)
200 جم لحمه مفرومه(كوب)
50 جم ليه مفرومه (ربع كوب)
50 جم تفل بصل (ربع كوب)
5 جم ملح(معلقه صغيرة )
5 جم فلفل(معلقه صغيرة )
5 جم بهارات لحمه(معلقه صغيرة )
5 جم ثوم بودر(معلقه صغيرة )
5 جم بصل بودر(معلقه صغيرة )
5 جم جوزة الطيب بودر(معلقه صغيرة )
ماء بصل وملح وفلفل للتصبيع
طريقه التحضير
لعمل كفته الحاتى
- فى بوله نخلط لحمه مفرومه وليه ومفرومه وتفل بصل وملح وفلفل وبهارات وجوزة الطيب وثوم وبصل بودر ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضعها فى الثلاجه نصف ساعه , ونبل ايدينا ماء بصل وملح وفلفل ونشكل الكفته اصابع على خله, وعلى شوايه ساخنه نرص اصابع الكفته تستوى وكل شويه ونقلبها على جنب اخر
- ونجيب خبز الفينو وندهنه طحينه ونرص فى اصابع الكفته 
- ويقدم وبالف هنا وشفا

ساندوتش كلوب
المقادير
4 خبز توست شرائح
50 جم صوص كوكتيل(2معلقه كبيرة )
(الحشو)
جرجير
طماطم شرائح
بيض مسلوق شرائح
لانشون فراخ او لحمه او خضروات
زيتون مخلى
خله
طريقه التحضير
- نجيب شرائح التوست وندهنها صوص كوكتيل ونرص فى جرجير ثم شرائح طماطم ثم شرائح بصل ثم شرائح لانشون فراخ او لحمه او خضروات ونرص عليهم شرائح بيض مسلوق ونضع عليهم شريحه توست ونضغط عليه
- ويقدم وبالف هنا وشفا
I love you#مشرفة_الاسرة_والطفولةI love you
منتدى المركز الدولى 
🛑۩❁#منتدى_المركز_الدولى❁۩🛑

صابر على مصطفى يعجبه هذا الموضوع

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع السندوتشات
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» ملف شامل وكامل لعمل جميع جميع انواع الكريم كراميل - كريم بورليه
» ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الكفته
» ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الكمبوت
» ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الفطير
» ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الفايش

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي المركز الدولى :: مطبخ - وصفات و وجبات و اطباق اكلات ومعجنات وحلويات(Kitchen) :: حلويات -تورتات- فطائر بالصور Cakes معجنات طريقة اعداد تشيز كيك-
انتقل الى: