منتدي المركز الدولى


ملف شامل  وكامل لعمل جميع انواع البيتزا الايطالى Ououou11

۩۞۩ منتدي المركز الدولى۩۞۩
ترحب بكم
ملف شامل  وكامل لعمل جميع انواع البيتزا الايطالى 1110
ملف شامل  وكامل لعمل جميع انواع البيتزا الايطالى Emoji-10
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول
ونحيطكم علما ان هذا المنتدى مجانى من أجلك أنت
فلا تتردد وسارع بالتسجيل و الهدف من إنشاء هذا المنتدى هو تبادل الخبرات والمعرفة المختلفة فى مناحى الحياة
أعوذ بالله من علم لاينفع شارك برد
أو أبتسانه ولاتأخذ ولا تعطى
اللهم أجعل هذا العمل فى ميزان حسناتنا
يوم العرض عليك ، لا إله إلا الله محمد رسول الله.
شكرا لكم جميعا ملف شامل  وكامل لعمل جميع انواع البيتزا الايطالى 61s4t410
۩۞۩ ::ادارة
منتدي المركز الدولى ::۩۞۩
منتدي المركز الدولى


ملف شامل  وكامل لعمل جميع انواع البيتزا الايطالى Ououou11

۩۞۩ منتدي المركز الدولى۩۞۩
ترحب بكم
ملف شامل  وكامل لعمل جميع انواع البيتزا الايطالى 1110
ملف شامل  وكامل لعمل جميع انواع البيتزا الايطالى Emoji-10
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول
ونحيطكم علما ان هذا المنتدى مجانى من أجلك أنت
فلا تتردد وسارع بالتسجيل و الهدف من إنشاء هذا المنتدى هو تبادل الخبرات والمعرفة المختلفة فى مناحى الحياة
أعوذ بالله من علم لاينفع شارك برد
أو أبتسانه ولاتأخذ ولا تعطى
اللهم أجعل هذا العمل فى ميزان حسناتنا
يوم العرض عليك ، لا إله إلا الله محمد رسول الله.
شكرا لكم جميعا ملف شامل  وكامل لعمل جميع انواع البيتزا الايطالى 61s4t410
۩۞۩ ::ادارة
منتدي المركز الدولى ::۩۞۩
منتدي المركز الدولى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدي المركز الدولى،منتدي مختص بتقديم ونشر كل ما هو جديد وهادف لجميع مستخدمي الإنترنت فى كل مكان
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
Awesome Orange 
Sharp Pointer
منتدى المركز الدولى يرحب بكم أجمل الترحيب و يتمنى لك اسعد الاوقات فى هذا الصرح الثقافى

اللهم يا الله إجعلنا لك كما تريد وكن لنا يا الله فوق ما نريد واعنا يارب العالمين ان نفهم مرادك من كل لحظة مرت علينا أو ستمر علينا يا الله

 

 ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع البيتزا الايطالى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Galaxy Star
برونزى
Galaxy Star


عدد المساهمات : 138
تاريخ التسجيل : 18/01/2012

ملف شامل  وكامل لعمل جميع انواع البيتزا الايطالى Empty
مُساهمةموضوع: ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع البيتزا الايطالى   ملف شامل  وكامل لعمل جميع انواع البيتزا الايطالى Icon_minitime1الجمعة 12 يوليو - 23:37

ملف شامل  وكامل لعمل جميع انواع البيتزا الايطالى
البيتزا الايطالى 
المقادير
(العجينه)
5 كوب دقيق(كيلو)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
ملعقه ونصف خميرة(35 جم)
ملعقه محسن خبز او خل(25 مل)
نصف ملعقه سكر(10 جم)
نصف ملعقه زعتر(10 جم)
نصف ملعقه روزمارى(10 جم)
2 ملعقه عسل ابيض(50 جم)
2 كوب ماء دافئ(400 مل)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
(الصلصه البارده)
5 طماطم مبشورة
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه زيت(25 مل)
ملعقه سكر(25 جم)
ملعقه ريحان مفروم(25 جم)
(الصلصه الساخنه)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
2 بصل مفروم
2 ثوم مفروم
2 ملعقه ونصف صلصه(60 جم)
10 طماطم مبشورة
نصف كوب شوربه او ماء مغلى(100 مل)
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه سكر(25 جم)
طريقه التحضير
لعمل الصوص البارد
- فى بوله نخلط طماطم وسكر وملح وفلفل وزعتروروزمارى وزيت وريحان مفروم ونقلبهم مع بعض
لعمل الصوص الساخن
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل  نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه ونتبلها ملح وفلفل وزعتروروزمارى  وسكرونضيف عصير طماطم وماء مغلى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك على نارهاديه
لعمل العجينه الايطالي
- فى الميكسر نضيف دقيق وملح وسكر وخميرة ومحسن خبز وروزمارى وزعتروزيت وعسل ونخلطهم مع بعض ونضيف ماء ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه ونقطعها كرات وفى بوله ونرشها دقيق ونرص فيها كرات العجينه ونسيبها تخمر لمدة ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بسمك نص سم
- ونجيب صينيه وونرشها دقيق سميد ونضع فيها العجينه ونخرمها بشوكه ونضعها فى مكان دافى تخمر نصف ساعه ولازم نغطيها ونضعها فى مكان دافئ ونضع عليها صوص الساخن او البارد ورشه جبنه موتزاريلا وجبنه رومى ونضع عليها اى حشو فراخ او لحمه او خضروات او سجق او جبنه او مكيس جبن او تونه او فواكه البحر او سلامى ونرش عليها جبنه موتزرايلا ورومى
- وندخلها الفرن على 250 درجه لمدة 20 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا

البيتزا الايطالى  بالتونه
المقادير
(العجينه)
5 كوب دقيق(كيلو)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
ملعقه ونصف خميرة(35 جم)
ملعقه محسن خبز او خل(25 مل)
نصف ملعقه سكر(10 جم)
نصف ملعقه زعتر(10 جم)
نصف ملعقه روزمارى(10 جم)
2 ملعقه عسل ابيض(50 جم)
2 كوب ماء دافئ(400 مل)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
(الصلصه البارده)
5 طماطم مبشورة
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه زيت(25 مل)
ملعقه سكر(25 جم)
ملعقه ريحان مفروم(25 جم)
(الصلصه الساخنه)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
2 بصل مفروم
2 ثوم مفروم
2 ملعقه ونصف صلصه(60 جم)
10 طماطم مبشورة
نصف كوب شوربه او ماء مغلى(100 مل)
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه سكر(25 جم)
(الحشو )
100 جم تونه قطع(نصف كوب) علبه تونه
100 جم بصل مكعبات(نصف كوب)
100 جم فلفل مكعبات(نصف كوب)
2 طماطم لحم مكعبات
50 جم كسبرة مفرومه(2 ملعقه كبيره)
50 جم زيتون شرائح(2 ملعقه كبيره)
5 جم ملح(ملعقه صغيره)
5 جم فلفل(ملعقه صغيره)
5 جم كمون (ملعقه صغيره)
5 جم شطه(ملعقه صغيره)
5 جم عصير ليمون (ملعقه صغيره)
150 جم جبنه موتزرايلا وجبنه رومى (كوب الاربع)
طريقه التحضير
لعمل العجينه
- فى الميكسر نضيف دقيق وملح وسكر وخميرة ومحسن خبز وروزمارى وزعتروزيت وعسل ونخلطهم مع بعض ونضيف ماء ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه ونقطعها كرات وفى بوله ونرشها دقيق ونرص فيها كرات العجينه ونسيبها تخمر لمدة ساعه
لعمل الصوص البارد
- فى بوله نخلط طماطم وسكر وملح وفلفل وزعتروروزمارى وزيت وريحان مفروم ونقلبهم مع بعض
لعمل الصوص الساخن
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل  نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه ونتبلها ملح وفلفل وزعتروروزمارى  وسكرونضيف عصير طماطم وماء مغلى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك على نارهاديه
لعمل حشو التونه
- فى بوله نخلط تونه وبصل اخضروطماطم وفلفل احمر واخضر واصفر وعصير ليمون وملح وفلفل وكمون وشطه ونقلبهم مع بعض
لعمل بيتزا التونه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بسمك نص سم
- ونجيب صينيه وونرشها دقيق سميد ونضع فيها العجينه ونخرمها بشوكه ونضعها فى مكان دافى تخمر نصف ساعه ولازم نغطيها ونضعها فى مكان دافئ ونضع عليها صوص الساخن او البارد ورشه جبنه موتزاريلا
وجبنه رومى ونرص شرائح طماطم وفلفل رومى وزيتون ونضع عليها حشو التونه
ونرش عليها جبنه موتزرايلا
- وندخل الصينيه الفرن على 250 درجه لمدة 20 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
البيتزا الايطالى سلامى
المقادير
(العجينه)
5 كوب دقيق(كيلو)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
ملعقه ونصف خميرة(35 جم)
ملعقه محسن خبز او خل(25 مل)
نصف ملعقه سكر(10 جم)
نصف ملعقه زعتر(10 جم)
نصف ملعقه روزمارى(10 جم)
2 ملعقه عسل ابيض(50 جم)
2 كوب ماء دافئ(400 مل)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
(الصلصه البارده)
5 طماطم مبشورة
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه زيت(25 مل)
ملعقه سكر(25 جم)
ملعقه ريحان مفروم(25 جم)
(الصلصه الساخنه)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
2 بصل مفروم
2 ثوم مفروم
2 ملعقه ونصف صلصه(60 جم)
10 طماطم مبشورة
نصف كوب شوربه او ماء مغلى(100 مل)
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه سكر(25 جم)
(الحشو )
فلفل احمر واخضرواصفر وطماطم قطع وزيتون شرائح
سلامى قطع
جبنه موتزاريلا وجبنه رومى
طريقه التحضير
لعمل العجينه
- فى الميكسر نضيف دقيق وملح وسكر وخميرة ومحسن خبز وروزمارى وزعتروزيت وعسل ونخلطهم مع بعض ونضيف ماء ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه ونقطعها كرات وفى بوله ونرشها دقيق ونرص فيها كرات العجينه ونسيبها تخمر لمدة ساعه
لعمل الصوص البارد
- فى بوله نخلط طماطم وسكر وملح وفلفل وزعتروروزمارى وزيت وريحان مفروم ونقلبهم مع بعض
لعمل الصوص الساخن
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل  نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه ونتبلها ملح وفلفل وزعتروروزمارى  وسكرونضيف عصير طماطم وماء مغلى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك على نارهاديه
لعمل حشو سلامى
- فى بوله نخلط قطع سلامى وطماطم قطع وفلفل احمر واخضر واصفر وزيتون شرائح ونقلبهم مع بعض
لعمل بيتزا سلامى
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بسمك نص سم
- ونجيب صينيه وونرشها دقيق سميد ونضع فيها العجينه ونخرمها بشوكه ونضعها فى مكان دافى تخمر نصف ساعه ولازم نغطيها ونضعها فى مكان دافئ ونضع عليها صوص الساخن او البارد ورشه جبنه موتزاريلا
وجبنه رومى ونرص شرائح طماطم وفلفل رومى وزيتون ونضع عليها حشو سلامى
ونرش عليها جبنه موتزرايلا
- وندخل الصينيه الفرن على 250 درجه لمدة 20 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا

البيتزا الايطالى  كالزونى
المقادير
(العجينه)
5 كوب دقيق(كيلو)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
ملعقه ونصف خميرة(35 جم)
ملعقه محسن خبز او خل(25 مل)
نصف ملعقه سكر(10 جم)
نصف ملعقه زعتر(10 جم)
نصف ملعقه روزمارى(10 جم)
2 ملعقه عسل ابيض(50 جم)
2 كوب ماء دافئ(400 مل)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
(الصلصه البارده)
5 طماطم مبشورة
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه زيت(25 مل)
ملعقه سكر(25 جم)
ملعقه ريحان مفروم(25 جم)
(الصلصه الساخنه)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
2 بصل مفروم
2 ثوم مفروم
2 ملعقه ونصف صلصه(60 جم)
10 طماطم مبشورة
نصف كوب شوربه او ماء مغلى(100 مل)
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه سكر(25 جم)
(الحشو )
2 صدر فراخ مشويه قطع
زعتر وروزمارى مفروم
فلفل احمرواخضر واصفروطماطم قطع
جبنه موتزاريلا وجبنه رومى
طريقه التحضير
لعمل العجينه
- فى الميكسر نضيف دقيق وملح وسكر وخميرة ومحسن خبز وروزمارى وزعتروزيت وعسل ونخلطهم مع بعض ونضيف ماء ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه ونقطعها كرات وفى بوله ونرشها دقيق ونرص فيها كرات العجينه ونسيبها تخمر لمدة ساعه
لعمل الصوص البارد
- فى بوله نخلط طماطم وسكر وملح وفلفل وزعتروروزمارى وزيت وريحان مفروم ونقلبهم مع بعض
لعمل الصوص الساخن
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل  نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه ونتبلها ملح وفلفل وزعتروروزمارى  وسكرونضيف عصير طماطم وماء مغلى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك على نارهاديه
لعمل حشو كالزونى
- فى بوله نخلط قطع صدور فراخ مشوية وقطع وطماطم قطع وفلفل احمر واخضر واصفر و زعتر وروزمارى مفروم ونقلبهم مع بعض
لعمل بيتزا كالزونى
- نجيب العجينه وندهن الحروف بالماء ونفرد فى نصفها صلصه ونرش عليها جبنه موتزاريلا رومى ونضيف عليه حشوالفراخ ونرش عليها جبنه موتزرايلا ونقفلها على شكل ظرف
- ونجيب صاج ونرش فى دقيق سميد ونضع البيتزا ونضعها فى مكان دافئ تخمر
- وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا

🔵البيتزا الايطالى  مارجريتا
المقادير
(العجينه)
5 كوب دقيق(كيلو)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
ملعقه ونصف خميرة(35 جم)
ملعقه محسن خبز او خل(25 مل)
نصف ملعقه سكر(10 جم)
نصف ملعقه زعتر(10 جم)
نصف ملعقه روزمارى(10 جم)
2 ملعقه عسل ابيض(50 جم)
2 كوب ماء دافئ(400 مل)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
(الصلصه البارده)
5 طماطم مبشورة
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه زيت(25 مل)
ملعقه سكر(25 جم)
ملعقه ريحان مفروم(25 جم)
(الصلصه الساخنه)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
2 بصل مفروم
2 ثوم مفروم
2 ملعقه ونصف صلصه(60 جم)
10 طماطم مبشورة
نصف كوب شوربه او ماء مغلى(100 مل)
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه سكر(25 جم)
(الحشو )
25 جم زعتر (معلقه كبيرة)
25جم روزمارى (معلقه كبيرة )
25 جم ريحان فريش (معلقه كبيرة )
جبنه موتزاريلا وجبنه رومى
طريقه التحضير
لعمل العجينه
- فى الميكسر نضيف دقيق وملح وسكر وخميرة ومحسن خبز وروزمارى وزعتروزيت وعسل ونخلطهم مع بعض ونضيف ماء ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه ونقطعها كرات وفى بوله ونرشها دقيق ونرص فيها كرات العجينه ونسيبها تخمر لمدة ساعه
لعمل الصوص البارد
- فى بوله نخلط طماطم وسكر وملح وفلفل وزعتروروزمارى وزيت وريحان مفروم ونقلبهم مع بعض
لعمل الصوص الساخن
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل  نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه ونتبلها ملح وفلفل وزعتروروزمارى  وسكرونضيف عصير طماطم وماء مغلى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك على نارهاديه
لعمل حشو
- فى بوله نخلط زعتر و روزمارى وريحان فريش
لعمل بيتزا
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بسمك نص سم
- ونجيب صينيه وونرشها دقيق سميد ونضع فيها العجينه ونخرمها بشوكه ونضعها فى مكان دافى تخمر نصف ساعه ولازم نغطيها ونضعها فى مكان دافئ ونضع عليها صوص الساخن او البارد ورشه جبنه موتزاريلا
وجبنه رومى ونضع عليها حشو التوابل
ونرش عليها جبنه موتزرايلا
- وندخل الصينيه الفرن على 250 درجه لمدة 20 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
🔵البيتزا الايطالى  بالفواكه البحر
المقادير
(العجينه)
5 كوب دقيق(كيلو)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
ملعقه ونصف خميرة(35 جم)
ملعقه محسن خبز او خل(25 مل)
نصف ملعقه سكر(10 جم)
نصف ملعقه زعتر(10 جم)
نصف ملعقه روزمارى(10 جم)
2 ملعقه عسل ابيض(50 جم)
2 كوب ماء دافئ(400 مل)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
(الصلصه البارده)
5 طماطم مبشورة
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه زيت(25 مل)
ملعقه سكر(25 جم)
ملعقه ريحان مفروم(25 جم)
(الصلصه الساخنه)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
2 بصل مفروم
2 ثوم مفروم
2 ملعقه ونصف صلصه(60 جم)
10 طماطم مبشورة
نصف كوب شوربه او ماء مغلى(100 مل)
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه سكر(25 جم)
(الحشو )
ملعقه زيت
نصف كوب فواكه البحر
بصل مكعبات وثوم مفروم وبشر ليمون وملح وكمون وفلفل
جبنه موتزاريلا وجبنه رومى
طريقه التحضير
لعمل العجينه
- فى الميكسر نضيف دقيق وملح وسكر وخميرة ومحسن خبز وروزمارى وزعتروزيت وعسل ونخلطهم مع بعض ونضيف ماء ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه ونقطعها كرات وفى بوله ونرشها دقيق ونرص فيها كرات العجينه ونسيبها تخمر لمدة ساعه
لعمل الصوص البارد
- فى بوله نخلط طماطم وسكر وملح وفلفل وزعتروروزمارى وزيت وريحان مفروم ونقلبهم مع بعض
لعمل الصوص الساخن
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل  نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه ونتبلها ملح وفلفل وزعتروروزمارى  وسكرونضيف عصير طماطم وماء مغلى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك على نارهاديه
لعمل حشو فواكه البحر
- فى اناء على النار نشوح فواكه البحر فى زيت  ونقلبهم مع بعض ونضيف بصل و ثوم مفروم وعصير ليمون وملح وكمون وفلفل ونقلبهم مع بعض ونرفعها  من النار ونسيبها تبرد
لعمل بيتزا
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بسمك نص سم
- ونجيب صينيه وونرشها دقيق سميد ونضع فيها العجينه ونخرمها بشوكه ونضعها فى مكان دافى تخمر نصف ساعه ولازم نغطيها ونضعها فى مكان دافئ ونضع عليها صوص الساخن او البارد ورشه جبنه موتزاريلا
وجبنه رومى ونرص شرائح طماطم وفلفل رومى وزيتون ونضع عليها حشو فواكه البحر
ونرش عليها جبنه موتزرايلا
- وندخل الصينيه الفرن على 250 درجه لمدة 20 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا

🔵البيتزا الايطالى بجبن ميكس
المقادير
(العجينه)
5 كوب دقيق(كيلو)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
ملعقه ونصف خميرة(35 جم)
ملعقه محسن خبز او خل(25 مل)
نصف ملعقه سكر(10 جم)
نصف ملعقه زعتر(10 جم)
نصف ملعقه روزمارى(10 جم)
2 ملعقه عسل ابيض(50 جم)
2 كوب ماء دافئ(400 مل)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
(الصلصه البارده)
5 طماطم مبشورة
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه زيت(25 مل)
ملعقه سكر(25 جم)
ملعقه ريحان مفروم(25 جم)
(الصلصه الساخنه)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
2 بصل مفروم
2 ثوم مفروم
2 ملعقه ونصف صلصه(60 جم)
10 طماطم مبشورة
نصف كوب شوربه او ماء مغلى(100 مل)
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه سكر(25 جم)
(الحشو )
جبنه موتزاريلا وجبنه رومى وجبنه شيدروجبنه فلامنك وجبنه امنتال وجبنه ديكفورد
زعتروروزمارى
طريقه التحضير
لعمل العجينه
- فى الميكسر نضيف دقيق وملح وسكر وخميرة ومحسن خبز وروزمارى وزعتروزيت وعسل ونخلطهم مع بعض ونضيف ماء ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه ونقطعها كرات وفى بوله ونرشها دقيق ونرص فيها كرات العجينه ونسيبها تخمر لمدة ساعه
لعمل الصوص البارد
- فى بوله نخلط طماطم وسكر وملح وفلفل وزعتروروزمارى وزيت وريحان مفروم ونقلبهم مع بعض
لعمل الصوص الساخن
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل  نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه ونتبلها ملح وفلفل وزعتروروزمارى  وسكرونضيف عصير طماطم وماء مغلى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك على نارهاديه
لعمل حشو بيتزا ميكس جبن
- فى بوله نخلط جبنه موتزاريلا وجبنه رومى وجبنه شيدروجبنه فلامنك وجبنه امنتال وجبنه ديكفورد
زعتروروزمارى
لعمل بيتزا
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بسمك نص سم
- ونجيب صينيه وونرشها دقيق سميد ونضع فيها العجينه ونخرمها بشوكه ونضعها فى مكان دافى تخمر نصف ساعه ولازم نغطيها ونضعها فى مكان دافئ ونضع عليها صوص الساخن او البارد ورشه جبنه موتزاريلا
وجبنه رومى ونرص شرائح طماطم وزيتون ونضع عليها حشو بيتزا ميكس جبن
ونرش عليها جبنه موتزرايلا
- وندخل الصينيه الفرن على 250 درجه لمدة 20 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا

🔵البيتزا الايطالى  بيتزا رول
المقادير
(العجينه)
5 كوب دقيق(كيلو)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
ملعقه ونصف خميرة(35 جم)
ملعقه محسن خبز او خل(25 مل)
نصف ملعقه سكر(10 جم)
نصف ملعقه زعتر(10 جم)
نصف ملعقه روزمارى(10 جم)
2 ملعقه عسل ابيض(50 جم)
2 كوب ماء دافئ(400 مل)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
(الصلصه البارده)
5 طماطم مبشورة
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه زيت(25 مل)
ملعقه سكر(25 جم)
ملعقه ريحان مفروم(25 جم)
(الصلصه الساخنه)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
2 بصل مفروم
2 ثوم مفروم
2 ملعقه ونصف صلصه(60 جم)
10 طماطم مبشورة
نصف كوب شوربه او ماء مغلى(100 مل)
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه سكر(25 جم)
(الحشو )
لحمه معصجه
زيتون  قطع
جبنه موتزاريلا وجبنه رومى
طريقه التحضير
لعمل العجينه
- فى الميكسر نضيف دقيق وملح وسكر وخميرة ومحسن خبز وروزمارى وزعتروزيت وعسل ونخلطهم مع بعض ونضيف ماء ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه ونقطعها كرات وفى بوله ونرشها دقيق ونرص فيها كرات العجينه ونسيبها تخمر لمدة ساعه
لعمل الصوص البارد
- فى بوله نخلط طماطم وسكر وملح وفلفل وزعتروروزمارى وزيت وريحان مفروم ونقلبهم مع بعض
لعمل الصوص الساخن
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل  نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه ونتبلها ملح وفلفل وزعتروروزمارى  وسكرونضيف عصير طماطم وماء مغلى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك على نارهاديه
لعمل حشو بيتزا رول
- فى بوله نخلط لحمه معصجه زيتون  قطع
لعمل بيتزا الرول
- ونجيب صينيه نرشها دقيق سميد ونضع فيها العجينه ونضع فيها البيتزا( ونخرمها بشوكه علشان نخرج الهواء منها)
- وندهن البيتزا صلصه ونرش عليها جبنه موتزاريلا ونضيف لحمه معصجه وزيتون ونرش على الوش جبنه موتزرايلا رومى ونلفها رول ونقفلها من الاحراف ونضعها فى صينيه مدهونه زيت
- وندخل الصينيه الفرن على 250 درجه لمدة 25 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا

🔵البيتزا الايطالى بالفراخ 
المقادير
(العجينه)
5 كوب دقيق(كيلو)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
ملعقه ونصف خميرة(35 جم)
ملعقه محسن خبز او خل(25 مل)
نصف ملعقه سكر(10 جم)
نصف ملعقه زعتر(10 جم)
نصف ملعقه روزمارى(10 جم)
2 ملعقه عسل ابيض(50 جم)
2 كوب ماء دافئ(400 مل)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
(الصلصه البارده)
5 طماطم مبشورة
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه زيت(25 مل)
ملعقه سكر(25 جم)
ملعقه ريحان مفروم(25 جم)
(الصلصه الساخنه)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
2 بصل مفروم
2 ثوم مفروم
2 ملعقه ونصف صلصه(60 جم)
10 طماطم مبشورة
نصف كوب شوربه او ماء مغلى(100 مل)
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه سكر(25 جم)
(الحشو )
50 مل زيت(2 ملعقه كبيره)
100 جم بصل شرائح(نصف كوب)
15 جم ثوم شرائح(ملعقه كبيره)
150 جم فراخ شرائح(كوب الاربع)
1 طماطم مبشوره
25 جم صلصه(ملعقه كبيره)
5 جم ملح(ملعقه صغيره)
5 جم فلفل(ملعقه صغيره)
5 جم بهارات(ملعقه صغيره)
50 مل ماء مغلى(2 ملعقه كبيره)
3 طماطم حلقات
3 فلفل رومى حلقات
50 جم زيتون شرائح(2 ملعقه كبيره)
150 جم جبنه موتزرايلا(كوب الاربع)
طريقه التحضير
لعمل العجينه
- فى الميكسر نضيف دقيق وملح وسكر وخميرة ومحسن خبز وروزمارى وزعتروزيت وعسل ونخلطهم مع بعض ونضيف ماء ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه ونقطعها كرات وفى بوله ونرشها دقيق ونرص فيها كرات العجينه ونسيبها تخمر لمدة ساعه
لعمل الصوص البارد
- فى بوله نخلط طماطم وسكر وملح وفلفل وزعتروروزمارى وزيت وريحان مفروم ونقلبهم مع بعض
لعمل الصوص الساخن
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل  نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه ونتبلها ملح وفلفل وزعتروروزمارى  وسكرونضيف عصير طماطم وماء مغلى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك على نارهاديه
لعمل حشو الفراخ
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف ثوم مفرومه ولمه يدبل نضيف شرائح فراخ وصلصه وطماطم مبشورة وملح وفلفل وبهارات وماء مغلى ونقلبهم مع بعض
لعمل بيتزا
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بسمك نص سم
- ونجيب صينيه وونرشها دقيق سميد ونضع فيها العجينه ونخرمها بشوكه ونضعها فى مكان دافى تخمر نصف ساعه ولازم نغطيها ونضعها فى مكان دافئ ونضع عليها صوص الساخن او البارد ورشه جبنه موتزاريلا
وجبنه رومى نرص عليها شرائح طماطم وفلفل وزيتون اسود واخضر ونضيف الفراخ ونرش عليها جبنه موتزرايلا
- وندخل الصينيه الفرن على 250 درجه لمدة 20 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا

🔵البيتزا الايطالى   اللحمه المفرومه
المقادير
(العجينه)
5 كوب دقيق(كيلو)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
ملعقه ونصف خميرة(35 جم)
ملعقه محسن خبز او خل(25 مل)
نصف ملعقه سكر(10 جم)
نصف ملعقه زعتر(10 جم)
نصف ملعقه روزمارى(10 جم)
2 ملعقه عسل ابيض(50 جم)
2 كوب ماء دافئ(400 مل)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
(الصلصه البارده)
5 طماطم مبشورة
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه زيت(25 مل)
ملعقه سكر(25 جم)
ملعقه ريحان مفروم(25 جم)
(الصلصه الساخنه)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
2 بصل مفروم
2 ثوم مفروم
2 ملعقه ونصف صلصه(60 جم)
10 طماطم مبشورة
نصف كوب شوربه او ماء مغلى(100 مل)
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه سكر(25 جم)
(الحشو )
50 مل زيت(2 ملعقه كبيره)
100 جم بصل مكعبات(نصف كوب)
150 جم لحمه مفرومه(كوب الاربع)
25 جم صلصه(ملعقه كبيره)
25 مل ماء(ملعقه كبيره)
1 طماطم مبشورة
5 جم ملح(ملعقه صغيره)
5 جم فلفل(ملعقه صغيره)
5 جم بهارات(ملعقه صغيره)
3 طماطم حلقات
3 فلفل رومى حلقات
100 جم زيتون اخضر شرائح(نصف كوب)
100 جم زيتون اسود شرائح(نصف كوب)
200 جم جبنه موتزرايلا( كوب)
طريقه التحضير
لعمل العجينه
- فى الميكسر نضيف دقيق وملح وسكر وخميرة ومحسن خبز وروزمارى وزعتروزيت وعسل ونخلطهم مع بعض ونضيف ماء ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه ونقطعها كرات وفى بوله ونرشها دقيق ونرص فيها كرات العجينه ونسيبها تخمر لمدة ساعه
لعمل الصوص البارد
- فى بوله نخلط طماطم وسكر وملح وفلفل وزعتروروزمارى وزيت وريحان مفروم ونقلبهم مع بعض
لعمل الصوص الساخن
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل  نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه ونتبلها ملح وفلفل وزعتروروزمارى  وسكرونضيف عصير طماطم وماء مغلى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك على نارهاديه
لعمل حشو
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف لحمه مفرومه وصلصه وماء مغلى ونتبلها ملح وفلفل وبهارات ونقلبهم مع بعض لحد ما اللحمه تستوى
لعمل بيتزا
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بسمك نص سم
- ونجيب صينيه وونرشها دقيق سميد ونضع فيها العجينه ونخرمها بشوكه ونضعها فى مكان دافى تخمر نصف ساعه ولازم نغطيها ونضعها فى مكان دافئ ونضع عليها صوص الساخن او البارد ورشه جبنه موتزاريلا
وجبنه رومى ونرص شرائح طماطم وفلفل رومى وزيتون ونضع عليها حشو اللحمه المفرومه ونرص شرائح الطماطم والفلفل وزيتون ونرش عليها جبنه موتزرايلا
- وندخل الصينيه الفرن على 250 درجه لمدة 20 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا

البيتزا الايطالى بالسجق
المقادير
(العجينه)
5 كوب دقيق(كيلو)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
ملعقه ونصف خميرة(35 جم)
ملعقه محسن خبز او خل(25 مل)
نصف ملعقه سكر(10 جم)
نصف ملعقه زعتر(10 جم)
نصف ملعقه روزمارى(10 جم)
2 ملعقه عسل ابيض(50 جم)
2 كوب ماء دافئ(400 مل)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
(الصلصه البارده)
5 طماطم مبشورة
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه زيت(25 مل)
ملعقه سكر(25 جم)
ملعقه ريحان مفروم(25 جم)
(الصلصه الساخنه)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
2 بصل مفروم
2 ثوم مفروم
2 ملعقه ونصف صلصه(60 جم)
10 طماطم مبشورة
نصف كوب شوربه او ماء مغلى(100 مل)
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه سكر(25 جم)
(الحشو )
25 مل زيت(ملعقه كبيره)
50 جم بصل شرائح(2 ملعقه كبيره)
15 جم ثوم شرائح(ملعقه صغيره)
150 جم سجق شرائح(كوب الاربع)
1 طماطم مبشوره
25 جم صلصه(ملعقه كبيره)
5 جم ملح(ملعقه صغيره)
5 جم فلفل(ملعقه صغيره)
5 جم بهارات(ملعقه صغيره)
50 مل ماء مغلى(2 ملعقه كبيره)
3 طماطم حلقات
3 فلفل رومى حلقات
50 جم زيتون شرائح(2 ملعقه كبيره)
150 جم جبنه موتزرايلا(كوب الاربع)
طريقه التحضير
لعمل العجينه
- فى الميكسر نضيف دقيق وملح وسكر وخميرة ومحسن خبز وروزمارى وزعتروزيت وعسل ونخلطهم مع بعض ونضيف ماء ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه ونقطعها كرات وفى بوله ونرشها دقيق ونرص فيها كرات العجينه ونسيبها تخمر لمدة ساعه
لعمل الصوص البارد
- فى بوله نخلط طماطم وسكر وملح وفلفل وزعتروروزمارى وزيت وريحان مفروم ونقلبهم مع بعض
لعمل الصوص الساخن
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل  نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه ونتبلها ملح وفلفل وزعتروروزمارى  وسكرونضيف عصير طماطم وماء مغلى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك على نارهاديه
لعمل حشو
فى اناء على النار نشوح شرائح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف سجق ونضيف طماطم مبشورة وصلصه وماء مغلى وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض
لعمل بيتزا
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بسمك نص سم
- ونجيب صينيه وونرشها دقيق سميد ونضع فيها العجينه ونخرمها بشوكه ونضعها فى مكان دافى تخمر نصف ساعه ولازم نغطيها ونضعها فى مكان دافئ ونضع عليها صوص الساخن او البارد ورشه جبنه موتزاريلا
وجبنه رومى ونرص شرائح طماطم وفلفل رومى وزيتون ونضع عليها حشوالسجق
ونرش عليها جبنه موتزرايلا
- وندخل الصينيه الفرن على 250 درجه لمدة 20 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا

🔵البيتزا الايطالى  بالخضراوات
المقادير
(العجينه)
5 كوب دقيق(كيلو)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
ملعقه ونصف خميرة(35 جم)
ملعقه محسن خبز او خل(25 مل)
نصف ملعقه سكر(10 جم)
نصف ملعقه زعتر(10 جم)
نصف ملعقه روزمارى(10 جم)
2 ملعقه عسل ابيض(50 جم)
2 كوب ماء دافئ(400 مل)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
(الصلصه البارده)
5 طماطم مبشورة
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه زيت(25 مل)
ملعقه سكر(25 جم)
ملعقه ريحان مفروم(25 جم)
(الصلصه الساخنه)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
2 بصل مفروم
2 ثوم مفروم
2 ملعقه ونصف صلصه(60 جم)
10 طماطم مبشورة
نصف كوب شوربه او ماء مغلى(100 مل)
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه سكر(25 جم)
(الحشو )
25 مل زيت(ملعقه كبيره)
150 جم بصل مكعبات(كوب الاربع)
25 جم ثوم مفروم(ملعقه كبيره)
250 جم خضروات مشكله(كوب وربع)
25 جم صلصه(ملعقه كبيره)
1 طماطم مبشوره
25 مل ماء مغلى(ملعقه كبيره)
5 جم ملح(ملعقه صغيره)
5 جم فلفل(ملعقه صغيره)
5 جم بهارات(ملعقه صغيره)
150 جم طماطم شرائح(كوب الاربع)
150 جم فلفل شرائح(كوب الاربع)
100 جم زيتون شرائح اسود واخضر(نصف كوب)
150 جم جبنه موتزاريلا(كوب الاربع)
طريقه التحضير
لعمل العجينه
- فى الميكسر نضيف دقيق وملح وسكر وخميرة ومحسن خبز وروزمارى وزعتروزيت وعسل ونخلطهم مع بعض ونضيف ماء ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه ونقطعها كرات وفى بوله ونرشها دقيق ونرص فيها كرات العجينه ونسيبها تخمر لمدة ساعه
لعمل الصوص البارد
- فى بوله نخلط طماطم وسكر وملح وفلفل وزعتروروزمارى وزيت وريحان مفروم ونقلبهم مع بعض
لعمل الصوص الساخن
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل  نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه ونتبلها ملح وفلفل وزعتروروزمارى  وسكرونضيف عصير طماطم وماء مغلى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك على نارهاديه
لعمل حشو
بيتزا الخضراوات
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف ثوم مفروم ولمه يدبل نضيف خضار مشكل ونقلبهم مع بعض ونضيف صلصه وطماطم مبشورة وملح وفلفل وبهارات ونقلبهم مع بعض
لعمل بيتزا
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بسمك نص سم
- ونجيب صينيه وونرشها دقيق سميد ونضع فيها العجينه ونخرمها بشوكه ونضعها فى مكان دافى تخمر نصف ساعه ولازم نغطيها ونضعها فى مكان دافئ ونضع عليها صوص الساخن او البارد ورشه جبنه موتزاريلا
وجبنه رومى ونرص شرائح طماطم وفلفل رومى وزيتون ونضع عليها حشو الخضرواوت
ونرش عليها جبنه موتزرايلا
- وندخل الصينيه الفرن على 250 درجه لمدة 20 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
🔵البيتزا الايطالى  باللانشون
المقادير
(العجينه)
5 كوب دقيق(كيلو)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
ملعقه ونصف خميرة(35 جم)
ملعقه محسن خبز او خل(25 مل)
نصف ملعقه سكر(10 جم)
نصف ملعقه زعتر(10 جم)
نصف ملعقه روزمارى(10 جم)
2 ملعقه عسل ابيض(50 جم)
2 كوب ماء دافئ(400 مل)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
(الصلصه البارده)
5 طماطم مبشورة
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه زيت(25 مل)
ملعقه سكر(25 جم)
ملعقه ريحان مفروم(25 جم)
(الصلصه الساخنه)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
2 بصل مفروم
2 ثوم مفروم
2 ملعقه ونصف صلصه(60 جم)
10 طماطم مبشورة
نصف كوب شوربه او ماء مغلى(100 مل)
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه سكر(25 جم)
(الحشو )
100 جم لانشون مكعبات (نصف كوب)
50 جم بصل اخضر مفروم(ربع كوب)
50 جم طماطم لحم قطع(ربع كوب)
5 جم ملح(1معلقه صغيره )
5 جم فلفل(1معلقه صغيره )
100 جم جبنه موتزرايلا(نصف كوب)
5 طماطم شرائح
2 فلفل شرائح(
15 جم زيتون شرائح(معلقه كبيره)
طريقه التحضير
لعمل العجينه
- فى الميكسر نضيف دقيق وملح وسكر وخميرة ومحسن خبز وروزمارى وزعتروزيت وعسل ونخلطهم مع بعض ونضيف ماء ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه ونقطعها كرات وفى بوله ونرشها دقيق ونرص فيها كرات العجينه ونسيبها تخمر لمدة ساعه
لعمل الصوص البارد
- فى بوله نخلط طماطم وسكر وملح وفلفل وزعتروروزمارى وزيت وريحان مفروم ونقلبهم مع بعض
لعمل الصوص الساخن
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل  نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه ونتبلها ملح وفلفل وزعتروروزمارى  وسكرونضيف عصير طماطم وماء مغلى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك على نارهاديه
لعمل حشو اللانشون
- فى بوله نخلط لانشون وبصل اخضروطماطم وملح وفلفل
لعمل بيتزا
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بسمك نص سم
- ونجيب صينيه وونرشها دقيق سميد ونضع فيها العجينه ونخرمها بشوكه ونضعها فى مكان دافى تخمر نصف ساعه ولازم نغطيها ونضعها فى مكان دافئ ونضع عليها صوص الساخن او البارد ورشه جبنه موتزاريلا
وجبنه رومى ونرص شرائح طماطم وفلفل رومى وزيتون ونضع عليها حشو اللانشون
ونرش عليها جبنه موتزرايلا
- وندخل الصينيه الفرن على 250 درجه لمدة 20 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
🔵البيتزا الايطالى  فورتشيز
المقادير
(العجينه)
5 كوب دقيق(كيلو)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
ملعقه ونصف خميرة(35 جم)
ملعقه محسن خبز او خل(25 مل)
نصف ملعقه سكر(10 جم)
نصف ملعقه زعتر(10 جم)
نصف ملعقه روزمارى(10 جم)
2 ملعقه عسل ابيض(50 جم)
2 كوب ماء دافئ(400 مل)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
(الصلصه البارده)
5 طماطم مبشورة
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه زيت(25 مل)
ملعقه سكر(25 جم)
ملعقه ريحان مفروم(25 جم)
(الصلصه الساخنه)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
2 بصل مفروم
2 ثوم مفروم
2 ملعقه ونصف صلصه(60 جم)
10 طماطم مبشورة
نصف كوب شوربه او ماء مغلى(100 مل)
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه سكر(25 جم)
  (الحشو)
75 جم جبنه ريكفورد
75 جم جبنه شيدر مبشورة
75 جم جبنه رومى مبشورة
75 جم جبنه فيتا او براميلى
250 جم جبنه موتزرايلا
10 جم زعتر
10 جم روزمارى
10 جم زعتر فريش
طريقه التحضير
لعمل العجينه
- فى الميكسر نضيف دقيق وملح وسكر وخميرة ومحسن خبز وروزمارى وزعتروزيت وعسل ونخلطهم مع بعض ونضيف ماء ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه ونقطعها كرات وفى بوله ونرشها دقيق ونرص فيها كرات العجينه ونسيبها تخمر لمدة ساعه
لعمل الصوص البارد
- فى بوله نخلط طماطم وسكر وملح وفلفل وزعتروروزمارى وزيت وريحان مفروم ونقلبهم مع بعض
لعمل الصوص الساخن
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل  نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه ونتبلها ملح وفلفل وزعتروروزمارى  وسكرونضيف عصير طماطم وماء مغلى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك على نارهاديه
لعمل بيتزا فورتشيز
- نجيب صينيه البيتزا ونفرد فيها البيتزا ونفرد فيها الصوص ونفرده ونرش زعتر وروزمارى وريحان اخضر ونقسمها على اربع اجزاء فى كل جزء ونرش فى الجزء الاول ى جبنه موتزرايلا وفى الجزء التانر نرش جبنه رومى مبشورة وفى الجزء الثالث جبنه شيدر وفى الجزء الرابع نرش جبنه فيتا او برميلى ونرش عليها جبنه موتزرايلا وزعتر وروزمارى وريحان فريش
- وندخل البيتزا الفرن على 250 درجه لمدة 25 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
🔵البيتزا الايطالى بالسوسيس
المقادير
(العجينه)
5 كوب دقيق(كيلو)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
ملعقه ونصف خميرة(35 جم)
ملعقه محسن خبز او خل(25 مل)
نصف ملعقه سكر(10 جم)
نصف ملعقه زعتر(10 جم)
نصف ملعقه روزمارى(10 جم)
2 ملعقه عسل ابيض(50 جم)
2 كوب ماء دافئ(400 مل)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
(الصلصه البارده)
5 طماطم مبشورة
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه زيت(25 مل)
ملعقه سكر(25 جم)
ملعقه ريحان مفروم(25 جم)
(الصلصه الساخنه)
2 ملعقه ونصف زيت(60 مل)
2 بصل مفروم
2 ثوم مفروم
2 ملعقه ونصف صلصه(60 جم)
10 طماطم مبشورة
نصف كوب شوربه او ماء مغلى(100 مل)
ملعقه زعتر(25 جم)
ملعقه روزمارى(25 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه سكر(25 جم)
(الحشو)
50 مل زيت (ربع كوب )
150 جم بصل شرائح(نصف كوب)
5 فص ثوم مفروم
200 جم سوسيس شرائح(كوب)
50 جم كسبره مفرومه(ربع كوب)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
5 جم فلفل(1معلقه صغيره)
150 جم جبنه موتزاريلا(كوب إلا ربع)
طريقه التحضير
لعمل العجينه
- فى الميكسر نضيف دقيق وملح وسكر وخميرة ومحسن خبز وروزمارى وزعتروزيت وعسل ونخلطهم مع بعض ونضيف ماء ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه ونقطعها كرات وفى بوله ونرشها دقيق ونرص فيها كرات العجينه ونسيبها تخمر لمدة ساعه
لعمل الصوص البارد
- فى بوله نخلط طماطم وسكر وملح وفلفل وزعتروروزمارى وزيت وريحان مفروم ونقلبهم مع بعض
لعمل الصوص الساخن
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل  نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه ونتبلها ملح وفلفل وزعتروروزمارى  وسكرونضيف عصير طماطم وماء مغلى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك على نارهاديه
لعمل حشو السوسيس
50 مل زيت (ربع كوب )
150 جم بصل شرائح(نصف كوب)
5 فص ثوم مفروم
200 جم سوسيس شرائح(كوب)
50 جم كسبره مفرومه(ربع كوب)
5 جم ملح(معلقه صغيره)
5 جم فلفل(1معلقه صغيره)
150 جم جبنه موتزاريلا(كوب إلا ربع)
لعمل بيتزا
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بسمك نص سم
- ونجيب صينيه وونرشها دقيق سميد ونضع فيها العجينه ونخرمها بشوكه ونضعها فى مكان دافى تخمر نصف ساعه ولازم نغطيها ونضعها فى مكان دافئ ونضع عليها صوص الساخن او البارد ورشه جبنه موتزاريلا
وجبنه رومى ونرص شرائح طماطم وفلفل رومى وزيتون ونضع عليها حشو السوسيس
ونرش عليها جبنه موتزرايلا
- وندخل الصينيه الفرن على 250 درجه لمدة 20 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
I love you#مشرفة_الاسرة_والطفولةI love you
@منتدى المركز الدولى 
🛑۩❁#منتدى_المركز_الدولى❁۩🛑
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع البيتزا الايطالى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع البيتزا البيتى
» ملف شامل وكامل لعمل جميع جميع انواع الكريم كراميل - كريم بورليه
» ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع الحمام
» ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع السردين
» ملف شامل وكامل لعمل جميع انواع السجق

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي المركز الدولى :: مطبخ - وصفات و وجبات و اطباق اكلات ومعجنات وحلويات(Kitchen) :: حلويات -تورتات- فطائر بالصور Cakes معجنات طريقة اعداد تشيز كيك-
انتقل الى: